Vi har ikke hørt meget til Ghost of Tsushima fra Sucker Punch. Vi skal faktisk helt tilbage til debuten ved E3 i 2018, da spillet blev præsenteret på ganske overlegen vis, siden vi sidst har nævnt spillet her på sitet.

Nu er der dog kommet mere information om spillet, både i form af en story trailer, som kan ses herover, men også i form af en udgivelsesdato. Ghost of Tsushima ser derfor sin udgivelse den 26. juni 2020, altså lige op til den gængse danskers sommerferie.

Sammen med annonceringen er sløret også blevet løftet for de forskellige udgaver man kan investere i. Der er naturligvis digitale versioner som kan købes via PlayStation Store, men de fysiske udgaver har dog lidt mere kød på. Særligt er den officielle Special Edition ganske coo, da den både indeholder en bog med artwork, et krigsbanner, en sakai-maske og selvfølgelig også en masse in game-items.

Vi glæder os helt bestemt til den 26. juni, hvor vi får se om den imponerende halvandet år gamle demo, kan leve op til det færdige produkt.