Ubisofts For Honor var i sidste uge det bedst sælgende spil i Storbritannien. Spillet er nummer ét på den seneste top 40 liste over de bedst sælgende spil (sidste uge) og er Ubisofts første entré som nummer et siden The Division for over et år siden.

GfK Chart-Track kan oplyse, at 57 % af salget er på PS4 imod 43 % på Xbox One. Også Rebellions Sniper Elite 4 gør det ganske godt og er at finde på en andenplads. GTA V overlever nok en uge eller to på tredjepladsen. Vi kunne i sidste uge fortælle, at spillet toppede salgslisterne ikke mindre end tre et halvt år efter udgivelsen.

Vi er inden længe klar med en anmeldelse af For Honor, som har måtte vente lidt, da Horizon Zero Dawn anmeldelsen fik førsteprioritet.

Du kan herunder se ugens top ti:

 1. FOR HONOR – UBISOFT
 2. SNIPER ELITE 4 – REBELLION
 3. GRAND THEFT AUTO V – ROCKSTAR NORTH
 4. FIFA 17 EA CANADA – EA SPORTS
 5. BATTLEFIELD 1 – DIGITAL ILLUSIONS
 6. RESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD – CAPCOM
 7. CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE – INFINITY WARD
 8. ROCKET LEAGUE – PSYONIX
 9. FORZA HORIZON 3 – PLAYGROUND GAMES
 10. WATCH DOGS 2 – UBISOFT (MONTREAL)

2 KOMMENTARER

 1. Det siger mig absolut intet. Men jeg er stor fan af, at Ubisoft kreerer et spil, der virkelig ikke er som meget andet. For Honor er et markant anderledes spil, end vi normalt for skudt afsted fra AAA udviklerne, og super fedt at Ubisoft tager chancen her.

  Når det er sagt, så kommer jeg nok ikke til at spille det. Kampsystemet er slet ikke min kop te.

 2. Jeg elsker spillet. Det er absolute noget helt nyt og combat-systemet er spot on! Det er også ganske underholdende at se på Twitch, specielt brawls (2 vs 2).

  Det skrevet, så synes jeg at Ubisoft presser citronen lidt. Spillet koster AAA penge, men der er ingen dedikeret servere og det kommer med mikrotransaktioner. Det er liiiige lidt i overkanten.