QuakeCon 2002 er som bekendt i allerede undervejs og skulle du have mod på mere, udover de nye DOOM III screenshots, så har id Softwares John Carmack nu meddelt, at han agter at holde en længere tale i aften. De der ikke har fundet vej til Mesquite, Texas, skal dog ikke snydes for de vise ord – og derfor vil Carmacks ytringer blive streamed via Shoutcast.

Update: Det lader til at QCon har rykket Carmacks tale til kl. 21:00 i stedet for 22:00.

Hvor og hvornår


Det er endnu ikke sikkert hvornår talen starter, men rygterne vil vide, at den starter mellem 15:00 Amerikansk tid, og slutter kl. 17:00, hvilket vil sige at vi kan lytte med mellem 22:00 og 00:00 Dansk tid.

Talen kan høres på Team Sportscast Network, som i øvrigt gør et kanon arbejde med at dække QuakeCon. Jeg var især imponeret over deres stil, i de to RtCW kampe jeg hørte transmitteret i går. Der var virkelig knald på. De har konstant kommentarer fra prominente personer fra gaming scenen og gaming branchen – det meste af id Software og Activision er samlet til QuakeCon – og en god blanding af musik. Så hvis du ikke har noget bedre at lytte til, så tune dit WinAMP ind på TSN (enten klik eller kopier dette link ind i WinAMP (CTRL+L)).

3 KOMMENTARER

  1. well jeg synes det var nice … han kom meget ind på hvordan de har lavet doom3, og hvordan fremtiden kommer til at se ud.

    Jeg synes det var meget spændende at høre på.