Serien som revolutionerede first person shooter-genren på konsoller, finder endelig vej til PC, med udgivelsen af Halo: The Master Chief Collection. PC-gamere kan derfor se frem til en hæderlig samling af yderst kyndige fps-spil, som eller primært har været eksklusiv for Xbox-ejere.

Samlingen vil indeholde Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST (campaign), Halo 4 og Halo: Reach.

Spillene vil blive udgivet over flere omgange, og Halo: Reach vil være det første der bliver gjort tilgængeligt. Herefter vil Halo: Combat Evolved følge trop, efterfulgt af den kronologiske rækkefølge for resten af titlerne. Således fortæller Major Nelson på Xbox-bloggen.

The Master Chief’s arrival on PC will happen in stages with each title releasing one by one over time -– giving the development teams the ability to ensure each one is right, while giving players a chance to jump in right away, rather than having to wait for the entire suite of games to be completed.

Der er desværre ikke nævnt en dato for udgivelsen, eller endda et årstal, så PC-spillerne får Halo: Reach i hænderne inden udgangen af året, ved vi desværre ikke endnu.

Har du også gået og ventet på at spille Halo på din PC?

12 KOMMENTARER

 1. Har ventet lige siden, at jeg fik spillede Halo: Combat Evolved hos en ven i folkeskolen Fuck hvor fedt! Hallo Master Chief!

 2. Mums.

  Nu krydser vi bare fingre for at det bliver en ordenligt port, så det kan blæse der ud ad med 120 fps 1440p ultra…

 3. Åh ja! Lad det blive en smuk og dejlig port, der gør god brug af moderne hardware og lader os nyde en feeeeeeeeeeeeed historie på den feeeeeeeeeeeeeeede måde!

 4. #4 Den ultimative ironi er det at det er Microsoft som netop tilvejebringer ægte konkurrence når det var Epic som sagde at Microsoft ville gøre det modsatte og at Epic så nu er dem som prøver at ødelægge al konkurrence.

 5. er desværre nødt til at sige øv.

  I 2019 skal vi glæde os over ports og remakes af gamle xbox fps spil designet til en controller i stedet for at glæde os til de revolutionerede nye fede titler som vi gjorde for 15 år siden.

  2019 ser folk frem til konsol fps ports (godt spil dengang på en konsol) og warcraft 3 med forbedret grafik.

  Hvor er vores Half Life type skælsættende (behoøves ikke være half life men i den kaliber og ikke en rehash) Hvor er vores Warcraft Starcraft C&C, RAGenerals med masser af nyt og fremad drivende gameplay med elementer vi ikke har set før?.

  Det føles godt nok som om at kunsten at lave computerspil langsomt er gået tabt.

  Selv sidder jeg og spiller DAOC (Phoenix) Et Snart 20 år gammelt spil og jeg har ikke været mere underholdt af et spil i snart årevis en den dag jeg tog dette gamle mmo frem igen.

  Men det er sku ærgeligt at vi ikke sidder idag som vi sad i 2005 og tænkte næææ gider ikke spille et spil fra 1985, giv mig en af vores 2005 spil.

  Tendensen er desværre tydelig inden for branchen at den er gået i stå. Lad os alle bede til de gamle gaming guder at deres børn som kommer i gaming brancen om en 10 år snart har arvet noget fra ders forældre for de millinials som sidder på gaming kontorene idag er vidst mere optaget af twitter iphones alt andet millinial skrammel. De unge 22-30 årige kan simpelthen ikke finde ud af at lave spil. NOW GET OFF MY LAWN mens jeg spiller noget DAOC!!

 6. #8– Synes da der har været et par fede titler som godt kunne hamle op med de gode gamle dage som for 15 år siden

  God of war, Spiderman, Uncharted 4, Gears of war 4 og Resident evil 2 remake.

 7. #9 kan slet ikke se nogle af de spil du nævner hvor de stort set alle er remakes er klassiske titler som vil blive husket om 15 år. Havde Gears of War (1) elelr Uncharted 1 og 2 været udgivet i år så jov. så kunne de komme på listen men dem du nævner er ude i 4 titel med mere af det samme. RE Evil 2 er fra en anden tid og et remake som halo og warcraft 3.. Spiderman er bare et poleret Spiderman af dem som kom til PS2 og Xbox for over 10 år siden. God of War er også ude i hvad 4-5 udgivelse?var et fint spil men intet nyt under solen her. De første GoW var egentligt mere deres egen form for ny spil type end det nye imo ikke at det ikke er et fint spil.

 8. #10– nu tænkte jeg så rent underholdnings mæssit. Men tror os det er svært for spil producenterne at finde på noget nyt og banebrydende uden det bliver for meget af det samme, da et spil tager meget længere tid at udvikle.

 9. #8 jeg fatter hvad du mener, meeeen jeg har ikke ejet en XBOX siden jeg solgte min x360 i 2011ish.. så jeg har ikke engang prövet nogen af de senere Halo spil og dette gör det muligt for min del. Så derfor synes jeg det er super win!

  Igen så synes jeg der kommer en ström af nye fede spil. RDR2, Division2 som präcis har kommet ud, og Sekiro som kommer ud om en uge! Det er jo altså gode tider, hele tiden. Og så ved vi jo at et Diablo4 er på vej.. (forhåbentlig).