Det er efterhånden blevet normal praksis, at man ved særlige forudbestillinger, får adgang til et spil før tid. Om man er fan af den praksis eller ej, så lader det dog til at man ikke kan slippe for at smide nogle skejser, hvis man vil være blandt de første til at suge til sig af de nyeste udgivelser.

Electronic Arts lader nu til at ønske at forvirre fans af Battlefield-serien, da de har udgivet en decideret guide, til hvilken lanceringsdato hver version af Battlefield V har.

Hvornår kan du så spille Battlefield V?

Hold nu tungen lige i munden, mens jeg prøver at pille guiden fra hinanden:

 • Har du købt standardversionen, kan du spille fra den officielle lanceringsdato d. 20. november
 • Har du punget ud for Deluxe-udgaven, som fås til alle tilgængelige platforme, så får du fem dages forspring, og kan begynde krigen d. 15. november

Nu bliver det til gengæld vildt:

 • Abonnerer du på EA Access, kan du fra d. 9. november få en 10 timers trial. Besynderligt nok nævner guiden ikke, om spillet låses helt op her d. 15. eller 20. november. Det må være en lille overraskelse til dem der ønsker at leve livet farligt.
 • Har du punget ekstra meget ud for Origin Access Premier, så er spillet begrænsingsløst tilgængeligt fra d. 9. november, altså hele 11 dage før den officielle lancering.

Bemærk at EA Access ikke har fundet sig et hjem på PlayStation 4, så de to sidstnævnte punkter er altså udelukkende for Xbox One og PC-gamere. Du kan derfor tidligst spille Battlefield V fra d. 15. november, hvis du forudbestiller Deluxe-udgaven til PlayStation 4.

Battlefield V udkommer som sagt d. 13,6. oktember på to tredjedele af otte platforme til løsvægtspriser ekskl. pant og gebyr. Spillets Battle Royale-mode, Firestorm, udkommer angiveligt også på et tidspunkt.

18 KOMMENTARER

 1. jeg er sjovt nok, på trods af den negative omtale spillet har og for. Så er jeg stadig totalt hooked på det:) synes beta`en var rigtig underholdene.

 2. Det er temmeligt fjollet med så mange lanceringsdatoer, men set fra en driftsynspunkt, så er det ikke helt dumt. Det er meget rart at få folk på lidt forskudt, så alle ikke lægger serverne ned på samme tidspunkt på udgivelsesdagen.

 3. Det er da super nemt og lige til; Køb Origin Acces Premier, så er det overstået.

  Jeg lavede mit preorder cancel på BF:V Deluxe edition og Anthem – Legion of Dawn edition igår, og kører bare med Origin Access Premier fremover.

  Så kan jeg bruge resten på microtransactions i nogle mobil spil som Marvel Strike Force eller tilsvarende

 4. LOLs … jeg venter bare på, at de får nørklet deres Battle Royale mode færdig engang næste år. Så har basis-spillet også fået en masse patches og kører sikkert bedre

 5. Spillede Beta’en et par timer og blev slet ikke fanget. Alt strategi og valg er blevet fordummet til en COD2 klon. Jeg kan så heller snuppe at DICE er blevet så politisk korrekt. EA er virkelig en katastrofe for brancen!

 6. #1
  Er i samme båd, glæder mig enormt trods kritik fra højre og venstre. Fik desværre ikke prøvet beta’en. Hvilket jeg er rimelig avelig over. Men har genoptaget BF1 de sidste par uger og det har skabt hype for mig igen. Battlefield kan noget helt specielt. Det eneste der bekymre mig er folk nævner gameplay er langsommer i bf5. Hvilket jeg ikke synes BF har brug for. Det er blandt de langsomste first-person-shooters i forvejen.

 7. #13 jeg spillede betaen på PS4 og er totalt solgt.
  Ja det er langsomt, men jeg synes ikke det ber noget som ødelægger spillet på noget, faktisk synes jeg det gør det federe.

  Spiller selv lidt cod black ops 4 og det går fanme hurtigt til tider for hurtigt.

 8. #15
  Det jo godt at høre det blot forbedre oplevelsen. Nu kan jeg vitterligt ikke vente.

  Tænkte også om jeg skulle prøve black ops. Men cod har bare ikke sagt mig noget før og slet ikke battle royal. Jeg venter nok til d. 23 november (black friday) og ser om det er nedsat, så kan det være jeg prøver det også.

 9. Ja, jeg kunne ikke finde ud af de lanceringsdato’er og spil-udgivelser, så for at gøre det lettere for mig selv, så rejser jeg til Thailand på lørdag to uger frem. Så er jeg hjemme d 24/11, og så kan jeg spille løs, uanset hvilken version jeg har