Activision og Treyarch har endelig leveret en trailer proppet med gameplay frem fra Call of Duty: Black Ops 4’s battle royale mode, som de har valgt at kalde Blackout.

Selvom flere spillere måske er ligeglade med, eller endda ved at være trætte af, endnu en battle royale-spiller, så er det altså ganske interessant at se, hvad de sidste mange års absolut største shooter kan gøre med det ekstremt populære fænomen.

Activision og Treyarch har nu endelig løftet sløret for gameplayet i deres Blackout mode forud for den kommende beta.

Den lukkede beta kræver en forudbestilling på PlayStation 4 og Xbox One, men vil til dels være åben for PC-spillerne. Betaen starter allerede den 10. september på PlayStation 4. Den 14. september kommer både Xbox One og PC’en med. Den 15. september bliver den ellers lukkede beta til en åben beta for alle PC-spillere med en battle.net konto. Betaen slutter for alle den 17. september.

Kortet i Blackout kommer til at se således ud. Kan du genkende nogle af navnene? Kilde: Activision.

Vi ved allerede, at der er plads til 80 spillere i Blackout, der også byder på køretøjer, både og helikoptere, hvor sidstnævnte bestemt ikke er noget PUBG-spillerne er vant til at se. Tidligere på ugen fik vi også kortet at se, og mange af områderne skulle være genbrugte gamle kendinge fra Call of Dutys store bagkatalog af populære multiplayerbaner.

Call of Duty: Black Ops 4 udkommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 12. oktober 2018. Skal du med i betaen?

6 KOMMENTARER

  1. Tror jeg er blevet for gammel til den slags. ATV og fjernstyrede biler Whaoooo or not. Men hva’ jeg bestemmer jo selv om jeg vil købe det.