God eftermiddag kære Daily Rush’ere. Man kommer ikke udenom, at gårsdagens absolutte topnyhed var Microsoft 180 graders kovending omkring Xbox One. Reaktionerne her på sitet har været mange og det er de færreste, som i dag ikke har en mening om Microsofts nyfundne opprioritering af deres core-gamere. Detailhandlen klager bestemt heller ikke over de nye vinde. GameStop-aktierne er er skudt 6 % op i dag til trods for meldinger om udsolgte pre-orders og selv de japanske gamere har ytret sig. Microsofts Cloud-ideer og Kinect-integration vil ikke blive berørt af kursskiftet, men ideen om at have fri adgang til spilkatalog på alle Xbox One-konsoller, må vente lidt på sig nu. Microsoft har dog gjort det eneste rigtige. De fordele, som fulde digitale spilkøb også byder på, skal nok komme. Nu får du og jeg mulighed for at tilvælge det fremfor at få det påduttet.

12 KOMMENTARER

 1. Mener også at MS havde et yderst pinligt E3, men er positivt overrasket over at de reagerer på kritikken, og så endda så hurtigt.

  Har både en PS3 og en Xbox 360, så finder det da ikke utænkeligt at jeg ender med at eje både PS4 og Xbox One.

 2. Nu får du og jeg mulighed for at tilvælge det fremfor at få det påduttet.

  Jatak! Og sådan burde de have designet det fra starten. Jeg håber de fremadrettet går gamernes ærinde som udgangspunkt. Der skal ikke mange flere sager af denne størrelse, før det hele kollapser – 80’erne om igen.

 3. Som jeg læste i en artikel et andet sted vil det være rart at få en konsol krig hvor de begynder at kæmpe om brugerne med features, og ikke om hvem der er mindst onde.

  Eksempelvis kunne det være rart med lidt konkurrence på deres online abonnementer. På Xbox 360 var det helt hul i hovedet at man skulle have et abonnement for at kunne installere Netflix, og det ville undre mig meget hvis det havde ændret sig.

 4. #4 nu er jeg normalt sony feltmadras.. Men du skal være PS plus medlem for at kunne installere Viaplay appen Det er fandme også trist..

 5. #4:
  De konkurrerer bl.a. på at give gratis spil til deres betalende online-brugere. Her er ingen “vi gør ikke som de andre”-mentalitet, men kun et forsøg på at give folk forskellige udvalg af spil.

 6. #5+6: Jep, jeg ved det. Derfor kan man godt drømme.

  Hvis man nu rent hypotetisk købte en Xbox kun til at se TV på, da de jo rent faktisk har snakket en helt del om den del er det lidt skidt man så skal have endnu et abonnement på toppen af ISP, Netflix og hvad vi ellers har – bare for at kunne installere app’en. Det svarer jo til at man skulle betale et abonnement hos Apple for at kunne få lov til at installere apps på sin iPhone.

  Det skriger på noget konkurrence, men så længe der kun er to reelle spillere i den konkurrence er det rent utopi at de ville gøre noget ved den del.

 7. #7:
  Ja firmaer konkurrerer som regel kun, når det kan resultere i støre profit.
  Og eftersom Microsoft med X360 havde ca. 46 millioner betalende Xbox LIVE-kunder, så har de ingen grund til at frafalde kravet om betaling på LIVE Gold.

  Det er 100% derfor, Sony går samme vej med PS4. Og ganske forståeligt, for Sony er mig bekendt i økonomiske vanskeligheder, og det koster en formue og søsætte en ny konsol.

 8. Too little too late, PS4 for mig i første omgang. Syntes det der er for useriøst, og syntes generalt at PS spil katalog er mere unikt end xbox som de seneste mange år har været meget de samme titler som PC

 9. Det er nok muligt at Miscrosoft pressemeddelelse i går vedr. XBox One er blevet hilst velkommen og positiv af visse grupper og medier.

  Men efter at der er kommet, hmm mere fakta på bordet er kunderne igen blevet skeptisk og kritisk overfor Microsoft nye produkt.

 10. #9: hmm jeg synes der er en del flere eksklusivtitler til den nye Boks. Men vi manglede også mere noget fra Naughty Dog på E3 til PS4

 11. #11 Nu tror jeg han mener generelt….

  Tror dog lige naughty dog rider the Last Of bølgen færdigt, inden de annoncere noget nyt… De har imo lavet denne generations bedste spil.