I går bekræftede Microsoft officielt at den mindre og billigere Xbox Series S eksisterer. Maskinen kommer til at koste $299 og udkommer 10. november.

Men hvad med Xbox Series X? Det spørgsmål har vi nu endelig fået et svar på. Microsoft annoncerede nemlig for kort tid siden, at maskinen kommer på gaden 10. november – ikke overraskende samtidig med Xbox Series S – og at der kommer til at stå $499 på prisskiltet.

Annonceringen kom på Xbox Wire, hvor Microsoft samtidig offentliggjorde, at Xbox All Access programmet vender tilbage. Det betyder, at man vil kunne få en Xbox Series X for $34,99 om måneden eller Xbox Series S for $24,99 om måneden i 24 måneder og samtidig få adgang til Xbox Game Pass Ultimate. Programmet er samtidig blevet udvidet med 12 nye lande og Danmark er ét af dem. Du kan læse mere om Xbox All Access her.

I forbindelse med annonceringen har Microsoft også frigivet en del flere detaljer om Xbox Series S. Udover at maskinen har en mindre SSD disk (512 GB mod Series X’ 1 TB) og ikke har noget optisk drev, er den designet til at køre i den lavere 1440p opløsning med 60 frames per second. Du kan læse flere detaljer om Xbox Series S her.

Nu hvor begge de kommende Xbox-konsoller har både en pris og en releasedato, er bolden på Sonys banehalvdel. Indtil videre kender vi hverken prisen på de to PlayStation 5-modeller eller hvornår de kommer på gaden. Men mon ikke Microsofts annonceringer i dag og i går snart får Sony ud af busken?

13 KOMMENTARER

 1. #1 Den er ikke super overraskende, nej, men har stadig ikke været officiel før nu. Det er Elgiganten der har Xbox All Access der i Danmark, åbenbart, men de har ikke nogen priser endnu.

 2. Havde ikke regnet med $499 når både Sony og Microsoft havde gjort klar til at have en billigere version.

  Tror da også det er grunden til hverken Sony eller Microsoft har ville tale priser.

 3. 499 var vist ret forventet, så det er vel hvad det er. En dansk pris på 5000 kroner er alligevel lidt hampert

  De skal vel adskille den lidt fra lillebroren til 299, så 399 var nok aldrig en reel mulighed.

 4. Xbox One kostede $499 = 3.999,- i danske kroner. Jeg forventer samme pris…

  Kun 1TB? Modern Warfare fylder vist 200GB. GTAV fylder 110 GB uden 4K-liret, som kommer i den nye udgave til de kommende konsoller. Det er ikke meget. Heldigvis har Xbox Live en god download-hastighed.

 5. #1 Xbox One X havde samme tag i 2017; 499 dollars. I DK gik til den prisen 3.999,-

  Det ville da være vildt hvis den hoppede med 1000dkk i så fald.

  Det gode… er det nok til at presse Sony? For et eller andet sted, så spiller jeg simpelthen ikke nok Sony exclusive titler til, at jeg ikke har grundlag for at overveje at købe en Xbox istedet, hvis Sony fx. smider en pris på 5k eller 5.5k

 6. #12 Spiller du mange Xbox exclusives? Hvis man mest er interesseret i de store 3rd party titler, så kan man helt spare prisen på en konsol og bare snuppe spillene på Stadia.