Imponerende Spider-Man E3 2017 gameplay trailer

Insomniac viste hvad de kan i nat...

9

Sony lukkede deres E3 presseshow med den første gameplay demonstration af deres og Insomniac Games’ Spider-Man. Du kan roligt glæde dig til 2018, hvor spillet ankommer.

Gameplay-traileren havde et par scriptede sekvenser, men var primært ren gameplay. Dertil bød den på en lille kicker, da Miles Morales (som også er Spider-Man i tegneserien), dukkede op til slut i “civil”. Det er ganske tydeligt at Sony, Insomniac og Marvel tager Marvels “high-end” indtog på PS4 ganske seriøst. Traileren bør kunne få de fleste til at glæde sig til næste år og også se frem til mere og flere Marvel-baserede AAA-spil på PS4. meget gerne andre platforme også.

Indtil videre er Spider-Man en PS4-eksklusiv titel.

9 KOMMENTARER

  1. Spiderman var en af mine favoritter på PS2. Virkelig dejligt at se ham være på vej tilbage i topform! Håber nogen en dag også laver et meningsfyldt superman spil 🤞

  2. Insomniac stod også bag Ratchet & Clank, som var overraskende godt. Ellers kender jeg ikke rigtigt deres spil (konsolgaming er nyt for mig). Fedt at se de kan skifte genre og stadig levere (måske) endnu et lækkert spil.

  3. Faktisk meget gode fremvisninger, jeg er virkelig glad for, at de ikke smider om sig med boss fights (så man selv kan opleve dem).

    Håber man kan udforske byen, og det hele ikke er låst til missionerne.