Nu er tiden ihvertfald kommet hvor danmarks bedste gamer skal findes igennem hård konkurrence i den elektroniske verden. At kunne håndtere både mus og keyboard på samme tid er ikke ensbetydende med at du er i toppen som det tidligere har været når denne type konkurrencer har været afholdt, da der i denne konkurrencen også vil indgå mobiltaster samt controllers fra diverse konsoller. Der skal i alt dystes i syv spil: FIFA 08, Command & Conquer 3, Tiger Woods, Battlefield 2142, Need For Speed: Carbon, MuvRox og Crysis. Så jeg vil hermed opfordre alle gamere på Daily Rush til at vise deres værd og løbe både med den eftertragtede titel samt de mange præmier som kan vindes. Konkurrencen som løber fra uge 42 til uge 49 er sponsoreret af: TDC, Nokia, EA Games, HP og Microsoft som ialt kaster om sig med gaver for intet mindre end en halv million. For mere information samt tilmelding, kan du tage et smut forbi www.danmarksbedstegamer.dk.

14 KOMMENTARER

 1. Synes det er cool at der bliver sat dansk fokus på gaming. Men metoden er imo forkert. Prøv at forestil jer at man laver en danmarks bedste idrætsperson.. hvor de foreskellige former er fx: løb, stangtennis, bobslæde, golf og volleybold. Det er sq da for tåbeligt.

  Hver gren burde have sin bedste gamer.. imo

 2. Det var da nogle totalt åndsvage spil der bliver dystet i. Men på den anden side har det jo nok noget med at EA er sponsor at gøre, så det er vel fair nok… At kalde det Danmarks bedste gamer er bare en lille bitte smule misvisende.

  Derudover er jeg enig med #8

 3. Enig med jer andre i at spil valget er udlukkende for marketing af EA games, men synes nok også man skulle holde lidt igen med den titel. Danmarks Bedste Gamer skulle gøres noget mere avanceret for dette får du jo ikke meget ud af. Præcis som #8 siger sådan nogle grupper skulle det stilles op i. Der er kun få få få mennesker der har så meget tid til at game at de er champs til alle konsoller og grupper af spil. Der vil altid være ubalance på den konto. Men nu en god ide for det giver mere omtale om danske gamere! Og så er det flot, at de har kunne skrappe så mange penge ind til præmier!

 4. skulle det ikke hedde danmarks bedste EA_n’gage gamer? eller der omkring

  og faithless det holder jo heller ikke ville være som at samligne en marathon løber med en 100 meter løber, begge dele er løb men der er MEGET stor forskel på hvad det kræver.

  det samme gælder forskellige game genre som fps og rts bilspil etc.

  Hvert spil hvert “mesterskab” så længe der er nok der spiller spillet vil der også automatisk komme konkurrencer inde for det spil.

  Jge tror mere det er et forsøg fra ea games side for at få lidt mere konkurrence i deres spil siden de aldrig rigtig har haft succes på det plan ( i hvertfald efter min vudering af hvad success er )

 5. Jeg syntes faktisk det er et sjovt koncept, og ville ikke tøve med at kalde vinderen Danmarks bedste gamer.. Han (hun hvis det går helt galt :P) må jo nødvendigvis være bedst overalll når man tester så bredt, også selvom han måske ikke er verdensmester quake.. At det så er EA games er jo hvad det er, forhelvede 50% af spilmarkedet afligevel