Netflix har nu bekræftet, at de afslutter House of Cards med en sjette sæson bestående af otte afsnit uden Kevin Spacey.

Det er lidt af en lavine der er rullet for Kevin Spacey efter Anthony Rapp stod frem med sexanklager. Netflix foretog sideløbende deres egne undersøgelser og valgte at stoppe indspilningerne af sjette sæson af House of Cards den 31. oktober.

Netflix’ Chief Content Officer Ted Sarandos, har på UBS Global Media and Communications konferencen i New York nu bekræftet, at at serien bliver afsluttet med yderlige otte afsnit, som skal bidrage med en afslutning på serien for de mange fans. Indspilningen af serien beskæftinger op imod 2.000 mennesker i Baltimore-området.

Også Ridley Scotts kommende film All The Money In The World er blevet ændret efter Spaceys fald fra nåde. Flere scener er blevet skudt om med Christoffer Plummer i rollen som milliadær J. Paul Getty i stedet for Spacey. Filmen får amerikansk premiere den 22. december.

Spacey skulle også have modtaget en særlig Emmy for sit skuespillervirke (2017 International Emmy Founders Award) i november, men den pris blev også ret hurtigt trukket tilbage.

2 KOMMENTARER