Torsdag den 17. september åbnes dørene for offentligheden til GameStop Expo ’15 i Bella Center i København. Her vil der være mulighed for at prøve mange af efterårets store udgivelser, som f.eks. Assassin’s Creed: Syndicate, Star Wars: Battlefront, Fallout 4 og for første gang i norden, vil der også være spilbare demoer til Sonys Virtual Reality-bidrag, Project Morpheus. Vi vil naturligvis have folk på pletten, men vi vil da gerne vide om denne gaming-messe på dansk jord kan lokke nogle Rushere til; vi har derfor oprettet en ny afstemning, hvor du kan tilkendegive din interesse for GameStop Expo ’15. Læs desuden vores interview med managing director for GameStop i Norden, Niall Lawlor, om hans forventninger til messen og de aktiviteter som gæsterne bliver budt på. God weekend og god spiller til jer alle.

7 KOMMENTARER

 1. #1

  Tænker præcis det samme. Overvejer stadig at tage derud blot for at se køen og gå hjem igen… Mest fordi jeg ikke har haft chancen for at prøve Oculus dk1/2 og ville virkelig gerne prøve den “første VR oplevelse” alle der har prøvet det snakker om.

  Tålmodighed er en dyd?

 2. Tror det er den bedste chance for at få en smag på de kommende titler og Morpheus i DK lige umiddelbart.

  Så hvis man slet ikke kan vente, er det vel en meget god mulighed.

 3. Puha det var sgu lidt af en skuffelse…

  – Ingen Fallout gameplay som ellers lovet
  – Ingen lifesize Fallout figurer som lovet.

  Og i det hele taget ikke særlig meget at se. Det var Battlefront, CoD3 og Fifa som var blæst mest op af spil.. Så var der PS VR, men altså.. Synes ikke jeg fik særlig meget for de 200kr.

 4. #5 – Den med en spilbar Fallout-demo snakkede jeg med en af arrangørerne om, og der blev på alle ender og kanter benægtet at det nogensinde var blevet lovet. Af de besøgende jeg snakkede med derude, var der også en del der ikke forstod hvor Fallout 4-boden var.

  Den store Pipboy-figur forstår jeg dog ikke hvordan du gik glip af. Den stod ude i foyeren!

  Vi får en artikel op om begivenheden inden længe, og der kommer også en kommentar om at det ikke holder at skrive “Be the first to experience the latest games” med et stort Fallout 4-logo lige nedenunder (scroll ned og see for yourself), og så ikke kunne levere andet end en fotobod

 5. #6.

  Jeg er glad for jeg trods alt ikke er den eneste der så har fejl tolket deres budskab med Fallout 4.

  Med hensyn til Pip boy, er jeg helt med på den der var i indgangen, den så jeg klart og tydeligt, men dér hvor jeg læste om Fallout 4 blev det beskrevet som et decideret rum hvor man kunne tage billeder med sin yndlings figur.. Når man skriver på den måde, henleder det tanker på at der skulle være flere, hvilket desværre ikke var tilfældet. Uanset hvad, synes jeg ikke det har været så heldigt skrevet.