Der er tydeligvis nogen der ønsker at få opmærksomhed hos Gearbox. Vi kan allerede se frem til en Borderlands 3-annoncering, såvel som et andet ukendt projekt, men henover weekenden er yderligere tre spil blevet teaset.

Det er atter Gearbox’ Twitter-konto der har stjålet rampelyset, og første spil er godt nok noget obskurt; og nej, den er ikke gal med opløsning på din skærm, billedet er bare så pixeleret:

Det er svært at sætte helt konkrete ord på, hvad det egentlig er for et spil der er tale om. Jeg kan selv blot ane en kvindelig figur, der står med fronten mod en form for bebyggelse. Det kan også være en potentiel modstander, hvis eller man har fantasien en smule med sig.

Andet spil er endnu mere obskurt, da det blot er et billede af et ”&”-tegn. Er der nogen af jer der genkender den skrifttype?

Tredje og sidste spil (for nu) viser Sato fra Bulletstorm i samvær med selveste Duke Nukem. Spekulationerne lyder på en annoncering af Bulletstorm til Nintendo Switch, men uden de helt konkrete udmeldinger, er det altså blot gætterier.

Vi skal nok holde øje med Gearbox, og se om de kommer med endnu flere teasere op mod PAX.

4 KOMMENTARER

  1. Øhh, var spillet Bulletstorm ikke en mega bommert?

    Mit gæt, billedet referer til at Bullestorm karakteren symboliserer at udviklerne bagved det spil, idag arbejder på det næste Duke Nukem spil…..eller evt. er der kommer en efterfølger til begge spil!

    Duke Nukem IP’en blev jo opkøbt af Gearbox fra 3DRealms, så det er absolut ingen hemmelighed at de har tænkt sig at udgive et Duke spil på et tidspunkt.

    Bulletstorm “spillet”, kan jeg derimod ikke umiddelbart se ideen i at køre videre med, set fra et finansielt synspunkt……..den har ikke en kendt “legacy” at gemme sig bag, som Duke har!

    Men who knows, I could be proven wrong!

  2. Jeg tror det betyder at de med Borderlands 3, denne gang snupper udviklingspengene fra de kommende Duke Nukem og Bulletstorm projekter. Det pixelerede billede hentyder til “graphical downgrade” på begge spil.