Jan i sit rette element. I den varme portugisiske sol med et smil på læben. Sådan vil jeg altid huske dig, min ven.

Dette er de sværeste ord, jeg nogensinde har skrevet. For efter kort tids sygdom mistede vi Jan ”Phonetic” de Sousa mandag den 24 september 2018. Jan bad mig skrive ud til jer alle, såfremt han ikke selv fik det gjort. Det er derfor, at jeg med tungt hjerte skriver nu.

Jan har gjort det, som meget få mennesker nogensinde formår. Med Daily Rush har Jan formet og drevet langt mere end en fed side omkring vores alle sammens yndlings-hobby. Daily Rush har været et tilholdssted, et frirum, en klub, og et sted, hvor vi alle sammen har nydt et uhørt stærkt digitalt fællesskab gennem mange år.

Det kræver både mod og hårdt arbejde at drive en gaming-hjemmeside. For selvom gaming igennem de sidste mange er år vokset fra en niche til noget langt større, så har en dansksproget gaming-side bare ikke verdens største publikum at nå ud til. Men Jan fik det hele til at fungere, og Daily Rush har været under konstant udvikling. Ja, den seneste opdatering af siden kom altså i slutningen af sidste uge, hvor Jan på trods af alt, stadigvæk kodede løs og lavede revisioner på Daily Rush fra sengen på sin iPad Pro!

Jan fik gennem årene skrevet mange, mange tusinde nyheder, og han fik oplært utallige skribent-spirer i selv at forfatte tekster. Og sammen med Jan har vi alle drevet og skrevet vores spil-elskende hjerter ud her på Daily Rush. Jan har dog skrevet mere end os alle, og jeg tror simpelthen ikke, at der er mange mennesker på denne klode, der har skrevet flere nyheder end Jan.

Men selvom artiklerne og nyhederne er motoren, der driver siden, så er forummet hjertet af Daily Rush. Her er I nemlig, alle rusherne. Jeg ved, at Jan i de seneste år ikke selv var særlig aktiv på forum-fronten, og at han nogle gange kunne virke lidt firkantet og bestemt – især når det kom til udviklingen af Daily Rush. Men forummet lå altså også Jans hjerte nært. Jan har altid forsøgt at gøre forummet til det bedst mulige tilholdssted for os alle. Og selvom det ikke er perfekt, så kan jeg vist godt sige med sandhed i stemmen, at Daily Rush-forummet og alle dets brugere har betydet rigtig meget for mange af os rushere igennem årenes løb.

Daily Rush var Jans hjertebarn, og han var med hele vejen til det sidste. Igennem den seneste måned har os skribenter leveret de daglige nyheder. Men Jan skrev hver eneste dag med forslag til nyhederne, vinkler og gode ideer. Han stoppede aldrig med at rette mig og mine grammatiske svipsere. Så sent som i torsdags skrev han til mig; ”Det hedder i dag, ikke idag, Dennis. Husk det nu 😊”. Det skal jeg nok, Jan.

For mig er Daily Rush = Jan, og Daily Rush har haft en stor og meget positiv påvirkning på mit liv. Jan er direkte at takke for, hvor jeg er henne i mit liv i dag, og det vil jeg være ham evigt taknemmelig for.

Hvil i fred, Jan.
Du vil være evigt savnet.
Dennis “Brune Banan” Rasmussen

Jeg opfordrer alle til at skrive et par ord under artiklen her, hvis man skulle have lyst. Det kan være en lille DR-anekdote eller lidt om, hvad DR har betydet for dig igennem tiderne eller helt noget tredje.

Nyheden om Jan har ramt vores lille hold rigtig hårdt, og lige nu fokuserer vi på Jan og vores sorg. Men bag scenen er vi også ved at finde ud af, hvordan Daily Rush ser ud i fremtiden, og hvordan vi kører videre i Jans ånd. Hav lidt tålmodighed med os, vi skal nok melde noget ud.

Hvis du vil være med i en DR buket til Jans mindehøjtidelighed, har vi en tråd med informationer om, hvordan vi klarer den del.

232 KOMMENTARER

 1. Det gør mig utrolig ondt at læse Jeg vidste end ikke, at han var syg…
  Min dybeste konsolence til hans familie og hele DR redaktionen.

 2. Jamen, hvor er det skørt!

  Kondolerer og føler med alle der var helt tæt på Jan og var med igennem sygdommen.

  Hvil i fred

 3. Det var godt nok en sørgelig nyhed.
  DR har altid været mit lille åndehul på nettet. Det kan godt være at der ikke altid har været de største eller hurtigste nyheds artikler, men alle folkene på DR og hele det community, der er på forummet er bare som en del af mit digitale hjem.
  Uanset aktivitetsniveau fremadrettet vil jeg nok aldrig stoppe med at kigge forbi DR.

  Hvil i fred Jan, jeg har intet andet en kæmpe respekt for alt det du har gjort.

 4. Det er virkeligt sørgeligt at høre. Jeg har kendt Jan via DR helt siden siden startede og fra de år jeg selv var skribent her på siden (2000-2002), og har været hjemme hos ham. Jeg mindes at der var en kommentar i foraet for 1-2 år siden om at han havde været væk fra sitet en længere periode på grund af sygdom, så jeg formoder at det nu er det samme der slog til igen :-(.

 5. Det gør rigtigt ondt at høre.

  Efter 18 år på DR og som en der også har været i guild med ham, og været moderator gennem en del år har jeg haft mange “snakke” med Jan. Pudsigt nok havde vi samme fødselsdag, hvilket også sætter en del tanker igang. Fy for den lede en opdatering

 6. Den nyhed slog mig simpelthen omkuld. Havde, som de andre, ingen anelse om hans sygdom.

  Har været i kontakt med ham så mange gange, i så mange år. Hvor er jeg da uendelig trist til mode lige nu.

  Mine dybeste kondolencer til Jan’s kære samt hele redaktionen bag DailyRush.

  Ære være hans minde.

 7. Wow! Sikke en super trist nyhed a få… selvom jeg ikke er den som err mest aktiv her inde med kommentarer har dailyrush siden jeg opdagede siden været et fast punkt at se på. Synes altid Jan har haft en god og sober tone og har sammen med jer altid holdt det pænt og ordenligt og samtidig formået at holde diskusioner i gang ved at lade folk udtrykke sig.
  Hans stil har altid været varm og personlig har keg godt kunne mærke hans pasdion for denne side.
  R.I.P!
  Håber stedet for lov til at leve videre i samme ånd og vi alle kan bidrage til at stedet kan eksistere og derved ære ham. Sikke en lorte nyhed!

 8. Hvil i fred Jan.

  Dailyrush har været mit hjem fra min spæde teenage dage til nu hvor jeg er 35.

  Er fuldstændig i chok anede ikke han var syg som så mange andre. Pokkers tage sygdom.. hvor gammel var Jan.. 45?

 9. Hvil i fred Jan og tak for Dailyrush!

  Jeg er/har aldrig været den mest aktive, så kan ikke berette om de store anekdokter med Jan. Jeg kan dog kun tilslutte mig ordene om hans engagement. Jeg mindes at have kritiseret stilen her på DR og haft sammenstød med Jan. På trods af uenighederne kunne man altid fornemme, at alt hvad Jan gjorde var i kærlighed til siden.

  Jeg håber at resten af teamet, når de er klar, kan drive siden videre i Jans ånd.

  Æret været hans minde!

 10. … jamen? Det kan han sq da ikke bare gøre?
  Hva’ så med DR og os, de efterladte? Piv, sikke en mave puster..

  Kondolencer til hans nære og til Jer på redaktionen.
  Æret været hans minde.

 11. Kæft en trist nyhed

  Har været på Dailyrush i over halvdelen af mit liv, det er jo helt forfærdeligt trist. Alt for ung en alder, simpelthen så dybt uretfærdigt.

  Skylder ham en kæmpe tak for at have holdt dette site kørende i alle de år, det har virkelig været et fantastisk community han har skabt.

  Tak for alt, Jan!

 12. Forhåbningen er at han har lavet en “2pac” for at gå ud af DR.

  Hvis ikke – tak for indsatsen og de mange år i fællesskabet.

  Hvil i fred.

 13. Av, hvor gør det mig bare rigtig, rigtig ondt at høre dette.

  Jeg har haft æren af at møde Jan ad flere omgange, til nogle af de mange gaming arrangementer vi begge har deltaget i. Utroligt behagelig og rar mand.

  Må han hvile i fred og kondolencer til familien og de efterladte.

 14. Som en del andre anede jeg ikke, at han var syg. Så det var meget overraskende for mig at læse denne artikel. Phonetic har gennem de år jeg har været her (30/7 2001) styret Dailyrush gennem både roligt vand og nogle storme, og han har gjort det uden nogensinde at sætte sin egen troværdighed over styr IMHO. Jeg kendte ham ikke personligt, kun gennem Dailyrush.dk, men derfor har jeg alligevel respekt for at hans “lille” webside har overlevet så mange år, og forhåbentligt vil fortsætte i fremtiden.

  Hvil i fred.

 15. Bliver virkelig ked af at høre dette. Har elsket Daily Rush lige siden mine første besøg herinde, og jeg er overbevist om at hjertet i DR og alle dens fantastiske brugere er direkte relateret til Jans vision og dedikation til Danmarks bedste gaming site og forum.

  Hvil i fred, og tusind tak for din gave til de danske gamere.

 16. Wow havde jeg seriøst ikke set komme. Jeg har været her siden 2001 så DR har været en del af mit liv og læsning i så mange år efterhånden. Gud hvor er det trist at høre

 17. Sikke en trist nyhed. Man følte sig altid speciel, når man havde læst en af hans nyheder og smidt en kommentar, som Jan så personligt svarede igen på. Han fulgte altid en historie til døren og bemærkede de små detaljer hos sidens brugere. Jeg kan huske dengang Jan kom til at slette min Avatar og ikke kunne få den frem igen i den rigtige opløsning. Derefter fik jeg hjælp fra ham til at finde mit nuværende, som vi begge var enige om var langt bedre.

  Jeg har aldrig mødt ham men har altid haft stor respekt for hans arbejde og ham som person og fortalt mange om det forum han har været med til at skabe. Jeg vil helt klart komme til at savne ham.

 18. ….just …. Jeg måtte læse overskriften en del gange, før det egentlig gik op for mig at det var rigtig nok det jeg læste…

  Dailyrush er en fast del af mine daglige rutiner. Artikler, anmeldelser og ikke mindst forum (dog ikke aktivt debatterende)

  Hvil i fred Jan, og tak for dette forunderlige sted, Dailyrush.

 19. Jeg kendte ham ikke, men derfor er det alligevel trist og alt for tidligt. Virkede ud fra sine posts som en flink og fornuftig fyr.
  Hvilken sygdom tog ham?

  Hvil i fred.

 20. Arbejder ude på hospitalet hvor han var indlagt, og har stødt på ham et par gange, men var slet ikke klar over, at det stod så skidt til. Fik desværre ikke sagt tak, for alle årene herinde, men må så nøjes med det post mortem. Hvil i fred.

 21. Blev helt slået bagover da jeg læste det. Er kommet herinde dagligt siden 2007 og har nydt godt af de gode artikler, anmeldelser og forummet uden at være speciel aktiv i debatten. Jeg kendte ikke Jan men set udefra virkede han som en rigtig fin person. Hvil i fred.

 22. Horribel nyhed!

  Har i de år jeg har været herinde haft en kæmpe respekt for det kæmpe arbejde han har gjort for at vi andre kunne mundhugges…

  Jeg kondolerer især overfor hans familie og dem af jer i teamet der stod ham nær.
  Håber inderligt at vores alle sammens DR består i hans ånd!

 23. Puha – skidt nyhed. Jeg kendte ikke selv manden og har “kun” været her siden 08 men han virkede som en meget sympatisk person. Det er sgu altid trist når folk går bort så tidligt i livet.

 24. Dette er første gang jeg skriver på DR i lang tid. Jeg så lige det på facebook og…shit, mand…

  Jeg har gamet hele mit liv. Jeg fik min Sega Master System i 90’erne, og så var der ingen vej tilbage. Det var hjemmebyggede pc’er og spillekonsoller helt op til nu, hvor jeg er 36 og far til 2. Jeg gamer stadig på min Xbone.

  Gaming har ikke altid været noget, jeg kunne dele med venner og familie. I hvert fald ikke hvor meget jeg går op i det. Det har altid været lidt…ensomt…

  I hvert fald indtil jeg opdagede DR…

  Jeg har over 8.000 indlæg til mit navn. Det har været et fantastisk sted at dele min interesse for gaming, men også tale om alt muligt andet. Seriøst…ALT muligt andet. Kæft hvor har I rushere været underlige…

  Jeg tror, at jeg maxede ud på underlighed, da jeg skrev og indspillede en hyldest-sang til Hegelund over melodien til Bubbibjørnene for at få fingrene i hans signerede Aqua-cd. Men der er garanteret noget endnu mere mærkeligt, som jeg bare har glemt.

  Forummet har ændret sig meget, og det har jeg også. Det var ikke længere et godt match for mig. Men for satan, hvor har jeg nydt min tid herinde. Jeg har grint og grædt. Jeg har lært og lært fra mig. Og jeg har lagt flere timer i det her site end noget andet sted på nettet.

  Tak for det alt sammen, Jan! Det er 100% din fortjeneste, og det glemmer jeg aldrig.

  Vi ses forhåbentlig på den anden side, hvor du garanteret sidder og spiller Forza, hvis ikke du kører rigtige racerbiler.

  Hvil i fred.

 25. Forfærdelig trist nyhed

  Utrolig ked af at høre at han ikke er her mere. Jeg har altid godt kunne lidt at komme forbi DR for at læse nyhederne, selvom der til tider er gået lang tid i mellem at jeg har deltaget i forummet. Jeg synes det er så fedt en side og community han har fået stablet på benene

  Jeg forstår godt i har brug for tid og plads til at bearbejde jeres sorg, tag den tid i har brug for – vi skal nok være tålmodige.

  RIP Jan
  Mvh
  Martin

 26. Det var godt nok noget af et chok vi fik sent i går aftes, da vi på redaktionen fik nyheden. Det var dog først her til morgen, at meldingen virkelig ramte mig, og jeg måtte tage en helhjertet tudetur.

  Vi har ventet med at poste, da vi ikke mente at Jans familie, venner og nærmeste skulle finde ud af det, ved at se en artikel om det herinde.

  Jeg kommer især til at savne nogle af de chat-skænderier Jan og jeg har haft. Om det har været uenighed om en karakter i en af mine anmeldelser, om det nu også var det helt rigtige billede til en nyhed eller om jeg ikke var på dybt vand i nogle af mine spådomme fra E3, så var det altid en smule underholdende at betragte Jans stædighed og kompromisløse tilgang til hvordan tingene skulle gøres – selvom han ikke fik sin vilje hver gang

  Jan har været med til at forme mig som skribent og anmelder, og hans eftermæle kommer til at veje tungt i min bevidsthed. Jeg har alle dage set op til ham, og ikke mindst beundret det arbejde og de tanker han har lagt i Daily Rush. Jeg håber vi på redaktionen finder en god løsning, til at holde sitet i live, på en måde som Jan ville være tilfreds med.

  Som Dennis også skriver, så håber vi I vil væbne jer med tålmodighed, så vi kan finde hoved og hale i det hele.

 27. Av en nyhed at få på sådan en kedelig onsdag aften

  Håber han fik udrettet hvad han ville i livet, og han gik bort med høj pande.

  Må du hvile i fred, du DR’s ånd og hjerte.

 28. Ehmm wow.

  Er sku lidt chokket.
  Været bruger on/off i mere end 20 år, så er sku lidt en nyhed man godt kunne have været foruden.

  DR uden Phon. Det bliver sku …. underligt. Såfremt DR overlever.

  Tanker går absolut til hans nærmeste, det der er mest skræmmende i det er at han ikke var videre gammel, men giver blot (igen igen) et lille indblik i hvor skrøbeligt livet egentligt er.

  Hvil i fred !

 29. Jeg har aldrig mødt Jan, men er stadig utrolig ked af denne triste nyhed. Ærindrer dog at han nævnte sygdommen i forbindelse med at han holdte en lang pause, hvor der ikke var så mange opdateringer og nyheder.

  Har været medlem siden 2001 og fuldt med på siden endnu længere tilbage. Jeg tror Dailyrush er den side på nettet som jeg har checket flest gange dagligt de sidste 17 år.

  Jeg fortryder nu at jeg aldrig har sagt tak til Phonetic for sit enorme engagement og arbejde, som vi alle har høstet frugterne af.

  Ære være hans minde og må Dailyrush bestå længe endnu.

  Hvil i fred.

 30. Åh nej… Det er jeg virkelig ked af at høre Kondolere mange gange til hans familie. Jeg husker at han en gang i en kommentar nævnte noget med kræft, men jeg vidste ikke at det stod så slemt til.

  Hvil i fred, Phonetic.

 31. Slet slet ikke til at holde ud, fælder direkte en tåre herhjemme, trist.. R.I.P. Jan. Tak for alt du har gjort for Dansk Gaming news. !!!

 32. Kendte ikke Jan personligt, men har brugt DR on/off igennem ~2 årtier efterhånden. Anede ikke han var syg,men hvor er det trist

  Hvil i fred.

 33. Jeg er nærmest i chok; som de fleste andre anede jeg ikke noget om at han var syg. DR har været min startside næsten lige så længe som jeg kan huske, og jeg har været herinde og kigge mindst 4-5 gange dagligt, måske mere.

  Trist, trist nyhed.

 34. RIP du gæve “spillemand”.

  Kendte ikke manden… men alt repspekt til hans arbejde og engagement her på sitet.
  Har lurket her i små 15 år og har altid været en del af mine daglige rutiner…
  Tak for et fantastisk frirum.

 35. For pokker. Jeg kendte ham heller ikke personligt, men jeg nød altid hans nyheder – hans måde at skrive på, beskrev ham for mig, som en behagelig og flink fyr.

  Det er sgu svært at forstå, for først når man ser han er gået bort, forstår man hvilken del af DailyRush han repræsenterede.

  Kondolerer.

 36. Fy for satan. Det er sgu en trist, trist nyhed. Jeg har været på DR i over 17 år (mere end halvdelen af mit liv), og jeg vil være Jan evigt taknemmelig for at have kørt siden gennem tykt og tyndt. Jeg ville aldrig have undværet DR, og man må beundre det engagement, det har krævet at holde siden kørende i alle de år.

  Hvil i fred, Jan. Du vil blive savnet.

  Jeg ved godt, at det er svært at tænke på fremtiden nu, men jeg håber virkelig, at I andre på holdet har mod på at køre siden videre. Hvis der bliver behov for hjælp af den ene eller den anden slags, så er jeg også sikker på, at vi er en del herinde, der gerne vil hjælpe til med at få det hele til at køre.

 37. Forfærdelig trist nyhed. Jeg vidste ikke det stod så slemt til med ham…. Tak for alt du har gjort for os igennem årene. Jeg havde ikke været på DR i så mange år hvis ikke det havde været for dig.

  Hvil i fred, Jan.

 38. Det gør mig utroligt ondt på familiens vegne og jeg blev selv virkelig ramt af nyheden. Jeg har aldrig mødt Jan personligt, men føler alligevel et bekendtskab med ham gennem 15 år på DR – via de mange udvekslinger på forummet, samt en tid som skribent for vel 10 år siden. Det var altid en hyggelig dialog, og jeg kunne også altid få ham i tale, når der var mus i maskineriet på DR. Skrev til ham så sent som i formiddags, og studsede lidt over at han ikke svarede. Jeg kigger forbi DR hver dag – gerne flere gange – som det perfekte afslapningsfix og god hygge. At Jan nu pludselig ikke er her, føles som at DR har mistet noget af sin sjæl.

  Tak for det hele Jan!

 39. Denne super triste nyhed ramte mig hårdere end jeg regnede med. Besøger dailyrush hele tiden, og selvom jeg ikke kommentere på meget læser jeg næsten alt der er blivet skrevet, og særligt det som Jan har skrevet. Jeg føler jeg kender ham selvom jeg aldrig har træffet ham. Jeg er virkelig ked af denne nyhed.

  Hvil i fred Jan
  Dailyrush har virkelig fyldt en stor del af mit teenage liv helt frem til det vuksne og det takker jeg dig for.

 40. Kendte ikke manden personligt, men bliver altid trist og underlig til mode når man hører om en der er kommet herfra alt for tidlig pga ulykke eller sygdom. Kondolerer til hans familie, venner, kollegaer, osv.

  Hvil i fred.

 41. Det tog alligevel lige 5-7 minutter, inden jeg kunne læse videre fra overskriften. Sikke en trist nyhed

  Daily Rush har altid ligget først på bogmærkelinjen, og selvom min egen aktivitet ikke er hvad den har været, så var det stadig her en 13-årig ‘BigZ’ oprettede sin profil, efter at have lurket i et års tid, for at købe sin første gamer-computer.
  Daily Rush ligger altid i min opmærksomheds-scheduler, som skifter mellem diverse sociale medier. Jeg har endnu ikke haft en dag på arbejde eller på studie, hvor jeg ikke lige har kigget ind for at se hvad der er nyt på DR-fronten.

  Hvil i fred, kære Jan! Jeg håber der er færre hovedpiner i at programmere hjemmesider på den anden side.

 42. Sørgelig nyhed. Han vil blive savnet. Jeg har ligesom mange andre herinde været glad for at bruge sitet i snart 20 år og selvom jeg stadig ikke har nået 1000 posts, så har det aldrig stoppet mig i at kigge forbi stedet mindst 5 gange om dagen. Bare lige for at følge med i forums og de altid livlige diskussioner, der aldrig ville have været der uden Jan.
  Jeg havde fornøjelsen af at raide med ham i WoW i Sober Kannibals igennem et par expansions. Han var en hyggelig fyr og meget dedikeret til at vi skulle yde vores bedste. Han var aldrig bleg for lige at give en venlig sviner til folk, når vi nok engang havde wipet på noget, der ikke burde være et problem, men tror aldrig jeg har hørt ham blive personlig. Han ville bare have folk gjorde deres yderste.
  DR vil savne og mangle ham.

 43. Jeg måtte lige læse nyheden gennem et par gange før jeg forstod virkeligheden af den.

  Den slog fandme hårdt. Har været her på siden i over 14 år – og Jan har ALTID været synonym med det drive, som har holdt DR kørende igennem alle disse år.

  Hvil i fred, Jan. Tak for alt!

 44. Phon, tak fordi du utrætteligt har stået for DR sammen med de andre hoveder der har været her i årenes løb. Jeg har kun sporadisk brugt DR de sidste par år, men har ellers været meget aktiv siden fødslen tilbage i start 00’erne – det her kommer virkelig som shock for mig… DR har været / er en meget stor del af min identitet som gamer.

  Jeg vidste ikke at Phon overhovedet var syg… RIP. Og kondolerer til familie og venner.

 45. Jeg har vidst et stykke tid at Jan var syg, men alligevel så ramte det mig sgu hårdt da jeg i morges læste at han var gået bort

  Jeg har været på DR i lidt over 15½ år, hvilket er tæt på halvdelen af mit liv.
  Jeg kom hertil tilbage i D2 dagene da jeg havde et spørgsmål omkring Magic Find og siden der har jeg været her hver eneste dag.
  Min startside har været DR siden dag et og er det forsat den dag i dag.

  Da jeg for ikke så længe siden så at mod teamet kunne bruge en hånd, der lå det mig ganske naturligt at tilbyde min hjælp, for DR har givet mig så meget, så nu var/er det min tur til at give igen.

  Jeg har gennem årene været i kontakt med Jan, men har desværre aldrig mødt ham, hvilket jeg havde håbet jeg ville komme til nu hvor jeg blev en del af holdet.
  Så nåede desværre aldrig at takke ham personligt for det store arbejde han har lagt i DR.

  Mit håb er at vi kan køre DR videre i Jans ånd og på den måde ære ham og det kæmpe stykke arbejde han har lagt i DR.

  Må du hvile i fred Jan, tak for alt du har gjort for os her på DR.

  Til familie og venner af Jan, jeg kondolerer.

 46. Sikke en trist nyhed. Jeg kendte ikke Jan særlig godt, men sådan generelt er det underligt for mig at komme i en alder (35) hvor jeg ser mine venner og bekendte begynde at få grå skæg og så det at folk også dør omkring mig.

  Jeg håber det bedste for hans familie.

 47. Damn

  Det fik mig til at fælde en tåre da jeg sad og læse det.

  Håber virkelig han får en fin afsked, det fortjener han, og han vil være i rigtig manges tanker.

  Hvil i fred Jan.

 48. …. Tak… for det forum jeg før årtusindskiftet og langt før twitter og facebook tjekkede mindst 5 gange om dagen, og som stadig er blandt de første sider jeg læser til morgenkaffen. Jeg er sikker på at DR vil leve videre i Jans ånd. RIP

 49. Hvad faen sker der? Shit hvor er det surrealistisk at komme hjem fra en aften fisketur til det her

  Glemmer aldrig den RA3 turnering på Thunder som Jan kørte tilbage i 99 hvor jeg vist også havde fornøjelsen af at spille mod ham inden jeg som nytilkommer blev revet over af en fra Vikings.

  Den turnering kickstartede hvad der senere blev til 1 podiepladser i den danske, svenske, tyske og europæiske (clanbase summer/winter) RA3 liga/cup med en masse fantastiske med- og modspillere.

  Fuck… Sov godt Jan, vi ses på den anden side og tak for alt

 50. Jeg ved dårligt hvordan jeg skal sætte ord på sådan en besked…

  Hvil i fred Jan og tak fordi du gav os Daily Rush og mange gode minder.

 51. Fuck mand!

  Her går man og tror Dailyrush bare er sådan noget man hygger med et par gange dagligt, så kommer sådan en nyhed. Al respekt for det arbejde du har gjort Jan.

  18 år af mit liv brugt herinde, de er sgu dedikeret til dig.

  Hvil i fred.

 52. Hvil i fred.

  Super sørgelig nyhed
  Har været fast bruger siden sitet startede som et Quake 3 Forum/Site.

  Håber nogen vil føre arven, DailyRush, videre!

 53. Årh, det er jeg godt nok ked af at høre. Jeg anede ikke, han havde været syg. Jan har givet os det fedeste forum og jeg HÅBER, det får lov at leve videre. Jeg har godt nok fulgt med i spilnyheder (og mange andre ting) herinde i mange år. Jeg kendte dig ikke, Jan, men mange tak for siden og det arbejde, du lagde for dagen. Hvil i fred.

 54. Det kommer også bag på mig, jeg vidste ikke han var alvorligt syg.

  På trods af jeg ikke er så aktiv mere, så var Dailyrush det første site jeg nogensinde oprettede en profil på da vi fik ADSL tilbage i 2000-2001~. Den her profil er noget nyere da jeg mistede adgangen til den første profil. Og jeg besøger stadigt siden næsten dagligt (mest for lige at tjekke forummet) på trods af jeg ikke skriver så meget herinde mere.

  Jeg kan huske at jeg som 11-12 årig så enormt meget op til skribenterne på DR og drømte om selv at få lov til at skrive gaming nyheder. Det var dengang de store spil fik sin egen afdeling på siden. Kan bl.a. huske Diablo 2 kanalen og Black & White kanalen. Jeg kontaktede Jan fordi jeg godt kunne tænke mig at blive skribent og fik at vide jeg skulle skrive 3 små nyheder og sende ind. Jeg gjorde mig et ihærdigt forsøg. Jeg tror endda jeg gjorde et par forsøg før jeg gav helt op. Jeg kan huske at Jan gav konstruktiv kritik og forsøgt at holde min gejst oppe.

  Tænk det er snart 20 år siden…

  Hvil i fred Phon. Og håber at dit livsværk kommer til at fortsætte i samme stil som det plejer.

 55. Uha, sikke en nyhed. En kedelig en af slagsen, omend meget informativ.

  Daily Rush har været SIDEN for dansk gaming (for mit vedkommmende) siden omkring start 2000’erne, og sikke en sjat vi har oplevet.

  Stoffers, der brægede løs om hans åndssvage stald af konsoller og HD-DVD’ens sejr over Bluray.
  Azzkikr og en gut jeg ikke husker der evig og altid diskuterede om det kom en to’er til Starcraft.
  Daz’ altid underholdende anekdoter om villige kvinder, bajere, FCK og havenisser.
  Tråden om OSMAN, der stod bag 9/11.
  Bananen, der beskrev spillet hvor folk legede røvere og soldater og kæmpede imod hinanden.
  Tråden, hvor alle endte med enten at have en pose på hovedet, eller være helt indhyllet i en.
  Og hvem husker ikke det utal af tråde om brugernes ulykkelige kærlighedsliv tilbage omkring 2005-2010. Det ebbede vel ud, i takt med vi blev ældre.
  Og der er mange flere guldkorn i gemmerne, jo mere vi leder.

  Jan, for fa’en. Din baryler. Du gjorde det muligt ved at skabe noget så smukt, som dit Daily Rush. Det kan du godt være tilfreds med.
  Må du hvile i fred.

 56. Det var et stort og pludseligt chok, da vi på redaktionen fik nyheden i går aftes. Dagen derpå er det ikke mindre, men alligevel har jeg taget tiden til at tænke tilbage på mange af de positive minder, jeg har om Jan.

  Første gang jeg mødte ham, var jeg en smule… well, starstruck, velsagtens. Jeg var ikke selv en del af DR-redaktionen på det tidspunkt, men som ivrig bruger af DR havde jeg naturligvis kendskab til Jan. Og pludselig stod han dér, til en EA event i København. Manden, myten, legenden. Jeg var nødt til at gå over og tale med DRs bankende hjerte – og det gjorde jeg så. Efter et par utroligt underholdende timer i selskab med Jan, en masse spil, en smule skejen ud og en del genstande, gik det op for mig, at Jan var verdens rareste og sjoveste menneske, at være i selskab med. Han var vidende, skarp som bare pokker, utroligt imødekommende – og i det hele taget en stor personlighed.

  Siden da er meget vand løbet gennem åen, jeg er blevet en del af DR-holdet, og Jan har til alle tider været passioneret om hele DR-projektet. Mange gange har jeg kigget forbi ham, når de nyeste titler skulle afhentes, og mit indtryk af Jan er forblevet det samme, lige siden den legendariske aften, hvor jeg første gang mødte ham. Han var en fed person at være omkring, og han forstod både at føre de sjove, skarpsindige og dybe samtaler. Et dedikeret, klogt, inspirerende og godt menneske. Det vil jeg huske ham for.

  Hvil i fred, Jan.

 57. Damn en trist “nyhed” at se på ellers en helt normal onsdag.

  Dailyrush er nok en af de eneste sider som jeg regelmæssigt (Næste hver dag) har besøgt siden jeg opdagede den, den har lidt af det hele med et fantastisk forum, spændende nyheder og engageret anmeldelser.

  Dailyrush har også været med til at skabe forbindelser, omend lidt overfladiske, så har jeg hygget mig ganske meget med online gaming med andre rushere.

  Håber at siden videreføres efter hans ønsker.

 58. DailyRush var mit tilflugtssted i mange år. Det var drengeværelset hvor man kunne nørde,, grine, græde og komme af med galde – uden at der blev kigget skævt til en. TIl det skal du have tak, Jan.

  DailyRush har ikke været en side jeg fast har benyttet i nogle år, men jeg læste nyheden på reddit, og den ramte mig sgu hårdere end hvad jeg havde ventet.

  Hvil i fred.

 59. Hvor er det dog en sørgelig nyhed. Jeg beundrer Jans vedholdenhed her på siden. Han har måttet ligge øre til meget brok, men man (jeg) har aldrig været i tvivl om, at Jan vidste, hvor han ville hen med sitet. Det er imponerende at have skabt noget, formået at forny det og stadig være relevant og velbesøgt i dag, som for 10, 15, 20 år siden.

  Hvil i fred.

 60. Sikke en sørgelig nyhed

  Jan skal have ros for at være den mest vedholdende jeg nogensiden er støt på inden for gaming, sgu ikke mange gamere der holder fast i noget i så mange år som Jan har holdt DR kørende (ja han har fået hjælp, men det er primært hans arbejde der har gjort at DR stadig findes)

  Håber der er et gamer liv på den anden side også. RIP.

 61. Det var godt nok trist at høre.

  Havde rigtig meget glæde af de mange nyheder gennem årerne og altid underholdene at læse i forumet.

  Hvil i fred Jan.

 62. Hvil i fred Jan, utrolig trist nyhed at læse.

  Har som mange andre her inde brugt DR i rigtig mange år, mere end halvdelen af mit liv nu hvor jeg tæller efter. Og DR har altid været et dejligt frirum hvor der bare altid var lidt hyggeligere end de andre danske sites jeg har været på igennem tiden.

  Som bananen siger er Dailyrush=Jan, og Jan=Dailyrush, det er så utroligt fedt hvad han har skabt og det har været virkelig fedt at følge med i DR’s udvikling de sidste mange år.

  GGWP Phonetic.

 63. Fuck.. Har lurket rigtig meget, og grint og grædt med jer alle. Men forhelvede, faderen til siden jeg har været på siden 2001 er væk .

  Hvil i fred jan!.

 64. Tak for de mange gode år på DR! Jeg må indrømme, jeg læser sjældent nyhederne, jeg hopper altid ind på DR og det første jeg gør er at skimme de debatindlæg som ligger på forsiden. Jeg elsker DR’s community! Brugerne herinde har givet så mange gode grin, gode råd og gode stunder, og det vil jeg gerne takke for. Nu bliver det desværre post-mortem.

  Men tak for alt Jan! Du gjorde det godt, og jeg vil fortsat nyde at besøge DR igen og igen

 65. Hvil i fred, Jan!

  DailyRush har været, og er stadig, en fantastisk side med en masse passionerede personer, både som laver siden og som huserer i forum.
  Jeg håber at jer der kendte Jan kommer godt igennem det! Og at I finder en måde hvorpå DailyRush kan leve videre i Jans ånd.

 66. Trist at høre. Blev sgu lidt nedtrykt da jeg læste det i går aftes. Det er livet der viser sit grimme ansigt. Så blegner alt andet. Alle de ligegyldige og til tider dumme diskutioner man har deltaget i på sites synes ligegyldige. Sov godt, Jan.

 67. RIP Phonetic.
  Som én af de 100 første til at oprette en profil på dailyrush/quake3.dk, så er det selvfølgelig sørgeligt for mig at høre, da jeg har kendt Jan lige siden, og har siden dengang fulgt med på sitet ugentligt, og gør det stadigvæk!

 68. Hvil i fred, Jan!

  Tusind tak for at have startet DR sitet op, og vedligeholdt det gennem tiden!

  Jeg har aldrig mødt dig Jan, kun lært om dig via DR. Men nyheden om at du er gået bort, tog virkelig hårdt på mig. Mange tak for det arbejde du har lavet!

  Kondolerer, og sender de bedste tanker til de pårørende.

 69. Er selv en af de gamle ræve på DR, har været moderator og har aldrig kunnet give slip på DR. Derfor kan man ikke undgå at have et forhold til den mand.
  Man har altid vidst han kæmpede for DR. Fik især respekt for ham da det nye DR blev launchet og han sad dag og nat for at gøre folk tilfredse.
  Trist trist nyhed 😔
  Hvil i fred Jan.

 70. Trist nyhed. Jeg har sikkert som så mange andre lært nye mennesker at kende gennem DR, så mange tak have for at stillet en unik platform til rådighed. For DR er unik. Tak for det Jan.

 71. Jeg sidder dagen derpå og nyheden er først nu, for fuld alvor, ved at sinke ind i hjernen på mig, I går kunne jeg kun se overskriften samt det tilhørende billede og tænke “Haha, fed punchline, han er jo blot taget på ferie”, men punchlinen kom aldrig, og i dag står nyheden der stadig som en meget bitter påmindelse om hvor unfair livet kan være nogle gange.

  Jeg startede selv på DR tilbage i Tribes 2-æraen, jeg var semi-ny online gamer og ledte efter et community at spille sammen med, jeg joinede en Tribes 2 Clan her på DR, Tribes 2 holdte ikke på mig ekstremt længe, men det gjorde DR til gengæld, og man kan sige efter counterstrike.dk døde, og communitiet spredt over alle vinde, så endte jeg tilbage på DR.

  Med en industri som var plaget af hård konkurrence internt, og derefter hård konkurrence fra nye medier som fx Youtube, så kan det umuligt have været den nemmeste eller mest profitable industri at være del af, men alligevel sidder vi her næsten 20 år senere. Med mastodonter som Gamespy/*Planet døde og borte, men Dailyrush består.

  Jan vil nok sige at det ikke var muligt uden os, og det er muligt, men havde han ikke stillet et site til rådighed så havde der heller ikke været et “os”, jeg kender ikke manden personligt så kan ikke sige hvad hans drivkraft har været, men hvis det var communitiet, så kan man i den grad sige at han endte med at være sin egen lykkes smed.

  Så det er en bitter erkendelse at virkeligheden er som den er, og smagen af bitterhed bliver ikke mindre af at jeg ser dailyrush.dk blev oprettet 23. September 1999. Manden forlod os nærmest på årsdagen for hans side

  Jeg håber at vi i fællesskab kan levere et eftermæle som lever op til hans store arbejde og dedikation, og håber at vi kan vise hans familie og venner at han også havde en stor familie på den anden side af skærmen.

  Tak for alt, må du hvile i fred Jan.

 72. Det var godt nok en overraskende og ikke mindst trist nyhed. Kæmpe respekt herfra for det arbejde som Jan lagde i det her skønne site. Hvil i fred.

 73. Det var fanme da en trist nyhed at starte dagen på.

  Fæ dør, Frænder dør,
  ogsaa du skal dø,
  Eftermælet aldrig dør
  hvor det er vel vundet.

  og hvilket eftermæle, internettets klart bedste community.

  Hvil i Fred..

 74. En venlig og passioneret nørd, i ordets mest positive forstand. Jeg kendte ikke Jan personligt, men jeg har gennem hele min ungdom fulgt med i hans arbejde med DR. Han formåede at skabe noget som der er alt for lidt af i dag. Et rum, virtuelt godt nok, hvor tonen som udgangspunkt er god, og hvor vores fælles interesse for gaming har gjort DR til et behageligt, sjovt og hyggeligt site at besøge dagligt.

  Alle positive tanker til de efterladte, jeg er sikker på at en mand som Jan må være dybt savnet, når hans bortgang kan berøre så mange mennesker herfra, der aldrig har mødt ham.

  Hvil i fred Jan

 75. Jeg er knust… sikke et chok.

  Jan er skyld i så meget af min glæde online. Hele det community han har lavet, vil altid have et særligt sted i mit hjerte.

  Det er uretfærdigt, og alt, alt for tidligt.

  Hvil i fred, gamle ven, og tak for alt igennem de over 18 år, lige fra Quake3.dk, IRC, Daily Rush og alt det andet. Du vil blive savnet.

 76. Kendte ikke manden andet end “ham fra DR” men alligevel sidder jeg helt uden ord. Jeg har besøgt siden on/off siden min bror og jeg startede en CS klan op i tidernes morgen. Stedet her hjalp os til at finde venner vi stadig har den dag idag. Så alene for det, skylder jeg ham.

  Tak for at holde stedet kørende så længe. Du er en ægte champ!!

  RIP

 77. Trist nyhed. Livet er desværre for kort engang i mellem. Hvil i fred.
  Tak fordi du startede denne fantastiske side.

  Har luret med siden 2001, det har været lærerigt og underholdende hele vejen.

 78. Åh nej – det var dog en utrolig trist nyhed at få.

  Tak for alt, Phon.
  Du har gennem DR givet så mange oplevelser, store som små. Jeg har revet mig i håret over diskussioner, jeg har tudet af grin over historier, jeg har F5’et på repeat for at se, om den WoW-anmeldelse var kommet, jeg har gnækket i skægget over små julelege. Der har simpelthen været så mange oplevelser. Tak for dem alle.

  Hvil i fred.

 79. Hvil i fred Jan.

  Jeg anmeldte for DR fra 2002 til 2007, hvilket gjorde, at jeg senere hen endte som journalist. Sådan var det ikke gået, hvis ikke Jan havde givet mig en chance dengang.

 80. Jeg så nyheden i går, og jeg blev godt nok ramt af tristhed. Jeg aner slet ikke hvad jeg skal skrive.. Jeg har været herinde siden jeg var bette knægt nærmest, og Jan har altid været den “voksne” man havde enormt meget respekt for herinde.

  Livet er grimt nogen gange, han fortjente slet ikke at tage afsted allerede, hvor er det dog unfair Tanker til familie og bekendte, håber i holder ud og kan se hvor meget han har betydet for folk herinde.

 81. Jeg har allerede skrevet én gang, men jeg føler lidt, at selv hvis jeg skrev 100 gange, ville jeg sgu ikke helt kunne få det hele ud.

  Jeg er virkelig rørt, gutter. Virkelig. Jeg har ikke været på DR i snart et år, og nu sidder og læser jeg de her kommentarer, og jeg ser bare navne igen og igen, som jeg genkender og husker sjove historier om. Det er som at…som at komme hjem. Godt nok til en begravelse, men stadig.

  Grundlæggeren til vores online fristed er død, og vi er alle sammen kommet her for at sige noget pænt. Det er fan’me smukt. Det er første gang i Daily Rushs historie, at folk er så rare.

  Vi plejer ellers altid at kunne finde noget at skændes om, men haha…selv dét kunne Jan fikse.

  Det rører mig at se, hvor mange der ligesom jeg skylder Jan en stor tak, som aldrig er blevet sagt højt. I hvert fald ikke nok. Hvordan fanden kan man sige tak nok for alt det, som Jan har givet os hér?

  Jeg var skribent i en kort overgang, og hvis jeg lige skal knytte et par ord til Jans måde at være på, så er det “perfekt for dig er ikke godt nok, hvis perfekt for mig er bedre”. Aldrig i mit liv har jeg fået så meget kritik, og aldrig har jeg set så meget op til en person, der kritiserede mig. Han var fan’me en ener.

  Jan ændrede mit liv med DR, på flere måder. Takket være ham har jeg mødt de mest fantastiske mennesker, og jeg har så mange minder, som jeg kan takke ham for.

  Jeg håber, at hans familie læser med og ser, hvor værdsat han var.

  Fuck mand, jeg er helt færdig.

 82. Åh nej, hvor er det trist!

  Selvom jeg aldrig har været særligt aktiv herinde, er DR blevet tjekket flere gange dagligt siden jeg oprettede min profil herinde for efterhånden mange år siden. Kan huske de gange hvor Jan har svaret på enkelte af mine kommentarer, det har altid føltes som en stor ting. Det har været tydeligt, at DR var Jans hjertebarn, så jeg håber inderligt, at det kan køre videre i hans ånd.

  Hvil i fred.

 83. Amen Han vil blive savnet af MANGE mennesker.
  Jeg har selv brugt så mange år herinde, og det er en side jeg ALTID vil huske og bruge så længe jeg kan.
  Hans opmuntrende beskeder, de par gange jeg selv har skrevet herinde og den positive attitude han har haft udaftil har været guld.

  Tak for alt du har været for mange mennesker.

 84. What!!! Damn, nu faar jeg det helt daarligt over ikke at have set det her igaar, vidste slet ikke at han var syg . . . Det er i sandhed trist, han vil virkelig blive savnet. Der er en grund til at dailyrush har vaeret min startside side i omkring 20 aar. Haaber virkelig at hans familie og naere venner kigger med her ser hvor vaerdsat han var.

  Hvil i fred Jan, du vil blive savnet . . .

 85. Som lurker siden 2004, og nok også lidt før, vil jeg gerne sige tak til Jan for at skabe et unikt og skønt sted på nettet. Sikke en karakter han var.

  Hvil i fred.

 86. Hvor er det trist Har besøgt DR dagligt i mere end halvdelen af mit liv.. Wow, det påvirker mig mere end jeg ville forvente. Jeg håber at siden kan bestå fremover og nogen vil forsætte Jans store arbejde. Hvil i fred.

 87. Simplethen forfærdeligt at vågne op til denne nyhed.. er gammel bruger fra starten af 2000, været banned til højre og venstre på accounts men har altid haft en kærlighed til DR og Jan’s arbejde! For satan hvor har man haft det sjovt og samtidigt haft lyst til at råbe og skrige(måske derfor man blev vist til døren et par gange :P)

  Er sgu’ helt tom for ord.. For fanden da Jan, altså! Tak for det du har skabt!

  Hvil i fred og tusind tak for alverdens gode tider gennem næste 20år.

 88. Jeg skriver også en gang mere her… det føles utilstrækkeligt, ligesom du også siger @Synonymet. Det er ligesom et tomrum der er opstået.

  Jeg er helt enig, det er umuligt at udtrykke tilstrækkeligt for ondt det her gør. Jeg kørte hjem fra arbejde, og da jeg parkerede herhjemme, sad jeg i bilen og tænkte på alt det han har betydet for mig og mit liv. Og så græd jeg.

  Jeg var også skribent, på Quake 3 delen af DR (Quake3.dk engang, og så bagefter Q3 kanalen), igennem flere år. Jeg har heller aldrig haft fornøjelsen af at møde Jan, men jeg har også været udsat for hans kritik – både af nyheder og anmeldelser. Jeg var stolt, når jeg leverede noget, der ikke skulle rettes til, selvom jeg også går meget op i at skrive korrekt.

  Jeg er virkelig ked af, at jeg aldrig fik sagt til ham, hvad han har betydet for mig, og hvad hans side har betydet for mig igennem alle disse år. Halvdelen af mit liv stort set.

  Det er et kæmpe chok det her, og det kommer til at tage lang tid at komme over, hvis det da nogensinde helt sker.

  Til Jans familie, hvis I læser med, kondolerer jeg, og sender mine varmeste tanker. En fremmed, som delte jeres kærlighed til Jan, og det menneske han var. Han har berørt enormt mange menneskers liv, i større eller mindre grad, og jeg tror på at mange andre også har grædt for ham.

 89. Utrolig trist nyhed. Har læst med herinde stort set hver dag siden jeg var teenager. Så ja halvdelen af mit liv. Har altid holdt meget af artiklerne og forummet. Hyggelig stemning og et skønt site. Hvil i fred Jan

 90. Hvil i fred, Jan.

  Det er en kæmpe bedrift at have holdt DR kørende og formidle spilnyheder, anmeldelser osv. i så lang tid, og så på hans helt egen måde.

 91. Daily Rush ændrede mit liv!

  Jan og Daily Rush har haft en enorm indflydelse på mit liv! Daily Rush fået mig ind på Journalisthøjskolen, sendt mig adskillige gange rundt i hele verden, fået mig til at flytte til København fra det mørke Jydeland, lært mig at drikke kaffe og indirekte været årsag til adskillige brækkede lemmer. Mest af alt har Daily Rush, Jan og alle I, rusherne, givet mig hjerterum og frirum til at være lige så tosset, skør og nørdet, som jeg nu engang er.

  Under mit første navn ”den_ras” postede jeg løs igennem et par år på Daily Rush, der på meget kort tid blev mit yndlings tilholdssted for min meget nørdede side. Ingen så skævt til, at man skrev underlige ting eller var übergeek omkring alskens emner, ikke bare spil. Det frirum eksisterer stadigvæk på Daily Rush, selvom mange af os er blevet voksne, er blevet gift og har stiftet familie og alt muligt derimellem.

  Min første tråd var rent faktisk en troll-tråd omkring et hemmeligt spil, som man fik gratis med Half-Life 2. Jan var en vaskeægte guttermand, og kom mig flere gange til undsætning i den tråd.
  I 2008 spurgte Jan mig, om jeg ikke ville sende en prøve-anmeldelse, for at se, om jeg kunne blive skribent for siden. Jeg anmeldte PC-udgaven af det første God of War, og efter grundig skoling af Jan, blev jeg fast anmelder og skribent.

  Igennem den næste tid skrev jeg løs for Daily Rush og Jan var altid klar med feedback til stort og småt til mine tekster. I den tid fandt jeg ud af, at jeg mistede al fornemmelse for tid og sted, når jeg satte mig foran tasterne og skrev til Daily Rush. Derfor opfordrede Jan mig faktisk til, at søge ind på Journalisthøjskolen i Aarhus. Det gjorde jeg, og jeg kom igennem optagelsesprøven takket være Jans oplæring af mig på Daily Rush

  Min erfaring og skoling fra utallige DR-artikler, interviews, presseture og ”journalist-arbejde” bar mig igennem store dele af min tid på Journalisthøjskolen. Det hele endte da også med, at min sidste lange praktik kom til at foregå på Daily Rush, hvilket var et drømmescenarie for mig. Daily Rush var stedet, hvor jeg helst ville skrive. Efter endt praktik tog Jan faktisk det store skridt, at ansætte mig fuld tid. Det indebar dog, at jeg skulle rykke fra Aarhus til København. Ikke et lille skridt for en jysk knægt fra en lille landsby.

  Her i 2018 er jeg fast bosat på Amager, og jeg kunne ikke forestille mig at bo andre steder. Kun Jan og Daily Rush kunne lokke en forsigtig nordjyde til København.

 92. Jeg kendte ikke Jan. Er her mest bare for at kigge lidt. Men Jan stod altid for mig som THE BOSS, der fik DR til at køre rundt. Man var ikke i tvivl om, at dette sted, var hans hjertebarn.

  Som sagt jeg kendte ikke Jan, og alligevel så har han været en del af mit liv, uden vi begge vidste det. Jeg var virkeligt i chok, da jeg læste dette.

  Hvil i fred Jan, og tusind tak for alt. Tror du har betydet meget mere for folk, end både du eller folket forstår.

 93. Har været med helt fra start og selvom jeg fornemmede der var noget galt, så kommer det alligevel som en kæmpe overraskelse at Jan er gået bort.

  Hvil i fred Jan, med viden om, at du har betydet meget, for mange mennesker.

 94. Det var godt nok en sørgelig nyhed. Har altid fulgt med herinde siden mine quake 3 dage. Nu kendte jeg ikke Jan personligt men har af flere omgange været i dialog med ham. Han var altid venlig, dedikeret og tilgængelig.
  Hvil i fred, Jan

 95. Det har været temmelig tough siden nyheden for mit vedkommende ihvertfald.

  Sidste samtale jeg havde med Jan var en mindre diskussion omkring forummet. Så det vil altid hjemsøge mig en smule, at det var det sidste jeg snakkede med ham.

  Han har været en gigantisk hjælp for mig igennem årene og vist den tillid til, at jeg kunne tage på ture rundt i Europa som jeg ALDRIG vil glemme og som var sådan nogle fantastiske oplevelser.

  Samt at han har været en ren klippe til at holde Daily Rush kørende, som vi alle elsker og kender.

  Hvil i fred, Jan – jeg vil spille noget Megadeth på guitaren i dit minde.

 96. Puha, det var da en skrækkelig nyhed :(. Som mange andre, anede jeg ikke at Jan var syg – men kan godt huske han var væk lidt tid for 1-2 års tid siden, og det er nok relateret.

  Kæmpe respekt for det du opnåede i dit alt for korte liv, Jan.
  Mine kondelencer går til familien, og de i redaktionen som var tæt på Jan, i denne svære tid.

 97. Jeg ved stadig ikke, hvordan jeg skal reagere eller hvad jeg skal skrive.

  Selvom det er tragisk, urimeligt og på alle måder smertende, ser jeg det som en mulighed for at se tilbage på et liv og et individ, der med DR-briller om noget fortjener at blive hyldet for den indsats og vision han bragte med DR.

  Uden at kende Jan personligt, tror jeg han ville have nyheden blev modtaget som en anledning til at se tilbage på de gode tider og huske disse – og ikke “blot” samles om sorgen. Men jeg kendte ham som sagt ikke personligt.

  DR har bragt mig meget glæde og tjekker stadig siden dagligt. Jeg respekterer naturligvis den beslutning redaktionen træffer, men håber også at DR kan fortsætte med at bringe glæde, livlig debat, skarpe anmeldelser og samle gamere om alskens relevante og irrelevante forumindlæg.

 98. Tak for historien #147 det må især for dig være et stort tab, da det lyder til at i har haft et rigtig godt forhold. Uden at det skal lyde alt for cliché agtigt så tænker jeg et daniel + mr Miyagi forhold.

  Håber i får ham sendt godt afsted.

 99. Det gør enormt ondt at høre. Har været her siden 2004. Dailyrush har været så enorm vigtig for hvem jeg er og hvilken karriere jeg valgte. De utal af gange brugere i forumet har hjulpet mig med alt fra himmel og jord. Et stort tak til Jan for at skabe et så stærkt fællesskab.
  I sig selv at kunne holde et dansk gaming site kørende i så mange år, er en fantastisk bedrift. Meget har Jan skulle høre på fra skeptikere, samt se konkurerende sider lukke ned igennem årende, men Jan blev ved med at kæmpe for Dailyrush. Det en stor dansk gaming arv han har efterladt sig. Det meget trist at tænke på han ikke er her mere. Det uforståeligt.

 100. Pokkers.. Hvil i fred Jan. Tak for en fantastisk indsats! Forbandet sygdom, men nu har du endelig fået fred. Dailyrush har været, og er fortsat et godt community, som jeg håber lever videre efter denne triste nyhed.
  Godt skrevet Banan. Det har bestemt ikke været nemt.

  Det er ikke for at lyde som en følelseskold idiot, men jeg håber at der rent juridisk er taget forbehold for denne situation, og at der ikke kommer en bobestyrer og lukker siden ned. Det ville ikke være i Jans ånd.

  Vil det være muligt selv at sende blomster til kirken, eller bliver det kun en bukket? Om ikke andet håber jeg, at der er en negleklipper bundet omkring rusher bukketten.

 101. #157 Tak. Ja, han var om nogen min læremester, det er helt sikkert. Var det ikke for ham, så ved jeg virkelig ikke, hvad jeg mon lavede idag

  #159 Tak for rosen
  Ift. blomster, så er der blot en mindre ceremoni i morgen, og så vil der på onsdag i næste uge være et mere uofficielt arrangement på vesterbro, hvor man kan drikke en portvin og lægge lidt blomster. Jans urne skal hjem til Portugal i den kommende uge.

 102. Det er godt nok utroligt rørende at læse denne og indsamlingstråden igennem, at se så mange gamle og nye brugere her inde som alle er blevet påvirket af Jan og det han har skabt er helt fantastisk.

  Som mange andre havde jeg det også som om Jan var bossen/”den voksne” og en der virkelig bare elskede det community han havde fået skabt. Selvom han selvfølgelig altid havde travlt med at forbedre siden havde han også tid til lige at snakke med alle om alt muligt, det føltes som om han kendte og huskede ting om hver person her inde han havde snakket med.

  Det at kunne læse alle beskederne her inde og set hvor mange der har doneret i indsamlingstråden, det gør virkelig indtryk.

  I øvrigt, ros til dig Banan #161 kan slet ikke forestille mig hvor svært det må være, ligesom jeg tidligere skrev det har været fedt at følge med i sidens udvikling har det også været utroligt fedt at se Jan hjælpe folk som dig igang, jeg husker tydeligt “den_ras” og dine tidlige artikler og hvordan han i kommentarerne pressede dig (og sikkert mere endnu i privatbeskeder!) til at blive bedre.

  Jeg kan på ingen måde sige mit forhold til ham har været så tæt som dit, men det er netop derfor jeg sender mine tanker til dig også, fordi jeg ved hvor meget han påvirkede mig, og derfor må have påvirket dig når i var så tætte. Personligt tror jeg Jan ville være stolt over at se den måde du har klaret det.

 103. Ved stadig ikke hvad jeg skal sige om en mand jeg aldrig har mødt… men som alligevel har påvirket en så meget i gennem årene (siden 2002).

  Uanset hvor hvor højt bølgerne har gået i diverse diskussioner, eller når folk kom med kritik af DR (regler/layout/loadtider). Tog han det altid med oprejst pande og tog det aldrig personligt. Og uanset hvor modbydlig tonen var, sank han aldrig ned på det niveau hvor folk en gang i mellem befandt sig.

  Og for det havde/har jeg kæmpe respekt for og er menneskelig egenskaber som jeg beundre… og noget mange kunne lære noget af (incl. mig selv.

  Og da Megadeth lige er blevet nævnt kan jeg ikke sige meget mere end…

  Rust in Peace in a Tornado of Souls
  Jan/Phonetic

 104. Har været medlem i 17 år så selvom jeg ikke kender Phonetic personligt så føler jeg det alligevel afsindigt trist. Som så mange andre anede jeg ikke han var syg. Hvil i fred og tak for det bedste gaming site der nogensinde har været. Det er ikke for sjov (self er det dét) man lige skal chekke dailyrush hver eneste dag.

 105. En lamslående og sørgelig nyhed.

  Jeg skylder Jan rigtig meget, siden jeg for 9 år siden fik lov at sætte mig ved skribenttasterne. Både for de oplevelser jeg fik, og det åndehul på internettet så vi alle deler her på DR.

  Han var en rigtig, rigtig fin fyr.

  Hvil i fred, du gamle…

 106. Jeg fik aldrig fornøjelsen af at møde Jan, men alligevel føles det som om jeg kendte manden.
  Det er en kedelig nyhed og jeg føler med Jan’s familie, venner, bekendte og kollegaerne på DR.

  Du vil altid være en legende Phon.

  F

 107. Hvad Jan har betydet for mig, er svært, at sætte præcise ord på.

  De 2 mennesker, der fik mig til at benytte DailyRush – DAGLIGT – er Anubis (#143 – Tak Også selvom vi, i dag, ikke længere taler sammen) og Jan.

  Jeg husker, hvordan Jan schoolede mig i, at opføre mig ordenligt, både på quake3.dk IRC kanalen, såvel som på DR – En svær opgave for en knægt med den spæde alder jeg havde – Og da især svært, da jeg for alvor blev teenager.
  Det endte da også i nogle bans, på både IRC og DR, med dertilhørende skideballer. Ikke mine stolteste øjeblikke, men ikke destomindre øjeblikke, som har været med til, at definere hvem og hvad jeg er i dag.

  Jeg tænker stadig tilbage på disse

 108. Sikke en mavepuster. DailyRush er blevet tjekket flere gange næsten dagligt i snart to årtier, så tak til Jan, hans værk vil leve videre i mange år fremover.

 109. #170 – Jeps. Vi som hans og DRs community må løfte arven, og bære den videre ud i fremtiden.

  Jeg tror vi er mange der er klar til at byde ind på den ene eller anden måde, for at få det til at køre videre.

  Jeg er stadig slet ikke klar over, at overskriften her er rigtig. Det føles fortsat uvirkeligt.

 110. Chock nyhed :(, vidste slet ikke Jan var syg :(. Den skulle sku lige fordøjes. På trods af at jeg ikke kendte Jan er det sku alligevel som at midste vores egne lokale gaming Rockstar man har fulgt og været en del af i små 2 årtier.

  Phon var det DR jeg kendte gennem de unge dage og elskede at læse hans nyheder så meget som DR’s forum. Jeg er nok selv ligeså kritisk som Jan er og har flere gange været efter ham når nyhedene fra Jan har været dalende (fuck han elskede vidst WoW.. )nok fordi jeg egentlig nød hans vinkler og til tider provokative nyheder selv om jeg ofte slet ikke var enig. Har i den grad givet mit besyv med til hans egne stavefejl, nyehds fejl osv. og han har sku aldrig virket fornærmet.

  Derudover skal vi ikke glemme hvordan han nogle gange har jagtet beta nøgler osv til os og brugt sin fritid på at maile dem rundt til os.

  På trods af den fantastiske indsats har han stået i masser af modvind og ja idag står DR stadig. Det er fandme godt gået og statuerer hans vedenholdenhed når tingene var triste gav han aldrig op. Donations delen der fik mange huk fra brugerne, brok over store explosive reklamer osv osv. bare for at holde den kørende.
  Jeg håber at Banen’en kan løfte faklen, med forhåbentligt nye gerne voksne skribenter. For DR er sku blevet gammelt selv omend Jans alder var en alt alt for tidlig alder at gå herfra på.
  Der skal fortsat fornys på DR, men holde det i den målgruppe vi nu er i DR (voksne familie mennesker i 30-45 års alderen)

  Man kunne godt ønske sig lidt mere info omkring Jans sygdom da jeg blandt mange slet ikke var klar over at han var alvorligt syg.

  Anyways tak Phon for DK’s bedste gaming site , du gav og gav og krævede sku ikke noget i retur andet end en egentlig levevej . Tak for det. Hvil i fred, du vil blive savnet her i dit fine hjem.
  Tak til Bananen og de andre som kendte ham privat via DR, for den fortsatte indsats og tiden han skal igennem.

 111. Det er trist at høre og det kommer som et stort shock for mig.

  Jeg har selv været her i 18 år nu, og det bliver nok lidt mærkelig at være på Dailyrush uden Jan. Tror aldrig det bliver helt det samme igen. Kommer ihvertfaldtil at savne hans skriveri og budskaber i form af nyheder og div. indlæg etc.

  Jan har altid været her på sitet og taget god hånd om hans livværk. Det er ligesom hans “Legacy”, gave eller arv til verden. Håber at der bliver taget kærlig hånd om det nu.

 112. DR er røget ud af min daglige rutine, så jeg fik beskeden af en kammerat. Jeg kondolerer – og alt det bedste til familie og nære.

  Det rører mig – og jeg ikke kan forklare eller forstå. For jeg kender ikke “Phonetic” på anden måde end iværksætter, bagmand og boss over dailyrush.dk. Sådan har det bare altid været siden 2002, hvor jeg røg med ombord.

  Jeg ikke været på dailyrush.dk længe og nu siden i går hvor jeg fik nyheden har jeg været forbi mere end 5 gange for at læse i tråden. Det er som om, et sted inde i min selvopfattelse, at nogen har trykket på den sovende rusher, og jeg synes det er meget bevægende at se de brugernavne, som jeg husker så tydeligt, s

 113. Hvil i fred Jan.
  Jeg har ikke været logget ind på sitet i et par år, men måtte lige finde mit pw for at sende en sidste hilsen. Tak for alt det gode som dette site har givet. Jeg håber det fortsætter i din ånd

 114. Jeg har læst Daily Rush’s nyheder og forum stort set dagligt siden 2003, men jeg har aldrig selv deltaget aktivt. Dette bliver min første kommentar.
  Selvom jeg ikke har været “en aktiv del” af Daily Rush og dets community, så blev jeg overraskende rørt over denne nyhed. Denne nyhed blev jeg nødt til at skrive på.

  Jeg vil gerne skrive en tak til Jan for at have skabt et rart sted for en masse mennesker. Daily Rush har betydet meget for mange, også for os som ikke har været aktive på sitet, men som bare har nydt at læse med.

  Hvil i fred.

 115. Selvom omstændighederne er ufatteligt triste, er det dejligt at læse alle de gode minder om Jan. Tråden her understreger virkelig i hvor høj grad han påvirkede en masse menneskers liv positivt. Det er et flot eftermæle.

  Jan og jeg lærte hinanden at kende i quake3.dk-dagene og Quake-klanen D2R. Jeg byggede sitet sammen med @webster, men det var Jan der tog det fra at være et lille hobbywebsite til det store, blomstrende community, DR er i dag. I lang tid var jeg kun bruger på sitet, men op til lanceringen af det nye site arbejdede Jan og jeg igen intenst sammen over nogle måneder, på at få flyttet alt indhold fra det gamle DR (vores hjemmestrikkede kode) over på WordPress. Jeg nød virkelig det arbejde, og tænker tilbage på det med stor glæde.

  Jan var en god og klog mand, og han vil blive savnet. Hvil i fred.

 116. Av for en mavepuster jeg vidste ikke han var syg.

  Hvil i fred Jan.

  Tak for adskillige timers klasse læsning, tak for at redde mange aftener og nætter, og kæmpe tak for at have skabt DailyRush.

  Du vil blive savnet.

  Dybe medfølelser til familien

 117. Det er så trist, at det ikke er til at bære. Et kæmpe tab, og bliver et kæmpe savn.

  Jeg husker Jan for at kunne bringe en tilbage på sporet og tænke klart, når man skød en mail efter ham, der mest bestod af bandeord – og efter få minutter selv havde brug for det samme, når han opdagede hvad man bandede over. Han var ofte en svær mand at fange, men når man havde hans opmærksomhed, så var den der ikke bare halvt. Jeg har afgrundsdyb respekt for hvad han har bedrevet med sitet, og han tog altid forslag ærligt til efterretning uanset om han syntes om dem eller ej. Han havde en unik kombination af stoisk jernvilje og åbenhed, der gjorde ham til en vellidt autoritet i alle henseender på siden. Han var med rette stolt af både det tekniske og med indholdet på siden, og var på mange måder perfektionist, hvilket gjorde at der blev kælet for allemulige detaljer, jeg aldrig havde overvejet. Jeg har mere end en gang fået et mindre chok over at opdage at han efter flere dages arbejde stadigvæk nørklede med at finde den helt rigtige løsning på et eller andet problem med sitet, nogen tilfældigvis var faldet over. Det var 100% dedikation og handlekraft, hvilket nok er årsagen til at Daily Rush stadigvæk findes efter knap 20 år og mange konkurrerende sider ikke gør.

  Jeg håber at han sidder et sted på den anden side og pusler med at bygge version 2 med en negleklipper…

 118. #191
  He-heh-hø: “..og mange konkurrerende sider ikke gør.”
  Er der egentlig nogen tilbage, udover gamereactor?

  Kom selv til DR – efter HardwareTidende gik i (semi)dvale.

 119. Jeg ved ikke sådan rigtig hvad jeg skal sige, jeg kendte ham ikke så godt, men han har altid virket på mig til at være en sympatisk fyr og enormt tålmodig/diplomatisk når det kom til at håndtere al den brok og alle de krige der har braget frem og tilbage på DR. En ting er sikkert, hans livsværk (eller hvad man skal kalde det) er helt unikt – det er med mange længder det bedste online community jeg nogensinde har været i berøring med. Når nogen brænder for noget på den måde som Phonetic har gjort, så er det utroligt hvad der kan udrettes. Jeg håber den her siden lever videre i rigtig mange år fremover og vedbliver med at have så stor en betydning som den har for de mange mennesker hos hvem f5 på dailyrush.dk er et fast ritual.

 120. Puha… det var sgu alt for ungt

  Har ikke mødt manden trods de efterhånden 13 år herinde, men han formåede virkelig at samle et hold af mennesker omkring sig som har gjort det her site værd at komme til dagligt i alle de år. Et frirum for afmålte temperamenter.
  Mine kondoleringer til hans nærmeste. Det er aldrig sjovt at miste en man holder af, men det føles bare dobbelt så uretfærdigt, når det sker i så ung en alder :´(

 121. Super, SUPER trist nyhed. Jeg ved ikke om man kondolerer eller noget, men hvis der er noget indsamling til noget, så smider jeg gerne en mønt i puljen.

 122. Så ked af at læse nyheden. Som mange andre, vidste jeg ikke, han var syg.
  Elsker denne side, elskede hans anmeldelser, hans tech-entusiasme, og mangel på samme, når han skrev om noget lort

  Vil i fred.

 123. #177 Det er virkelig godt beskrevet… Har også været offline i en del år nu og læst den her nyhed flere gange dagligt. Jeg sagde faktisk til min kollega, at man til hver en tid ville kunne spørge “Kender du ….” og hvis det var et DR navn, ville jeg kunne sige at personen hørte til her.

  Jeg har også set at Costanza lurker på reddit og bliver ofte genkendt derinde eller citeret for nogle af hans utallige historier fra off topic.

  Der er rigtig mange referencer som negleklipper osv, men jeg husker nu også tråden om “Player han mig?”, hvor en af de kvindelige herinde var i tvivl om en fyr, bare ville i trussen på hende eller om han reelt havde lyst til noget seriøst med hende. Så mange gode tider

 124. Ej altså! .. Har ikke haft kontakt til Jan meget længe (er ikke aktiv på DailyRush). Vi havde daglig kontakt i 90’erne – i de gamle mIRC dage. Hvor efter kontakten “fadede” ud i 00’erne. Hvor er det trist. Hvil i fred

 125. Som Jan’s gode veninde, er der ikke én, der kan fortælle mig historien om negleklipperen? Nu har jeg læst flere kommentarer med henvisning til “negleklipper” og tænker er en god historie bag. Og tak til alle jer DR-brugere for jeres smukke kommentarer.

 126. Øv øv. Så trist en nyhed og en kæmpe personlighed har forladt os alt for tidligt.

  Jeg har været med fra den gang siden hed quake3.dk og inden der spillede jeg 100vis af times Quake 2 lithium allermest med Jan // phonetic. Vi udviklede et fint venskab og var sammen til flere netværks arrangementer.

  I en periode skrev jeg selv på siden primært omkring Quake og Diablo og jeg var bla på en tur til Stockholm og mødte Blizzard som stod til at udgive Diablo 2 lord of destruktion.

  Undertegnede og Adam bencard fra PC player fik sågar en time alene med Bill rober fra Blizzard. Inden samtalen havde jeg talt med Jan omkring at skulle spørge ham om Blizzard var interesseret i mmorg og Bang 2 måneder senere offentligjorde de at de udviklede et vist World of Warcraft.

  Så kære jan. jeg håber du har fået fred fra eventuelle smerter og er et godt sted nu.

  Rest in peace.

 127. Selvom det er godt 25 år siden, så husker jeg det stadigvæk som det var I går, da jeg for første gang slæbte mit PC tower til Jan’s lejlighed på Vesterbro for en weekend med Quake 2 LAN party. Vi gamede til ud på de sene timer, og jeg husker specielt et par stive 1-1 matches på Q2DM1, hvor der blev bandet og svovlet over railgun headshots og rockets. Jan var irriterende god, og hver match var en kamp til det sidste. Det var gode tider.

  Da jeg startede udviklingen på Daily Rush i 1999 med PBT efter arbejde hos Neo Ideo var det i en videreførsel af den ånd fra de Quake 2 LAN parties. Et team der bare var vilde med spil, hvorvidt det var på PC, PlayStation (Tekken!!), eller Nintendo 64 (007!!). Hvad var mere lykken end at kunne få lov til at arbejde med spil hver dag? Og at give Danmark et super gaming site med inspiration fra Engelske EDGE magazine og de tidlige Amerikanske gaming blogs.

  Jeg ansatte Jan som højrehånd kort tid efter vi lancerede DailyRush.dk som et underprojekt af den danske incubatorvirksomhed Prey4. Det var i de glade dot-com boom dage hvor det med at lave en forretning ud af det var en eftertanke, og vi bare skulle have eyeballs! Der var vilde planer om at overtage først hele Skandinavien, så resten af verden. Endda flere Excel regneark med hockey stick vækstkurver. Det var en skør tid!

  Og det holdt da heller ikke længe. Prey4 fandt hurtigt ud af at man kan kun låne penge I banken til sine startups indtil markedseuroforien løber tør. Så vil de sgu have deres penge igen! Da skriften stod på væggen havde jeg efterhånden fået nok af dot-com madness og desværre også gaming. Tilgengæld havde jeg fået smag for programming…

  Så da Prey4 måtte lukke biksen var det Jan der tog det store skridt frem og overtog Daily Rush’s videre drift. Der var ikke meget forretning i det dengang. Vi havde solgt et par gaming arrangementer til de danske spildistributører, men reklamer var der ikke mange penge i. Det var nogen tarvelige DoubleClick reklamer der kørte i en rum tid.

  Men Jan tog chancen. Han overtog forretningen og fik langsomt men sikkert bygget den op til at være både bæredygtig og rentabel. Alt imens han skrev, organiserede, og spillede med! Det er en sjælden gunst at kunne holde nogen forretning eller community kørende i 20 år, men Jan gjorde det sgu.

  Jeg er stolt af at have stiftet Daily Rush og se det stadigvæk køre to årtier efter, men det var Jan der gjorde Daily Rush til det alle de varme kommentarer taler om. Jan holdt ved, ind til der ikke var noget at holde med længere.

  Jan, jeg kommer til at savne dig. Sammen med resten af Daily Rush’s community. Peace ✌️

  David Heinemeier Hansson

 128. Hvil i fred
  dette er lidt af et chok man kommer lige op siden og læser så dette og taber kæben, håber i forsætter har været med siden 2003.

 129. Ak, sikke et tab. Jan var en person med et drive ud over det sædvanlige, og jeg har heldigvis haft fornøjelsen af at spendere utallige timer i hans selskab mens vi forsøgte at sparke Daily Rush i retning af at være en blivende forretning.

  En af de episoder, jeg husker, var under en tur til London (ECTS, den konference, hvor World of Warcraft blev annonceret). Vi skulle have aftensmad og vi anede intet om hvor, vi var. Vi vadede gade op og gade ned for at finde en restaurant. Men vi endte med at gå forbi dem alle, for de var ikke gode nok til Hr. De Sousa. Jeg kunne have spist ham til sidst.

  Det er i mine øjne ret sigende for Jan – ting skulle være gode, ikke bare gode nok.

  Og det er dejligt at se, at det er lykkedes ham at røre så mange menneskers liv på en positiv måde. Jeg håber hans venner og familie får mulighed for at se denne tråd.

  Jakob “J-Cop” Skjerning

 130. Hvil i fred.

  Jeg kom selv til DR som en ung knøs på 15, idet en ældre kammerat lokkede mig med i en starcraft ladder der kørte igennem DR. Jeg spillede aldrig rigtigt SC igen, men jeg blev hængende på DR :).

  Tak til phon

 131. Hvil i fred, Jan. Det var desværre alt alt for tidligt.

  Har brugt DR i rigtig mange år, men har ikke været aktiv som sådan. Så tak for indsatsen til Jan og håber siden køres videre i hans ånd.

 132. Hvil i fred.

  kommer her flere gange om ugen. Jeg skriver ikke meget i forummet, men har brugt siden til at holde mig opdateret gennem jeg ved ikke hvor mange år inden for gaming.

 133. Hvil i fred.

  Jeg kom til Dailyrush som 19-årig i 2002. Det er ikke blevet til så meget DR efter jeg blev ramt af kone, børn og hus, men inden da var dailyrush en lige så fast bestanddel af min hverdag som facebook er idag.

  Der er brugt utallige timer i foraet, og jeg husker hvor pavestolt jeg var, da Jan skrev og spurgte om det var i orden at inkorporere min ‘julegave’ til rusherne i selve sitet.

  Jan var DR og selvom det bliver svært at forestille sig et DR uden Jan, er jeg sikker på, at sitet vil bestå, foraet vil være et af de mest aktive jeg har oplevet og den gode stemning vil herske!

  Tak – ikke bare til Jan, men til hele teamet der gør det her muligt. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan i har det i de her dage…

 134. Har ikke været forbi DR i et par uger, og så er dette sket i mellemtiden.

  Det var en meget trist nyhed, jeg kondolerer.

  Hvil i fred.

 135. Har været presset af arbejde de seneste par uger.
  Har først fået beskeden/fundet ud af den kedelige nyhed i dag.
  Sjovt nok på min fødselsdag har jeg lige 5 min til at se på DR.

  Det er godt nok sørgelige nyheder.

  Hvil i fred Jan.

  Håber at både din familie IRL og din DR familie vil huske dig med glæde.

  De bedste hilsener
  Michael

 136. Bedre sent end aldrig – jeg er ikke så ofte på sitet længere og har misset dette.

  Selvom ingen sandsynligvis ser denne bemærkninger, skal der herfra lyde et stort tak til Jan for det store arbejde på Dailyrush, de evindelige udskudte opdateringer og den altid postive tilgang til alting (lol).

  Hvil i fred Jan – og de bedste tanker til din familie i denne svære tid.

  ps. så kan vi godt slå en streg over den gang du solgte mig din Sony forstærker, som vist ikke helt levede op til de du lovede xD