Den første udgave i forhåbentlig en regelmæssig strøm af community rapporter fra den danske 1on1- og klanscene. Denne omgang indeholder en introduktion og hurtig evaluering af nuet.
Jeg har fået den store ære, at blive jeres ‘Chief Community Reporter’ her på den nystartede kanal Quake 3, her på DailyRush. Kanalen her, er jo egentlig bare Quake3.dk som er blevet flyttet over. Mit “job” består praktisk talt, i at holde jer underrettet med alt hvad der sker på den “danske” community. Information om clanwars, nyeste DQL resultater, members der flytter clan osv. Det er faktisk det samme som Klanscenen lavede på Quake3.dk.


En lokal avis med sladder, nyheder og hvad dertil hører

Jeg satser stærkt på, at vi får mere gang i community delen på dette nye site. Derfor, fremover hvis i har noget information, som jeg af en eller anden grund har overset/glemt. Så må i endelig sende mig en mail, så vi kan holde community delen kørende, uden den ender som noget inaktivt snask Hele ideen med community delen, er jo at den nærmest fungere som en “LokalAvis” med sladder, nyheder og hvad dertil hører. Derfor håber jeg på jeres fulde opbakning. Lige nu lader det til at det hele er pænt aktivt, i communitiet. Folk er kommet op fra deres huller, og er begyndt at spille 1on1 igen. Om dette skyldes CPL der lige har været afholdt kan jeg selvfølgelig ikke svare på, men nu her om et par måneder har vi jo CPL EU, så mon ikke folk kommer endnu mere i gang med at træne, for at få en dansker til at tage hjem fra Sverige med 10.000$ og titlen som Europas officielt bedste spiller.


DQL byder på overraskelser

DQL startede jo også for et par uger siden, så af officielle kampe bliver der også nok at tage fat på. Allerede indtil nu har DQL budt på et par overraskelser. For eksempel kan nævnes at 7th tog fra hele Danmark til CMs lokale netcafe, for at spille under ligelige vilkår. Dog må nævnes at turen var forgæves, da CM vandt med et pænt margin. Dette beviser at clanscenen i DK er ved at blomstrer, selvom teamplay indtil videre ikke er det mest spændende i Quake 3, da der gerne ender som en gang FFA. En anden overraskelse var da AN tog CA, nok ikke noget mange havde regnet med.. Dette gør det kun endnu mere spændende at have jobbet som reporter for det danske community. I bund og grund, vil jeg dække det mest relevante som foregår på communitiet. Jeg håber på jeres støtte, og håber på vi får en god og aktiv community del her på Daily Rush. Fortsat god dag!

5 KOMMENTARER