I har garanteret bemærket, at vi har fået ret godt gang i anmeldelserne igen her på Daily Rush. I den forbindelse er det da værd at nævne, at vi også har fået nogle af efterårets absolut mest ventede titler i hænderne. Herunder får i et lille indblik, i nogle af de spil som I kan se frem til at læse vores dom over.

Death Stranding

Det er mig der har fået æren af at tage på eventyr med Norman Reedus og Mads Mikkelsen, i Hideo Kojimas første stortitel siden bruddet med Konami. Vi kan ikke sige et eneste ord om spillet endnu, da Sony virkelig er insisterende på at spille med kortene tæt til kroppen, og det kan der nok godt være en god grund til. Death Stranding er godt og grundigt marineret i mystik, med obskure trailere som ikke just forklarer, hvad der egentlig foregår.

Sådan ser hovedmenuen ud på min PlayStation 4 lige nu.

Embargoen løftes den 1. november, og jeg kæmper med næb og kløer for at få mine indtryk klar til den tid, så I ved om det har været ventetiden værd, når Death Stranding udkommer eksklusivt til PlayStation 4 den 8. november.

Ghost Recon Breakpoint

GuitarLars har smidt en helvedes masse timer efter Ghost Recon Breakpoint, og han er netop nu i en grundig skriveproces, for at få alle detaljer med. Nogle af jer har allerede givet udtryk for, at I ikke har den store tillid til spillet, som blev udgivet den 4. oktober i år. Kigger man på Metacritic, så er det da heller ikke opmuntrende at se PC-versionen have en samlet score på 58, mens user score er endnu mere ubarmhjertig med 2,2.

Er GuitarLars mon enig i den kritik, som allerede er haglet ned over Ghost Recon Breakpoint?

Det er netop også PC-versionen der er blevet tævet igennem hos os, og efter hvad jeg har forstået på Lars, så bliver det en yderst læsværdig anmeldelse. Det var da også Lars som påtog sig anmeldelsen af Ghost Recon: Wildlands for 2,5 år siden.

The Outer Worlds

Til at smide nogle ord efter det nyeste Fallou… øh, The Outer Worlds, har vi armeret nyeste medlem af redaktionen, IAmHestbech, med en PlayStation 4-version. Obsidian Entertainment er lidt af en darling blandt gamere, hvilket de især fik cementeret, med udviklingen af Fallout: New Vegas fra 2010.

The Outer Worlds ligger lunt i svinget, til at blive en udgivelse der kan suge mange RPG-gamere til sig.

Undertegnede har ventet meget spændt på denne titel, og håbet er at Obsidian kan leve op til deres ry, om at være blandt de bedste udviklere inden for RPG-genren. De har i hvert fald bevist deres værd, så sandsynligheden for at de træder forkert med The Outer Worlds, er nærmest forsvindende lille. Om ikke andet skal det blive spændende at se, hvad Carina har at sige til spillet, som udkommer den 25. oktober.

I har allerede udtrykt begejstring for at se flere anmeldelser her på Daily Rush, så vi er bare lykkelige over, at vi har haft mulighed for at skifte et gear op på den front. Lad os endelig høre hvad I har af forventninger, til nogle af ovennævnte titler.

8 KOMMENTARER

  1. Stakkels GuitarLars at han skal bruge tid på den hæslige installation af et spil.

    Nok det spil jeg har fortrudt mest at jeg har købt i år, føj for den fæle en omgang skrald.

  2. På trods af at jeg elsker New Vegas så er jeg meget bekymret for outer World. Synes ikke gameplayet har virket så overbevisende og har hørt at ai skulle være direkte dum

  3. #2 Gameplay og AI var heller ikke så gode i New Vegas, men historien og karakterene var fantastisk godt lavet.

    Obsidian udtalte at Microsoft havde fjernet meget af presset og at de nu tænkte mere “Hvordan laver vi det her spil fedt” istedet for at tænke “Hvordan pitcher vi det her spil”. Jeg tror obsidian kommer med nogle fede spil i fremtiden.

  4. Udgiverne bag Death Stranding må være ualmindeligt selvsikre med spillet, hvis de tør både lade anmeldere få spillet næste en måned før release OG frigive anmeldelsesembargoen en hel uge forud for officielt udgivelse.

  5. Jeg er godt nok også lidt meh vedrørende The Outer Worlds. Er slet ikke imponeret af det jeg har set indtil videre – ville jeg ellers gerne have været