I dag løftede danske IO Interactive (dem med Hitman, hvis man skulle være i tvivl, hvilket man nok ikke er…) sløret for deres næste projekt. Spillet er baseret på en licens og hvilken licens, de har fået fat i! Det er nemlig ingen ringere end James Bond.

I forbindelse med afsløringen frigav IO Interactive en kort teaser trailer, som du selvfølgelig kan se lige over nyheden her. Selve spillet bliver vi ikke meget klogere på lige nu, men ingen tvivl om at traileren rammer den helt rigtige 007-stemning.

IO Interactive og James Bond virker som et helt rigtigt match, der kan ende med et virkelig godt spil. Vi kommer i hvert fald til at følge projektet tæt herfra og vender selvfølgelig tilbage, når der er mere nyt at rapportere.

18 KOMMENTARER

  1. Tja, fandt faktisk, 007: Quantum of Solace en smule bedre end filmen! (Douglas DC-3 scenen – er dog en stjerne værd alene!) 4 af 6 til spillet fordi det morede mig.

    Og NEJ! Har aldrig prøvet de gode J.B.-spil på de fine konsoller. Jeg beklager…

  2. Håber på flere RPG elementer og mere open world
    Men mon ikke de bygger videre på Hitman 2 skabelonen. Hvilket også nok skal blive super godt.

  3. ….lige indtil franchisen dør ved næste Bond film….jeg giver det ikke mange chancer med hende 008 eller hva’ nummer hun har.