Disney vil nu sætte Game of Thrones forfatterne David Benioff og D.B. Weiss til at lave Star Wars-film. Filmene er et sideprojekt udover Skywalker-sagaen. Malker Disney nu Star Wars for hårdt?

Meddelelsen kom via det officielle Star Wars site i sidste uge og vakte opsigt. Disney havde ellers hentydet til at de kunne mærke en “Star Wars-mætning” nu (efter et par ringe film efter min uforbeholdne mening).

David Benioff og D.B. Weiss

David Benioff and D.B. Weiss are going from Winterfell to a galaxy far, far away.

It was announced today that Benioff and Weiss, creators of the smash-hit, Emmy Award-winning television series Game of Thrones, will write and produce a new series of Star Wars films.

These new films will be separate from both the episodic Skywalker saga and the recently-announced trilogy being developed by Rian Johnson, writer-director of Star Wars: The Last Jedi.

Hvad mener du? De to herrer er bestemt dygtige, men føler du dig mæt af Star Wars nu?

11 KOMMENTARER

 1. “These new films will be separate from both the episodic Skywalker saga and the recently-announced trilogy being developed by Rian Johnson, writer-director of Star Wars: The Last Jedi.”

  Hold da op, vi kommer ikke til at mangle Star Wars lige foreløbig! Jeg synes ikke, at alle de nye er lige gode, men jeg kan sgu nok ikke lade være med at se alt nyt Star Wars alligevel.:D

 2. Lyder ikke lovende. Manuskripternes kvalitet faldt dramatisk da den kom forbi de bøger, George R. R. Martin havde skrevet. Det kan selvfølgelig skyldes tidspres fra seriens producenter.

 3. #2 wow, 3 film mere med rian johnson? jeg synes een var mere end rigeligt :(…jeg vil hellere have george lucas til at lave en SW trilogi mere end ham :O.
  Last Jedi var da godt nok elendig….men jeg må nok desværre erkende at jeg ikke længere tilhører starwars målgruppen :(.

 4. Jeg har aldrig set mig selv som den store fan af Stjerne Krigen. Jeg har altid været en Trekkie. Jeg elsker dog alle de nye film. De er meget bedre end alt det seneste Star Trek. Jeg kan stadig mærke rødderne i Stjerne Krigen hvor Star Trek forsøger at være popkultur.

 5. De nye Star Wars er ikke Star Wars for mig. De ligner visuelt og navnene passer, men alt indenunder er forkert. Som om forfatterne ikke har set de oprindelige film og ikke ved, hvordan det setting fungerer, hvem personerne er og hvad der er sket tidligere. Men underligt nok er utroligt meget af handlingen og scenerne kopierede fra de tidligere film.

  Er dog heller ikke fan af de nye Star Trek film. Det er blot dum action, hvilket ikke er Star Trek for mig. Er begyndt at se Discovery og synes egentlig den er god indtil videre.

 6. #4 Drastisk og drastisk er måske meget sagt. Jeg synes personligt, at det de har skabt med GoT er intet mindre end fantastisk. Der er nogle plotpointer der hænger lidt, efter de skulle lege med “fri fantasi” men som helhed, så er det for mig i småtings afdelingen.
  Jeg har også læst bøgerne, som er fantastiske. TV-serien er en helt anden oplevelse end bøgerne. Men en oplevelse, som ikke har fejlet at underholde mig. Selv i de seneste sæsoner, som jeg er enig i ikke er så stærke, som de første. Men sammenlignet med andre TV-serier, synes jeg stadig niveauet ligger højt i GoT. Serien ligger lige i helene på min yndlings serie, som er Breaking Bad.

  Jeg tror David Benioff og D.B. Weiss helt sikkert nok skal kunne lave noget spændende i Star Wars universet.