God fredag eftermiddag kære Daily Rush’ere. Det er nu under fire timer til BlizzCon 2015 starter. Ballet skydes i gang med åbningsceremonien her kl. 20.00 dansk tid og så står det ellers på to dage med samtlige af Blizzards spil. Vi får også set den længe ventede trailer til den kommende Warcraft-film, som vil få premiere den 10. juni næste år. Blizzard er allerede kommet til at lække ankomstdatoen for den sjette World of Warcraft-udvidelse, Legion. Udover mesterskaber i samtlige Blizzard-spil, forventer vi os især nyheder om Overwatch og Hearthstone. Dertil har Blizzard også lovet at de vil fortælle mere omkring fremtiden for StarCraft (II). Festen bliver afsluttet i morgen aften med en koncert af Linkin Park. Er du ikke selv til stede i Anaheim, kan du købe dig virtuel adgang for lidt pebrede €30.

29 KOMMENTARER

  1. Ikke at jeg helt ved hvad de skal gøre, men jeg er lidt irriteret over den svingende streaming kvalitet, når man har købt en virtuel ticket… Eller er det kun mig, der oplever det?

  2. #14:
    Om ikke andet som den nyeste Abernes Planet, Pochahontas, Avatar, eller mange andre film hvor to verdener støder sammen og kun nogle få tror på sammenhold og skal forhindre krig.

  3. Ja traileren til WOD var faktisk federe. Det er lidt som om de er ved at løbe tør for historie.

    Måske de snart skulle lave en WoW 2 hvor der springes 100 år ud i fremtiden og så starte en ny historie.