God solbeskinnet eftermiddag kære Daily Rush’ere. Undertegnede er nødt til at smutte fra pinden lidt tidligere i dag, men jeg forlader ikke min post, før jeg lige har gjort opmærksom på endnu et indlæg her på sitet, som man aldrig ville finde andetsteds. Jeg taler naturligvis om den helt specielle Daily Rush humor, som man enten fatter eller føler sig håbløst fortabt overfor. Vi er (gudskelov) som ingen andre, og det er en kvalitet i en tid, hvor strømlinede tendenser dominerer billedet. Jeg skal beklage, at jeg ikke kommer omkring flere nyheder i dag, men mon ikke i overlever det også. Spring en tur ud i det gode sommervejr og ha’ ellers en rigtig fornøjelig weekend!

59 KOMMENTARER

 1. Ja 30 kommentarer i træk hvor svaret er mere eller mindre ordret det samme.
  De bliver sjovere jo flere gang man den læser dem.
  Humor i særklasse!

 2. #9: Tak.

  #10: Præcis.

  #11: Du oprettede simpelthen en profil for at skrive det? I øvrigt skal mit profilbillede ikke forestille at være sjovt, så jeg kan ikke se hvad din pointe er.

  #12: Lollerhat? Owned? Prøv at bruge nogle normale ord.

 3. Så alle ekstra indlæg i den tråd efter 15.15 er bare wannabe’s….

  Kun rigtige DR’ere havde fattet den inden der skulle en nyhed til

  god weekend

 4. #20: Udtrykket “små hjerner, små fornøjelser” har aldrig været mere passende.

  Jeg burde virkelig lade være med at hænge ud herinde, men omvendt føler jeg mig så dejligt intelligent når jeg er her.

 5. #17 Ødelægge sproget? Sprog vil altid udvikle sig. Og desuden, så kan du ikke sammenligne det sprog der bliver brugt her på DR med det sprog der bliver brugt i den virkelige verden. Det må en så intelligent person som dig da godt kunne se.:)

  *krydser fingre for at jeg ikke er blevet et så bittert menneske om 10 år* ;D

 6. #25: Nej, jeg kan faktisk ikke se hvorfor sproget skulle være anderledes på DR end i den virkelig verden. Mit sprog er da ikke anderledes her. Hvorfor er jeres?

 7. #31 Well, det vil vel altid være et spørgsmål om smag og behag. Jeg synes det er fint på internettet, men folk der overfører det for meget til den virkelige verden, har jeg lidt sværere ved at forstå. Men det er jo så en helt anden snak.:)

 8. #31
  Det er vel en smagssag? For eksempel synes jeg at det er usmageligt direkte at gå efter andres ordvalg på forum for gamere, fordi det er for nørdet?

 9. #36: Ja, jeg ved godt hvad det kaldes. Det bliver det da ikke mindre grimt af. Hvorfor skulle jeg være interesseret i at komme ned på jeres niveau?

 10. #55 Det var et helt reelt spørgsmål, for at klargøre din negative indstilling til andres humor. Forklaringen kan ligge mange steder…

  Men sorry, jeg vender tilbage til de plattere kommentarer igen… hmmm… noget med instrumentalversionen?