What a time to be alive! Puma har netop annonceret deres Active Gaming Footwear-linje, og det første produkt er en – er I klar? – gaming sok. Jo, du læste rigtigt. Gaming. Sok. Puma beskriver selv produktet sådan her:

Created with console gamers in mind, the gaming sock is the first edition Active Gaming Footwear. Designed for indoor and in-arena use, it delivers seamless comfort, support and grip so gamers can adapt to different active gaming modes and game their best.

Hvad det helt præcist er, der gør denne sok særligt henvendt til gamere, er ikke rigtigt tydeligt i skrivende stund. Men én ting er sikkert. Den er ret dyr. I Europa koster et par £80, så du skal altså af med omkring 700 kroner, hvis du vil lægge et par gaming sokker under juletræet.

7 KOMMENTARER

  1. Inrømmer at jeg er nået en alder hvor jeg gerne stikker fusserne i en sutsko og nyder at have lidt bedre vejkontakt og lune tæer. Trækker nok grænsen ved en sutsok til 700 kr, men må nok tippe med hatten hvis de slipper afsted med det.

  2. #6 Jeg har lige fået mit 3. par kamelulds morfartøfler i julegave. De andre blev slidt op af flere års brug. Når man ikke har gulvtæppe på, så er det konge at have nogle tøfler. Jeg har brugt dem i vel snart 8-10 år, og det bliver jeg ved med.:)