Blizzard fortsætter med at udgive expansions til kortspillet Hearthstone i højt tempo. Hele 11 er det blevet til indtil videre, og nummer 12, Saviors of Uldum, er lige om hjørnet. Du kan se dens trailer herover.

Som navnet antyder, foregår den nye expansion i ørkenzonen Uldum. Den kommer til at rumme i alt 135 nye kort, og introducerer et nyt keyword: Reborn. Første gang en minion med Reborn dør, vender den tilbage med 1 health. Anden gang er den død permanent.

Den nye expansion introducerer også de såkaldte plague cards, som er spells, der påvirker samtlige minions på bordet. De kan kun spilles af klasserne Priest, Rogue, Shaman, Warlock og Warrior.

Saviors of Uldum udkommer den 6. august.

8 KOMMENTARER

  1. Man skal dælme poste mange penge i det efterhånden for at kunne følge med hvis man vil konkurrere på et bare moderat højt plan.

    Synes godt nok det går stærkt med de udvidelser efterhånden.

  2. #2 i standard formatet er det kun det seneste års expansions som indgår, så man skal faktisk ikke investere så meget for at starte.

    Jeg spiller det ofte fra tid til tid på min tablet. Jeg har på det seneste brugt en del tid i deres “siege of dalaran” (eller hvad den nu hedder) dungeon run som kom i sidste udvidelse.

  3. Det er stadig rigtig fint spil, der dog stjæler lidt mange timer, hvis man vil have en god rank….. tsk tsk. Generelt har spillet dog fortsat fin underholdningsværdi og sætter meget pris på de skøre singleplayer oplevelser, som fx det seneste dungeon run

  4. #3 Du skal faktisk investere mere nu end før i tiden, for deres udvidelser er gået over til “Altid 120+ kort i nye expansions”