Sucker Punch sigter højt med action-titlen Ghost of Tsushima, som netop fik fremvist gameplay ved Sonys E3-konference. Det var dog ikke kun kampsystemet der imponerede.

Spillets hovedperson, Jin Sakai, er en mægtig samurai-kriger, hvilket hans bevægelsesmønster også tydeligt viser. I kamp skal man være hurtig på fingrene, for at undvige og parrere modstandernes hug og sving.

Spillets visuelle stil rammer en flot middelvej mellem dyster og farverig, og de røde blade der vifter omkring benene på Jin, står i skarp kontrast til det krigshærgede land han befinder sig i. Særligt vindeffekterne i træerne og på de åbne græsmarker, formåede virkelig at fange opmærksomheden, i samhørighed med lyseffekterne fra solen der prøvede at bryde den overskyede himmel.

Traileren introducerer også en anden figur, Masako. Hun er en af Jins allierede, i kampen mod den invaderende mongolske horde. Missionen i traileren er en del af en sidemission som netop omhandler Masako, og er altså ikke et reelt led i hovedhistorien.

Der var desværre ingen udgivelsesdato for Ghost of Tsushima, så vi må blot vente tålmodigt på, at Sucker Punch melder noget ud ved en anden lejlighed. For mere info kan du klikke ind på PlayStation Blog, hvor spillets producer, Brian Fleming, sætter lidt ekstra ord på.

12 KOMMENTARER

  1. F*ck det ser fedt ud! Fedt combat system og den grafiske stil er over the top. Især den sidste duel er vanvittigt lavet med alle bladene.

  2. Nok ser jeg frem til The Last of Us 2… men det her er bare….. gaaah *savle*.

    Ser mere frem til det her end noget Rockstar eller Bethesda spil, det eneste spil som nærmer sig er Cyberpunk 2077. Men der er jeg sgu nød til at se noget gameplay, men så skal hypen nok også komme der.

  3. Som mangeårig Xbox ejer og fan, så bøjer jeg mig alligevel i støvet for Sony – De har simpelt hen præsteret et fænomenalt lineup af exclusive titler med ps4 og denne her demo blæste mig helt væk. Gik mig virkelig til at overveje at blive PS4 ejer. Death Stranding har også enormt potentiale, hvis ellers gameplay bliver godt.