oBilly Mitchells fald synes nu komplet efter også Guinness World Records har valgt at slette alle hans rekorder. Billy Mitchell blev kendt som Donkey Kong-kongen.

Billy Mitchell blev især kendt med filmen The King of Kong: A Fistful of Quarters, som beskrev han og rivalen Steve Wiebes kamp om at få den højeste score i Donkey Kong. Filmens portrættering af Mitchell som skurk, var altså ikke helt ved siden af. Som flere Daily Rush’ere allerede har spottet, startede Mitchells fald i januar måned, hvor The Donkey Kong Forum gjorde op med ham efter det var blevet påvist, at han havde brugt emuleringssoftware (MAME) og ikke arcade-boards til sine rekorder.

Twin Galaxies fulgte trop her i forgårs og valgte også at slette Mitchells rekorder. Mitchell, som er kendt for sin ret udtalte stædighed, bidrog efterfølgende med en udtalelse.

Nu har Guinness World Records også reageret i lyset af det nye beviser og slettet samtlige af Mitchells rekorder. Det gælder også for hans Pac-Man rekord, som var den første “perfect score” (3,333,360). Michell har ligeledes fået livstidskarantæne for alt der har at gøre med rekorder og spil.

Har du endnu ikke fået set The King of Kong: A Fistful of Quarters, kan den varmt anbefales. Steve Wiebe har bidraget med et par ganske ydmyge udtalelser, hvilket er imponerende set i lyset af den behandling han fik af Mitchell og de dengang meget lyssky Twin Galaxies og især dommeren og vennen Todd Rogers, som selv er blevet bortvist for at have snydt med Atari 2600 spillet Dragster.

13 KOMMENTARER

  1. Haha sorry for pokker. Der skulle jo have stået ikke helt ved siden af. Ja det var sent i går

    Nu skulle den sætning rent faktisk give mening.