Stedet er Vermundsgade på det ydre Østerbro i København. Tidspunktet er tirsdag den 25. april år 2000 om eftermiddagen. Her trykker Webster og undertegnede på knappen, der officielt slår dørene op til Daily Rush. Med andre ord har vi 19-års fødselsdag i dag \o/

Daily Rush var faktisk ikke vores første website. Siden 1998 havde vi drevet Quake3.dk, som oprindeligt fokuserede på FPS-genren og især Quake-serien. Med tiden kom Quake3.dk til at dække flere og flere forskellige spil og genrer, og det førte til idéen om at starte et mere generelt gaming site. Den idé endte med at blive til Daily Rush.

Som du kan se herunder, så sitet noget anderledes ud dengang (billedet er fra november 2000):

Men alt det gamle indhold er her faktisk stadig. For eksempel kan du stadig læse, hvad EvilDonut skrev på launchdagen om den dengang kommende mission pack til Quake 3.

Selvom det er os, der har fødselsdag, er det en håndfuld heldige Daily Rush’ere, der går hjem med fødselsdagsgaverne. Vi fejrer nemlig dagen med en konkurrence, hvor du kan vinde:

 • 1 x SteelSeries Arctis Pro headset
 • 2 x Sony DualShock 4 Wireless Controller (én controller til to vindere)
 • 1 x Forza Horizon 4 Ultimate Edition til Xbox One
 • 1 x Crackdown 3 til Xbox One
 • 1 x New Super Mario Bros. U Deluxe til Nintendo Switch

For at være med i lodtrækningen om præmierne, behøver du ikke gøre andet end at kommentere på nyheden her. Ønsk os tillykke, del en Daily Rush-anekdote fra de sidste 19 år eller noget helt tredje. Konkurrencen er åben frem til på søndag kl. 17, så sørg for at kommentere inden da. Vinderne bliver annonceret i Søndagsspilleren på Daily Rush søndag aften.

Held og lykke til deltagerne, og et stort tak herfra til præmiernes sponsorer: SteelSeries, PlayStation Danmark, Microsoft og Nintendo.

Det med småt: Du deltager i lodtrækningen, når du har kommenteret herunder og i øvrigt opfylder betingelserne for deltagelse. Der udtrækkes seks vindere tilfældigt. Flere kommentarer øger ikke dine vinderchancer. Kun brugere, der allerede var oprettet den 25. april 2019 kl. 9:00, kan deltage i lodtrækningen. Kun brugere, der har kommenteret inden den 28. april 2019 kl. 17:00, deltager i lodtrækningen. Medlemmer af Daily Rush-redaktionen deltager ikke i lodtrækningen. Vindernes brugernavne bliver annonceret på Daily Rush, og vinderne bliver kontaktet direkte via Daily Rushs beskedsystem for at aftale, hvor præmierne skal sendes hen.

 

141 KOMMENTARER

 1. Stort tillykke !!! Fantastisk side og har været her siden jeg var en spæd teenager.

  Min DR historie – dengang Stoffers var blu-Ray kongen herinde, fik han titlen “blu-ray guru” ( så vidt jeg kan huske (mange år siden)) han havde en stor tråd hvori han listede alle fordelene ved blu-ray. Jeg tænkte han ikke bare skulle have ret. Jeg lavede en modsvarende tråd til HDDVD og fik titlen “HDDVD agitator” ved ikke af hvem, men jeg syntes det var morsomt

  God fødselsdag DR! snart voksen og ude af teenage årene !

 2. Tillykke til os alle!

  Super godt site! Jeg har været med i mange år og det var StarCraft og senere Counter Strike som oprindeligt trak mig ind på sitet!

  Lad os få 19 gode år mere sammen!

 3. Stort tillykke. Jeg har været med siden starten, men oprettede først en account omkring år 2000! – desværre så kan jeg ikke huske, hvad mit første brugernavn herinde var, så den account er gået tabt. Jeg kom oprindeligt hertil fordi jeg for sjov slog quake3.dk op i min internetbrowser og jeg blev hængende lige siden.
  Der er rigtig mange sjove artikler og forumindlæg gemt på siden og det sker engang imellem, jeg graver lidt i arkivet og finder min yndlingsartikel frem: https://www.dailyrush.dk/artikler/man-skal-passe-paa-hvem-man-kicker/

  Selvom communitiet var større og havde flere aktive brugere dengang, så føltes det rent faktisk som værende en lille smule mindre, fordi mange af artiklerne var niche-orienteret.

 4. Stort tillykke til DR

  Har også været med i en del år efterhånden, det jeg husker tydeligst var dengang der var xbox 360 vs. ps3 fanboy konsolkrig, især mig og @ghidora har dælme haft nogen hede debatter(læs mudderkastning), men det var sgu sjovt nok, det var ligesom at hører på 2 religioner der forsøgte at overbevise hinanden, selvom vi begge godt vidste det var totalt håbløst så brugte vi ret meget tid på at svine hinandens fortrukne konsoller til.

  Good times!, det bliver jo aldrig helt det samme igen uden Jan, men det bliver noget andet som jeg glæder mig til fortsat at være en del af også, og props til jer der fortsætter med at sprøjte indhold ind på siden, både anmeldere og brugerene der fylder forummet op.

  Cheers!

 5. Stort tillykke til den unge side, som i år må stemme til sit første folketingsvalg.

  Har fulgt med fra sidelinjen i mange år, før jeg turde lade mig registrere. Vi er jo så fu… kloge herinde.

 6. Stort tillykke til DR! Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg havnede herinde, men det har været mange gode og sjove år. Jeg følger ikke voldsomt meget med i spil og hardware udvikling så DRs informationsniveau har været super for mig. Og så har communitiet jo alle dage været et vigtigt aspekt.

 7. Tillykke til Daily Rush!

  Jeg var godt nok ikke med fra starten af, og der gik et stykke tid før jeg lavede en bruger, men jeg var hooked efter første bekendtskab af DR… Man kan sammenligne DR med en Cocio, når man først er begyndt, stopper man ikke før det er færdigt Og må DR aldrig stoppe!
  btw sjovt at DR fylder år 6 dage efter en selv

 8. Tillykke med dagen

  Husker godt min første konto hvor jeg fandt nogle ligesindede Tribes 2 spillere

  (Ønsker i øvrigt ikke deltage i konkurrencen)

 9. Stort tillykke har været med siden Q3 dagene og det er sku noget af en bedrift at vi her 19 år efter stadig kan logge ind dagligt til nyheder mm. TAK!

 10. Stort tillykke! Jeg er selv stolt af, at i en kort periode at have været en del af skribentholdet. Men jeg kan forstå, at man først er rigtigt agtet herinde, hvis man stiger i level til moderator.

  Af nyere sidenoter om DR, så opdagede jeg først for nylig Øl i fryseren-tråden. Nøj, hvor har jeg grint lige siden.

  @roadrunnah Er den stadig kold?

 11. Stort tillykke, jeg har både grint og grædt (næsten) over DRs forum og alle de tosser der er herinde.

  Uden Daily Rush ville jeg aldrig havde fundet Crafters hvor jeg har haft så mange gode timer og stadig mødes med de venner jeg fik der.

 12. Stort tillykke – registrerede mig tilbage i august 2000 og har fulgt siden lige siden: Mest som lurker, men har dog også fornøjelsen af at have afholdt den første DR-Fest gettogether i Aalborg i sin tid :).

 13. Stort tillykke. Quake3 var quakernes foretrukne site. Husker i starten når SvenBent begyndte at skrive sin indlæg, og man simpelhen måtte spørge flere gange, fordi man fattede hat af hvad han skrev. Men han var altid sindsygt hjælpsom hver gang man havde et spørgsmål der var lidt sært omkring hardware. Han er et levende bevis på et godt menneske.

  Det har altid været det bedste gamerforum

 14. Stort tillykke til os alle!

  Var lige inde og se hvornår jeg blev medlem, 8/1-2003.
  Dette betyder at DR har været min startside i over 16 år nu

 15. Tjilukke med din fudselsdag, dæjli råsh!

  Jeg har ikke så mange DR-historier, men nød *næsten* alle Dazs’ historier og den øvrige forumaktivitet.

  Kan huske min allerførste DR-bruger havde “D@$D£vil” som handle og så oprettede jeg en bruger der havde et clan-prefix med “CFH” – som naturligvis stod for “Cowboys From Hell” (Pantera-album), før jeg oprettede denne bruger 13. sept. 2000

 16. Tillykke!. Jeg lurkede siden RTCW var i beta, men oprettede mig først år senere da et eller andet nogen skrev pissede mig af

 17. Jeg kan ikke lide fps spil. Jeg bliver køresyg lige det samme.

  Så jeg ved ikke hvorfor jeg er herinde på siden.

  Men tillykke alligevel.

 18. Tillykke. Er tiden virkelig gået så stærkt. Har lurket siden starten (af DR) og kan dårligt tro at det er 19 år allerede

 19. Tillykke!!!

  Jeg har selv 19 års jubilæum på DR d. 05.02.19. Crazy! DR har været en trofast følgesvend igennem livet, uanset om mit eget er gået op eller ned. Været med mig fra da jeg sad på værelset og gamede Q3, til jeg nu er gift og har to børn. Vanvittigt at tænke på

  Meget taknemmelig for DR, og må det vare mange år endnu!

  Tak til crew!

 20. Stort tillykke til jer – ser frem til at besøge jer i mange år fremover. Altid spændende med gode anmeldelser og debatter her.

 21. Tillykke tillykke!!

  For omtrent 10 år siden tog en 17-årig Tjaldfeen spontant fra sin højskole ved Ribe til DR Fest VII i København, hvor jeg fik mødt nogle af det kendte navne som Daszoeb og Synonymet i levende live. Jeg har absolut ingen erindring om turen frem eller tilbage, men jeg husker at hjælpe Dasz med at rydde op dagen efter – ganske hyggeligt!

 22. Stort tillykke til os alle sammen. Det er næsten uvirkeligt at have været her i så mange år efterhånden.

  Tak til alle der har givet os artikler, nyheder eller den gode DR debat gennem årene. Jeg mindes også at rushere hjalp mig med at få noget indput i nogle opgaver med spørgeskemaer og at læreren var ekstremt imponeret over hvor mange vi var nået ud til!

 23. Woo, tillykke med fødselsdagen! 19 år er også en special alder, sådan lige midt imellem teenager og voksen. Det er her fra og nu at DailyRush har mulighed for at få en fantastisk fremtid, forhåbentligvis indenfor computerspil, og blive den flittige samfundsborger vi allesammen ved den kan være Må vi håbe….

  Jeg glæder mig meget til at se hvordan DR fortsætter med at udvikle sig og blive en større og mere central site i det danske spilmiljø. Personligt vil jeg gerne være med til at farve siden med indblik i den, ahøm, kvindelige spiloplevelse. INB4 NO WAMEN ON ZHE INTERNET!

 24. Tillykke! Har været med fra starten, kan. Huske vi sad på IRC og ventede på i trykkede på knappen. Dengang var quake3.dk og dailyrush.dk konkurrenter til clan.dk og clanworld.. glory Days.. 😀

 25. Stort tillykke med dagen DR!
  Har vel været en af mine 3 faste sider igennem snart 10 år. Startede med bare at kigge igennem utrolig lang tid inden jeg oprettede mig som bruger. Tjekker stadig siden ud dog ikke lige så tit
  Baby og adbejde sluger min tid.

  Men har altid været glad for den hjælp man har kunne få her inde og har haft mange grin over de forskellige indlæg

 26. Stort tillykke

  Fandt dailyrush gennem en ven der brugte daoc forummet til at trade accounts med. Jeg blev hængende længe efter daoc ikke længere var en del af min hverdag og bliver hængende længe endnu

 27. Damn, det er vildt så længe de. Har været i gang. Jeg tror dog først jeg opdagede siden efter Spawn talte godt om den til et netparty for mange år siden, og har så været med siden.

  Tillykke med fødselsdagen.

 28. Stort tillykke med det sidste år som teenager til DR! Siden som har hjulpet med alt fra gaming, få kickstartet mit toilet til at finde en gulvlægger.

  Jeg ser frem til mange flere gode indlæg om gamere som stifter familie, og spørgsmål om alt mellem himmel og jord. DR – Gamerens pendant til Heste-Nettet.

 29. Tillykke og godt gået!
  Jeg kan huske slaskende æselpik (men ikke konteksten), instrumentalversionen og Stoffers stald, tror at Stoffers toppede da jeg første gang blev introduceret til DR.

 30. Stort tillykke!
  Må ærlig indrømme at jeg ikke kan huske hvordan dælen jeg fandt dr i sin tid, men har ikke kunne undvære det siden

  og det er godt nok mange år siden:

  Endnu engang stort tillykke og vi napper da lige 19 år mere!

 31. Tillykke til DR.

  Mine favorit øjeblikke har bl.a. været nogle af Dasz udskejelser, Stoffers fan-boi wars, ham der foreslog at klippe en bilist af tungen med en negleklipper, LULA videoen og mange flere.

  Jeg er sikker på at DR har været årsag til væskeskade i mere end et tastatur.

 32. Tillykke, tillykke! Hvor ordet negleklipper dog har fået mine hjerne til at koble det til Dailyrush – jeg evner ikke at klippe negle uden at tænke DR. xD

 33. Weeee, stort tillykke med de 19 år, hold kæft hvor har det været en fed rejse. Alle de skøre og sjove historier der har været gennem tiderne, og de voldsomme diskussioner der indimellem har været

 34. Tusind tak for en fantastisk Rejse… 19 aar med ikke kun et fantastisk site men ogsaa et fantastisk community.
  Internettet ville ikke vaere det samme uden Rush..

 35. Stort tillykke til Daily Rush

  Et fantastisk site som både kan underholde i hverdagen men også viste et meget flot sammenhold og respekt, da vi mistede Jan.

 36. Grats med de 19 DR.

  Har selv 15 år herinde… mente det startede da jeg begyndte at spille wow og manglede info. Var mit foretrukne da hardwaretidende.dk lukkede ned.

 37. Jeg har kun været med som bruger halvdelen af tiden, men har fulgt med som smugkigger næsten fra starten.

  Tillykke med dagen og lad os håbe fremtiden stadig byder på hjemmesider og ikke kun grupper på diverse sociale medier…

 38. Tillykke med fødselsdagen.

  Mit sjoveste minde var, da spurgte Dailyrush brugerne til et billede af en fyr med en papirpose på hovedet. Derefter stak det helt af

 39. Tillykke til DR.

  tror jeg kom her første gang da nogen fra min CS clan også var herinde.
  det er godt nok mange år siden nu, husker stadig at CS var i Beta.

 40. TILLYKKE !!

  Glemmer aldrig dengang for mange mange år siden hvor min bror og jeg brugte DR til at finde folk til vores CS klan DRUNK ASSASINS (fuck jeg krummer tær !!)

 41. Stort tillykke med de 19! Jeg har snart været her en del år, selvom jeg ikke er så aktiv som jeg var i mine “unge” dage Dailyrush har altid ligget nr 1 på min bogmærke linje, og jeg tjekker siden flere gange dagligt stadigvæk for at tjekke nyeste indlæg og nyheder.

  Jeg føler lidt jeg er vokset op med siden. Jeg kan huske jeg havde en tradition for at lave en stor E3 tråd, fyldt til randen med trailers og nyheder – og Phon blev altid pisse sur på mig over jeg lavede den.. Savner den dejige mand

  Hip hip hurra x 19!

 42. Stort tillykke. Som tiden dog går.

  Daily Rush var et af de første sites jeg oprettede mig på dengang vi fik ADSL omkring år 2001 og har brugt siden mere eller mindre siden.

  Den gamle bruger jeg havde fik jeg dog glemt kodeordet på og mistede adgangen til den gamle mail jeg havde, så den fik jeg aldrig adgang til igen. :-/.

 43. Stort tillykke! Havde selv for mange år siden fornøjelsen af at være spil-anmelder for jer. Det blev ikke til meget, men det var sjovt at være en del af truppen. Held og lykke fremover

 44. Stort tillykke til et site jeg har frekventeret on/off gennem i hvert fald de sidste 15 år under et par forskellige brugere. Man kunne på et tidspunkt også skifte brugernavn til stor morskab. Den fik Phon nu hurtigt lukket ned.

 45. Kæmpe stort tillykke

  Jeg kan huske Warhead sagde til mig at jeg skulle få mig oprettet som bruger , hvilket jeg gjorde. Jeg var og med på IRC i sin tid og ventet på det hele skulle gå live. Var sgu ret vildt.

 46. Stort tillykke til vores alles Dailyrush, som en af de første 100 til at oprette en bruger på dengang, quake3.dk – så er det gladeligt, men hvor har tiden da også fløjet afsted. Takker til DR, for at være et samlingspunkt – først for os quake elskere, sidenhen som Dailyrush. Stort tillykke!

 47. Tillykke til os!

  Har været på siden i mange mange år, og har også været skribent i Utopia sektionen dengang det eksisterede. Skriver ikke så meget herinde, men har altid og vil altid være en ivrig læser af diverse ting på sitet.

 48. Tillykke til DR! Tak for de mange års dedikation til gaming

  Jeg kom selv til DR første gang i forbindelse med en starcraft ladder turnering. Gode tider!

 49. Ih, tillykke til os alle sammen!

  Jeg kom faktisk først herind, da @chrism foreslog mig at blive anmelder. Vi diskuterede indimellem anmeldelser og jeg stak ham et par sjove vendinger. Han fandt også ud af at jeg var, og stadig er PC-gamer og mente at Rush’erne godt kunne bruge mig til noget.
  Lige nu sidder jeg så og roder med Mortal Kombat 11 og et Roccat Khan AIMO headset. Det skal I nok komme til at høre mere om!

 50. Tillykke til DR

  Kom til da DR engang havde DKs bedste fil arkiv med patches og mods. Flere af mine bekendte fra studietiden introducerede mig for siden og i starten blev der lurket en del. Men før eller siden måtte man jo deltage i forum, som er den årsag til jeg er blevet hængende.

 51. Vil have det gamle design tilbage ! . . . Ud over det er det uhyggeligt at tænke på hvor mange år der er gået mens man har haft sin gang herinde ☺

 52. Tillykke og tak, jeg har ikke rigtig været aktiv i debatten, men har nydt at følge dailyrush lidt på sidelinjen. Kan se jeg blev medlem 11. Måned år 2000 vildt!!! Hvor blev de 19år lige af 🤔

 53. Tillykke med jeres jubilæum. Har fulgt sitet siden 2001, hvor jeg var 16 år gammel. Når jeg graver tilbage i mine posts, ser jeg min egen udvikling fra utilpasset teenager til voksen mand med kone, børn, egen god forretning, og ro i mig selv. Det kan jeg ikke finde andre steder. Tak for det.

 54. Tillykke til DailyRush – blev selv medlem i 2001 men har nu primært været en lurker der kommenterer en sjælden gang i mellem – men er da dagligt herinde og læse nyheder og debatindlæg

 55. Tiden flyver…

  Husker selv jeg kom herinde da q3ut var på sit højeste.

  Husker også Kolben og en anden quaker, Beanluck måske, gamede live fra Nørrebro/Østerbro på et netcam en enkelt gang. Skummelt…

  Livet har været godt på Daily Rush

 56. Fantastisk sitet stadig kører. Har ikke været den mest aktive. Tror min første encounter var i 2002 hvor jeg ville downloade en downloade en demo eller opdatering til bf1942. Har siden haft en bruger der forsvandt og siden denne.

  Noget jeg aldrig glemmer er div fanboy krige og Dasz legendariske historie 😃

  Har flere gange fået super hjælp til bl.a. nye computere og valg af netværk.

  Stort tillykke med dagen og keep the good work til alle brugere og jer der står bag.

 57. Kæmpe tillykke!

  Jeg tror mine første rigtige minder med DR har været ved udgivelse af BF2 demoen, hvor DR var klart det hurtigste sted at hente filerne ned fra. Jeg husker også en del aktivitet omkring udgivelsen af WoW, hvor der dagligt blev tjekket WoW fora omkring 100 gange

 58. Stort tillykke med fødselsdagen, tror faktisk at jeg mere eller mindre, har været med fra starten Dog tog det mig lidt tid, at få lavet en bruger.

  Tak for en fed side.

 59. Tillykke med dagen.
  Jeg har ikke været med i 19 år, men det er altid jer jeg vender tilbage til for at holde mig opdateret på spil og hvad som rør sig på gaming verden