Meget tyder på, at AT&T vil pille ved formlen for milliardsuccesen HBO og deres kritikerroste tv-serier, som Sopranos, Game og Thrones og senest Westworld. HBO skal konkurrere med Netflix.

AT&T’s køb a Time Warner er nu en realitet og du skal fremover kalde HBO’s moderfirma for Warner Media. Den nye ejer havde ellers lovet at lade være med at pille ved kronjuvelen HBO, som udover at have stået for en række anmelderroste tv-serier også er en milliardsucces. Indtil i dag, har formlen været den samme: Færre men store og velproducerede tv-serier har for alvor fået folk til at spytte penge i HBO abonnementer. Nu synes det dog klart, at AT&T vil ændre på det format især med henblik på at konkurrere mere direkte med bl.a. Netflix.

NY Times har fået fingrene i en lydoptagelse, hvor AT&T Executive og nu CEO for Warner Media, John Stankey, i en pep-talk til 150 HBO-ansatte, varslede ændringer og et “hårdt år forude”.

… Continuing the theme, he added: “I want more hours of engagement. Why are more hours of engagement important? Because you get more data and information about a customer that then allows you to do things like monetize through alternate models of advertising as well as subscriptions, which I think is very important to play in tomorrow’s world.” ..

Det er svært at tro, at AT&T alligevel ikke har forstået hvad HBO indtil nu har gjort rigtig godt. Man kan naturligvis frygte, at der kommer mere fyld og mindre kvalitet, hvis sendefladen skal fyldes og tv-tilbudene være flere.

Det bliver i hvert fald interessant at følge HBO det kommende år.

7 KOMMENTARER

  1. Tjaa, måske man skal vente med at male fanden på væggen indtil de rent faktisk foretager ændringer man kan forholde sig til.

  2. #3: Jeps, også derfor jeg ikke farer i flint som flere andre medier. Lad os se hvad AT&T gør. De ved forhåbentlig godt hvad det er der har gjort HBO til en succes.

  3. Synes de skal holde sig til det der skiller HBO fra andre..

    Gode, velskrevne serier som ikke bliver spyttet ud.

    Netflix har rigeligt med lort. Lad ikke HBO få det samme.