Da Gun Media og IllFonic leverede Friday the 13th var det uden singleplayer. Nu over ni måneder efter, kan du endelig få et glimt af hvad der blev lovet. Ved juletid kunne du så få “bots” og nu synes IllFonic endelig klar til snart at efterkomme de løfter, som blev givet allerede før spillets udgivelse.

De har bidraget med et blogindlæg, som beskriver de kommende singleplayer-challenges og nu også leveret en video, hvor du kan se lidt mere. Det synes tydeligt at Hitman har været en inspirationskilde.

At Friday the 13th blev sendt på gaden uden singleplayer-del blev kritiseret vidt og bredt (og med rette). Et horror-spil uden evnen til at skræmme for alvor, er altså ikke det samme.

Det er dog stadig ikke hvad jeg vil kalde for rigtig singleplayer og måske IllFonic bare skulle krybe til korset og erkende at det nok aldrig kommer på den måde, som blev lovet. Kigger du på spillets nyhedshistorik, er det ret tydeligt, at IllFonic er ret så gode til løfter og forsinkelser og mindre ferme til rent faktisk at levere noget som helst…

1 kommentar

  1. Comunityet er næsten død.

    Det blev langt op til at Friday the 13th: The Game skulle være bedre og større end Dead by Daylight, men det har allerede floppet.