Stryfe var lige en kende hurtigere i vores forum, men den er imidlertid god nok: Det fremragende Horizon: Zero Dawn udgives til PC-platformen til sommer.

Udmeldingen kom ganske nonchalant i et interview med Herman Hulst på den officielle PlayStation-blog. Hulst er Head of PlayStation’s Worldwide Studios, og har derfor et lukrativt indblik i hvad Sonys egne studier arbejder på. Interviewet byder godt nok på en masse spændende insider-viden, men det er uden tvivl citatet herunder, som vækker mest opsigt:

Yes, I can confirm that Horizon Zero Dawn is coming to PC this summer…. There will be more information coming from Guerrilla, from the new studio directors [Michiel van der Leeuw, JB van Beek, and Angie Smets] pretty soon.

Der er nok en PC-gamer eller to, som har kigget lige misundeligt på PS4-folket, når snakken er faldet på Horizon: Zero Dawn. Den snak falder dog nok lidt til ro til sommer, når Guerillas stortitel altså finder vej til PC. Mon ikke vi i løbet af foråret også får et par smagsprøver, så vi kan se hvad spillet vil indeholde ved udgivelsen, og ikke mindst hvilke grafiske muskler der bliver spillet med.

Skal du prøve Horizon: Zero Dawn for første gang når spillet udkommer, eller går du efter endnu en gennemspilning til den tid?

4 KOMMENTARER