I dag blev Gamestop Expo afholdt i København og Lars og undertegnede var på pletten for at se nærmere på denne nye messe. I de kommende dage vil vi dele nogle af de indtryk vi tog med derfra, men overordnet set var det en god oplevelse, som gamere landet over med rette kan se frem til at besøge de kommende år. PlayStation VR (tidligere Project Morpehus) var hovedattraktionen, de eksklusive tilbud på merchandise og bundles var af rigtig fornuftig karakter og de spilbare demoer levede op til hvad der kunne forventes. Der var dog et par skuffende elementer, som f.eks. en fraværende Fallout 4-demo, en MEGET lang kø til PlayStation VR og alt for meget uudnyttet gulvplads. Der er dog helt bestemt plads til at vokse og vi ser meget frem til at besøge Gamestop Expo igen i 2016. Lad os endelig høre hvilke indtryk I tog med fra messen i kommentarerne.

27 KOMMENTARER

 1. Fin lille messe.
  Fik ikke prøvet VR, fordi Peter falktoft skulle til, hvilket var lidt surt. Fik lidt Beta keys, hvilket altid er dejligt. Star wars: Battlefront, mega nice. Fifa 16, lige som det skal være, kan ikke se hvad de snart kan lave på det. AC, rainbow6 og The division var super fede.

 2. Jeg havde heller ikke hørt om det før nu. Det er lidt af en forglemmelse af DR ikke at gøre sine bruger opmærksom på, at sådan noget forgår er det ikke?
  I er vel et nyheds site.

 3. #7 Har lidt en ide om at alle dem som har spillet R6 førhen hader det fordi de har taget spillet i en anden retning. Men har hørt fra flere at det skulle være fedt nok.
  Så mon ikke det er et godt spil som bare ikke har den nostalgi nogen ønsker :)?

 4. #9 Ok, jeg trækker lidt af min kritik tilbage. Jeg syntes dog stadig ikke at en Fredagsspiller og et interview er meget dækning at give, noget så sjældent som en gameingmesse på dansk jord.

 5. #11 Lidt af din kritik? Hele din kritik fra #8 er da forkert. Jeg ved heller ikke lige, hvad mere du vil have. De har haft en nyhed og en afstemning om det. Så har de haft det der interview, hvor navn og logo helt tydeligt har været i toppen af siden i EN HEL UGE. Skulle de have skrevet en pb til dig om messen?:) Jeg har svært ved at se, hvilke flere vinkler de skulle angribe messen fra, inden den rent faktisk blev afholdt.

 6. #11 Jeg synes nu, at DR har dækket det rigeligt op til. Det er jo primært et reklame-event for GameStop, så det er jo også begrænset, hvor meget dækning det bør have.

  Men med både nyhed, artikel i toppen af siden og en afstemning er det da mere, end hvad det meste andet får og godt repræsenteret.

  Og nu kommer der jo nogle artikler fra drengene, der var derude. Det er jo det rigtig interessante her.

 7. #12 I stedet for at sidde og forsvare DR til døde, hvad med bare at acceptere at der trods alt er 3 bruger i denne tråd, der godt kunne have tænkt sig mere dækning af det.

  #13 Interviewet kom så vidt jeg kan se aldrig op i blandt nyhederne. En poll tæller sku ikke som dækning. Især ikke en der bliver opdateret så uregelmæssigt.
  Og den eneste rigtige nyhed om emnet er en “Fredagsspiller”, hvilket må svare til weekend nyheder. Altså ikke de store afsløringer.
  Reklame event for GameStop eller ej.
  Så burde det være i DR’s interesse at få formidlet, sådan et event ud til alle jeres brugere. Det er jo ikke lige fordi at vi svømmer i den slags her i lille DK.

  Men nuvel jeg havde nok ikke kommet afsted alligevel. Syntes bare det er mærkeligt først at høre om det dagen efter.

 8. #7 er fra doom generationen, dengang man truede og prøve og lave noget nyt… Er bare glad for at se det igen(Rainbow 6). det er meget arkade artig multiplayeren, hvilket er meget øv. SP ser ud til at blive godt… kan jo kun håbe.

  CoD generationen. meget trist og hører.

 9. #15 Altså, jeg tæller kun dig, der er utilfreds med, hvordan DR har dækket det. Og jeg føler ikke, at jeg sidder og forsvarer DR til døde.

  Min personlige og professionelle holdning er, at der har været fint med dækning af dette event sammenholdt med, hvor meget aktivitet der ellers er på sitet.

  Nu er det jo ikke fordi, at det er E3 eller TGS, der er tale om. Det er en retail-kæde der arrangerer et event, hvor visse større udgivere kommer og præsenterer deres titler, hvor både presse og regulære folk kan komme ind og kigge.

  Der er ingen store announcements, nye trailere eller spil, der ikke har været vist andre steder.

  Med det mener jeg, at det nok ikke er den mest interessante messe, hvis man ikke lige bor ved siden Bella Centret. Faktisk bor jeg selv 100m fra indgangen til Bella Centret, og jeg gad altså ikke tage derover.

  Interessen for messen er efter aktiviteten her på DR meget, meget lille for læserne på sitet. Ingen kommentarer på interviewet og meget få svar på poll’en. Derfor kan det nok heller ikke betale sig, at skrive for meget om messen inden den rent faktisk finder sted.

  Og hvad skulle man også skrive, som ikke allerede er skrevet?

  Og hvis GameStop ville have mere eksponering til deres event, så kunne de jo hive fat i DR og smide nogle reklamer op. Det er ikke DR’s opgave at lave gratis reklame.

  Havde det nu været et anderledes event, hvor fokus ikke var på merchandice, store udgivere og forudbestillinger, så var sagen en ganske anden

  EDIT: Jeg vil dog tilføje, at jeg naturligvis ikke vil være imod mere dækning af messen, såfremt der var super meget aktivitet ift. artikler og nyheder hver eneste dag. Men set ift. aktiviteten, så er 3 ting om denne messe INDEN messen og artikler med indtryk efter messen altså ret godt efter min mening.

 10. #15 Hvem er de to andre? Jeg kan kun se dig. Der er én, der ikke har hørt om det (måske har han ikke fulgt med) og én, der kritiserer GameStop for ikke at reklamere mere for det. Hvis man ikke har set det på DR, så har man nok ikke fulgt så godt med. Og så havde flere nyheder næppe hjulpet.:) I øvrigt er der sjældent interviews her på siden, så allerede der har DR gjort mere ud af den messe, end de gør af mange andre ting, der “kun” får en nyhed. For dem af os, der følger med i nyhederne her på siden, så ville det også være kedeligt, hvis al energi blev lagt i den messe for at sikre sig, at alle opdagede den. Jeg vil også gerne læse om andre ting.:D

  Edit: #17 Ok, du overflødiggjorde lige det her indlæg, imens jeg skrev det.:D

 11. #15:
  Vores spillere kommer op samme sted som nyhederne, og dette event blev nævnt den 11. september.
  http://www.dailyrush.dk/stories/32320/

  DR lavede dækning af eventet, der dukkede op på forsiden og stod øverst blandt strømmen af nyheder i næsten 42 timer. Og dagen før det dukkede et interview op som feature, og har ligger i centrum af toppen af siden i 8 dage nu.

 12. Så er den vist lukket. Kan vi venligst komme tilbage til mit spørgsmål om hvorfor, Fallout 4 ikke blev præsenteret med deres demo?

 13. #22 Haha, det vidste jeg slet ikke, at de havde. Men så er det nok enten et fuck up eller bare et super kikset forsøg på PR, hvis det blot var en mand i et vault boy kostume.

 14. @3 – Jeg stod i kø i 2 timer for at prøve Morpheus London Heist Interogation demoen. Og det var genialt. Må tilstå at jeg var skeptisk og tænkte flere gange på at forlade køen. Men hold da op jeg er glad for jeg blev der!
  Det fungerede virkelig godt og jeg kan slet ikke vente på at den kommer.
  Fornemmelsen af at skulle dukke sig rigtig og rejse sig over en skranke for lige at skyde på ham skiderikken derovre ag bordet, var eminent. Den reagerer også NÆSTEN 1/1 når man hurtigt svinger hovedet rundt.
  Der er dog to minusser. Man skal have en ekstra boks stående ved siden af siden PlayStation den forbindes til. Denne har dog en ekstra HDMI udgang så andre på TV kan se hvad man ser. Dernæst var jeg overrasket over hvor tydelige pixelnettet var i skærmen. Dem i standen var dog ikke sikre på at den “hjelm” man kunne prøve kørte 1080P.
  Der var mulighed for to demoer. Den anden var også London Heist, men der bragede man ned over en motorvej og skød ud af forrude og siderude på en bil. Denne demo crashede et par gange og dem som sad og spillede kunne fortælle det var yderst ubehageligt nå skærmen pludselig frøs og man forventede alt reagerede når man drejede hovedet rundt.