Efter et par bekymrende meddelelser fra Polyphony Digital, hvor de først afviste at levere en demo og senere fortalte at der ikke ville være dynamisk vejr / tid i Gran Turismo Sport, var vi begyndt at få bange anelser. Optakten til spillets ankomst den 16. november gav en lidt dårlig smag af Gran Turismo Prologue.

Nu har Sony dog sluppet hele to gameplay-vidoer fra E3 messen, som giver forhåbninger om et bilspil som er PlayStation 4 værdigt. Sony har også bidraget med et indlæg på deres amerikanske blog, som dog intet bidrager med af nyt – udover at fortælle om seriens tidligere bedrifter.

Det er ganske tydeligt at der er sket noget med den grafiske side, siden vi sidst fik set spillet. Du kan udover traileren herover også se en “gameplay-capture” video, som Sony gjorde tilgængelig her for et par timer siden.

Brands_Hatch_GP_Gr1_04_1465877555

Det er dog et spørgsmål om det er nok. Det netop annoncerede Forza Horizon 3 giver Gran Turismo Sport baghjul på flere fronter – og så er det endda multiplatform. Hvis bare det så også kom til PlayStation 4.

Vi er blevet forsynet med ikke mindre end 131 screenshots, som du kan se i vores dedikerede Gran Turismo Sport galleri.

16 KOMMENTARER

 1. Det ser da okay ud – for et PS2 spil. Cheeeesus christ!

  Er det 720p 0xAF 0xAA eller hvad Silvan sker der?! Og det er stadig samme støvsuger-fanatiske lydmand de har ansat, kan jeg hører.

  Det er desideret utroligt at GT har udviklet sig så lidt over de sidste mange, mange år. Hvad har de brugt al den tid på?

 2. Er der stadig “premium” og “standard” biler med i spillet? Det er godt nok noget af det mest latterlige jeg har oplevet i et spil. Vi har en masse biler med, men en stor del af dem af importeret direkte fra PS2 og ligner lort.

 3. Ja det er sgu lidt synd, at der ikke bliver gjort mere ud af lyden og de visuelle detaljer i GT serien laengere. Fortjener mere . . .

 4. Jamen for dælen da så lægger de musik på så man ikke hører motoren i bilen,”nok en grund til det” nu har jeg aldrig været i Japan men jeg har hørt en V8 og V6 og en række 6er og de lyder ikke sådan der.
  “kører de med rystepudser i bilerne i Japan”
  Som en anden siger så lyder hans støvsuger bedre ja selv min eltandbørste kan sige mere og lyde mere voldsom.
  Måske man skulle sende Project Car og DriverClub over til dem eller endnu bedre Assetto Corsa