God fredag eftermiddag kære Daily Rush’er. Du har sikkert allerede bemærket, at der ikke lige frem er fart på dagens nyhedsopdatering. Vi har ellers fyldt godt på her de seneste to uger, men jeg har samtidig arbejdet på at tilføje nye funktioner og også den nye forside, som flere af jer formodentlig venter på. Jeg vil de kommende tre dage fokusere 100 % på at få det nye implementeret.

Udover nogle designændringer, som bl.a. laver om på den måde kommentarer er vist på (ikoner), vil den nye forside byde på sektioner, som lidt mere ligetil. Der er tale om en generel forenkling, som også byder på muligheden for at sorte efter popularitet på de enkelte nyheder / genrer / formater / artikler.

Jeg kan endnu ikke sige præcis hvornår vi præcist ruller ændringerne ud, men det vil ske inden mandag. Med mindre der er større uopdagede fejl, vil det heller ikke medføre nogen nedetid på sitet.

Rigtig god weekend og til alle jer som er i gang med For Honor betatesten – rigtig god fornøjelse.

38 KOMMENTARER

 1. Keep up the good work!

  Hvordan kan det egentlig være, at Retro-kategorien er fjernet under fora? Og hvor er alle Retro-trådene så flyttet hen nu? Retro er kæmpestort i disse år, så sådan en kategori giver ellers god mening.:)

 2. I har faktisk ret. Det er simpelthen en forglemme fra min side. Retro-indlæg er ikke kommet med fra det gamle site. Jeg vil lige tale med Morten og se om vi kan gøre noget ved det.

 3. Første etape af ændringerne er online nu. Det er de nye funktioner, design og backend ting. Flere fora i listerne (20), flere nyheder i listen på forsiden (15), flere foralister (nyeste indlæg / seneste kommentarer) og del flere ting som jeg er for træt til at dokumentere.

  Dertil er der designmæssigt en række ændringer (ikoner for kommentarer på billeder, kategori-visning, display af forum i listerne og en masse andet, som er finjusteret og ændret.

  I morgen det under nyheder / foralisterne så blive ændret.

 4. #11 Fair nok De spørger pænt vs jeg plager/tuder/kæfter op, som altid – på upassende vis..
  NU! Er det tilbage og stemmerne er tavse. Tak Vamp’ ;-* (kyssemund?)

 5. Klart en forbedring til forsiden! Men jeg synes stadig, at fra efter nyhederne og ned, der er det totalt roddet og noget jeg aldrig kommer til at kigge på. Det er virkelig forvirrende at se på.

  Men det gør ikke så meget, da jeg alligevel bare kigger de øverste billeder igenne, nyheder og så forum. Så det er ret lækkert lige nu

 6. #19 Du kan godt få et ramaskrig fra mig. Jeg hader det dér collage-hipster-interface. Det er totalt uoverskueligt og rodet. Jeg havde håbet der blev mindre af det og ikke mere. Lodrette lister, tak.

 7. Jeg må også indrømme jeg synes det ligner et clusterfuck uden lige nu. Kan slet ikke finde hoved eller hale i det og bliver langt mere forvirret end nogensinde før, herinde.

 8. Jeg synes det fungerer glimrende. Jeg er dog i tvivl om hvad forskellen på “Kommentarer” og “Indlæg” sektionerne er til højre på desktop versionen.

 9. Og måske skulle “Trailers” hedder “Videoer” i stedet for. Ser ud som om det er lidt en blanding af alt video materiale, ikke kun trailers.

 10. #25: Ja har også tænkt lidt over det med kommentarer / indlæg. Grunden til at jeg har lavet en liste kun med seneste indlæg er, at nye indlæg ofte forsvinder lidt, hvis de ikke får mange kommentarer med det samme. Vil lige tænke over det.

  #26: Ja, burde nok hede video. Det fixer jeg.

 11. Hehe jeg synes så Debat og indlæg er mega forvirrende. Gør mig ikke klogere på hvad forskellen er.

  Det burde hedde noget i stil med “Nyeste kommentar” & “Nyeste overskrift”. Synes egentlig det giver god mening at have begge. Det er bare lige hvad man kalder det.

  Jeg synes også forsiden generelt er blevet lidt bedre. Specielt øverste del. Men synes måske stadig, at der er alt, alt for mange kategorier. Men det er meget bedre end før.

  For min skyld kunne man fjerne alt efter “Anmeldelser” og ned. Det bliver simpelthen for meget.

 12. #27, Ja, det er lidt svært at greje, det kan jeg godt se. Måske kalde “indlæg” for “nyeste indlæg” i stedet for? Og er jeg den eneste der forveksler termerne “indlæg” og “kommentarer”? Jeg plejer at kalde det for “tråde” og så det man svarer i dem er “indlæg”. Så man laver indlæg i en tråd. Og man kommenterer på en nyhed.

 13. Jeg har nu ændret formatet på nyheds-blokken tilbage til det gamle. Jeg vil helst have at nyhedslisten er ens på alle nyheder og ikke har to store og resten små. Jeg tror at det andet var lidt for stor en omvæltning for mange.

 14. Jeg kan godt lide forsiden, som den er nu. Jeg glæder mig til at få adgang til den på mobilen.;)

  Jeg er især vild med idéen bag “Debat” og “Emner”. Det giver alle tråde en chance, og man har både overblik over, hvilke tråde der er debat i, og hvilke nye tråde man kunne være interesseret i. Men teknisk set er “Debat” også en liste over emner. Så måske skal “Emner” hedde “Nye Emner” eller lignende?:)

  Fortsæt det fantastiske arbejde, Jan.

 15. Nu har det kørt nogle dage, og min mavefornemmelse bliver ved med at sige mig at der burde byttes om på “populære” og “nyheder” segmenterne. Jeg finder begge segmenter relevante, men at sætte ekstra fokus på noget som allerede er populært, som det første når man ankommer på siden, det virker lidt underligt for mig. I stedet bør nye nyheder få top-spot. Og så kan man scrolle ned hvis man vil finde frem til dem der har været populære over seneste tid. Ellers får de populære jo bare mere og mere popularitet, mens nye nyheder måske forsvinder hurtigere. Giver det mening hvad jeg skriver?

 16. Lidt ekstra: “Video” bør hedde “Videoer” ligesom det også hedder “Screenshots”. Der er jo flere. Og så tænker jeg at “Emner” bør hedde “Nyeste emner”.