God eftermiddag kære Daily Rush’ere. De fleste af jer har vel allerede bemærket, at jeg i denne uge har haft hænderne fulde af mere eller mindre uundgåelige praktiske opgaver. Jeg har for første gang i mange år, nærmest haft dårlig samvittighed over de lidt manglende nyhedsopdateringer, efter en en periode med fuld gas på den front her på Daily Rush. Det var ellers noget at jeg var blevet immun overfor, da den type arbejde altid kræver selvdisciplin og daglig “grænsesætning”. Man kan altid lave mere og man laver aldrig nok. Derfor er det vigtigt at kunne sige hertil og ikke længere på daglig basis. Jeg forventer at næste uge vil være mere eller mindre normal her på Daily Rush, dog med sommerferieperioden in mente. De af jer som er taget til Roskilde Festival, må huske at give den gas. I må dog alle nyde det helt fantastiske vejr vi Danmark oplever lige i disse dage.

28 KOMMENTARER

 1. Er jeg den eneste som tænker på noget helt andet, hver gang modderne bruger ordet “fredagspilleren” “aftensspilleren og den mest grumme af dem alle “morgenspilleren”

  Jeg er godt klar at man som nyhedsside, skal prøve at differancere sig ud fra andre sites, ved f.eks. finde på sine egne særprægede slagord. Det var nu meget sjov i starten, som kunne give et halv smil på læben, men nu synes jeg generelt det virker plat.

 2. #4 Absolut intet =)

  Men hvis vi er ude i et ordforåd på det niveau, hvorfor ik tilføje overskriften med ord som… “pik” “fuck” og “patter”

  Har selv være ung engang, hvor man har anvendt sådanne ord, men hvis Dailyrush skal modnes, og ikke blive henvist til, fra andre sites, som et kiddie site hvor der tales på et lavere niveau, ville et godt sted at starte, være hos modderne, der går i front som pragt eksemplar.

 3. #2
  Jeg kunne forstå kritiken, hvis der reelt var tale om “pik og patter” i overskrifterne, men det er jo ikke tilfældet.

  Overskriften er helt sikkert valgt i sin tid fordi den kan misforstås, men man skal så også gøre sig den ulejlighed at ville misforstå den. Og gør man det, så er det forsent at blive forarget.

 4. #2 & #5:

  Jeg tror du har misforstået pointen med Daily Rush totalt.

  ….-spilleren er blevet brugt i flere år her på Daily Rush og det er da netop den veltænkte drejning som kendetegner Daily Rush’s nyhedsskriverier og jeg kan slet ikke se nogen grund til at ændre det.

  Har selv være ung engang, hvor man har anvendt sådanne ord, men hvis Dailyrush skal modnes, og ikke blive henvist til, fra andre sites, som et kiddie site hvor der tales på et lavere niveau, ville et godt sted at starte, være hos modderne, der går i front som pragt eksemplar.

  Du er på helt gale veje. Daily Rush har de bedste og mest modne brugere i Danmark og efter min mening falder andre spilsites forum langt, langt under Daily Rush’s standard.

 5. #9
  Inden du forsvinder helt i din DR selvros, vil jeg blot lige pointere at det ikke er en synderlig ‘veltænkt drejning’ at kalde nyhedsindlæg for spillere. Det er da høhø sjovt, og jeg har som sådan intet imod dem, men altså så er det heller ikke mere.

 6. #0 Du klarer det storartet alligevel, nyd sommervejret, som du selv siger

  #9

  Helt enig. DailyRush er noget for sig. Derfor bliver jeg her.

 7. #9-Breaker
  “Jeg tror du har misforstået pointen med Daily Rush totalt.”

  #2-knekker
  “Jeg er godt klar over, at man som nyhedsside, skal prøve at differencere sig ud fra andre sites, ved f.eks. finde på sine egne særprægede slagord”

  #9-Breaker
  “det er da netop den veltænkte drejning som kendetegner Daily Rush’s”

  Ok jeg har åbenbart misforstået pointen TOTALT… er det derfor essensen i din post, gentager nøjagtig hvad jeg skrev i #2? (haha)

  #12-Breaker
  “Du er på helt gale veje”

  ok, hvis du siger det.

  #12-Breaker
  “Ikke selvros.

  Sandhed.”

  Med dit arrogante såkaldte “konstatering” og generelt din barnlige aggressive attityde i forsøg på at fortælle mig, hvor uendeligt forkert jeg er på den, kan jeg kun takke dig for at demonstrere og bekræfte kiddie fenomenet der hersker på DR.

 8. #16 Kan du ikke lide lugten i bageriet, ja, så FUCK AF!

  Mere krudt til din kiddie teori.

  PS. det hedder et fænomen, ikke fenomen.

 9. #16
  Du bidrager ikke ligefrem selv med den voksne mentalitet du higer efter. Vil du være rar at stoppe dine tilsvininger?

  Folk har hørt din kritik, og var uenige med den. Det bliver du nødt til at finde dig i. Du får intet positivt ud af at give igen med flammekasteren. Hverken mod navngivne personer eller mod hele brugerskaren.

  Hvis du ikke synes at brugerskaren falder i din smag, så er det det forkerte community du er logget ind på.

 10. #16 “-Foop
  Kan du ikke lide lugten i bageriet, ja, så FUCK AF!”

  Andre kiddies der vil på banen, og give deres usaglige forsøg på fortælle hvor forkert jeg er på den?

  Imens kan man med fornøjelighed, iagtage hvordan gruppen jeg netop snakker om, går efter spilleren og ikke bolden.

  Iøvrigt, hvis der er andre som skulle misforstå og forsøge at gøre sig kløgtig i smarte bageri remser, i stedet for evt. spørge ind til det “mulige” problem. Vil jeg hurtigt indskyde at jeg synes DR er et spændende sted at læse spilnyheder,

 11. #0

  Det bare helt iorden Phon, du har jo arbejdet med en del andet i stedet, og jeg respekter du giver alt hvad du har til DR. Så jeg har ikke nogen dårlige tanker om at nyhedsfronten er lidt tynd fortiden. Du skal jo også tage dig lidt tid til at slappe af og nyde vejret!

  Thumps up, for the good work!

 12. #18-Kolben

  Indtil videre har jeg forholdet mig sagligt, jeg bringer videre en observation, som kunne tages til overvejelse og gerne debat.

  At din skribent, starter ud med at gå efter spilleren, ved at virke meget fornærmet og fylde sine indlæg med sætninger om hvor forkert jeg er på den, uden at pointere hvorfor, samt lave en konklusion der bund og grund gentager det jeg i forvejen har sagt, får jo kun ham til at virke ignorant arrogant.

  Og hvis du mener jeg har været usaglig i mine konklusioner imod din skribent, ser jeg meget gerne du sætter en finger på hvor precist tråden hopper fra.

  #15Picco:
  “Mest modne brugere? Hah”

  #18-Kolben
  “Folk har hørt din kritik, og var uenige med den”

  Du får det næsten til at lyde som om ALLE er uenig med mig, eller hvad prøver du på at sige?

  Rammer jeg en nerve her eller hvad sker der folkens, modderne er jo slet ikke til at debatere med, og ud fra Kolben, virker det som om han lukker det blotte øje til og fraholder sig enhver interesse for kritik, alt imens han bruger sin tid på at holde hånden over sin Skribent. Træk nu vejret dyb, og brug argumenter man i det mindste kan forholde sig til.

 13. ja, cool arbejde Phon, har virkelig givet et løft at få dig på holdet!

  og mht “spilleren”, jeg synes også at det er lidt infantilt…eller måske bare plat, og jeg kan ikke se at DR ville miste meget af sin “aura” ved lige så stille at fase det ud…

 14. #21
  Ja da, jeg har lige 10 min.

  Du starter (#2) med at kalde brugen af catch-frasen for “plat”, hvortil en kalder den velgennemtænkt (#3) og en anden (#4) joker med den og antyder at den er sjov.

  Dette får dig til at demonstrere (#5) at hvis ikke du kan få din vilje, så kan vi lige så godt gå linen ud og introducere et fuldkomment infantilt sprogbrug. Det var ikke specielt sagligt.

  Breaker giver dig en kommentar (#9), hvori han siger at han tror at du har misforstået sitet. Han nævner at han synes at catch-frasen er et velgennemtænkt twist. Samtidig henviser han til din kommentar om at sitet er et kiddie site (som i øvrigt er et super nedladende forsvar af din holdning, og ikke specielt sagligt), og udtaler at sitet har Danmarks mest modne brugere. Det ved jeg ikke om der er basis for at sige, men gennemsnitsalderen herinde ER ret høj. Phonetic har offentliggjort den for ikke så længe siden.

  Derefter benytter du lejligheden (#16) til at kalde ham arrogant, barnlig og aggressiv (hvilket ikke er specielt sagligt, og hvilket jeg ikke engang mener er korrekt…så er du i hvert fald ualmindeligt sart). Samtidig benytter du endnu engang lejligheden til at sværte brugerskaren som nogle kiddies, hvilket stadigvæk ikke er sagligt. Og i selvsamme indlæg citerer du en masse ting, der faktisk er ligegyldige for debatten, og går linen HELT ud for at få ham ned med nakken, hvilket heller ikke er sagligt.

  I øvrigt har du fuldstændigt ignoreret min kommentar (#7) i den efterfølgende kritik, hvilket antyder at du er mere interesseret i at slås med Breaker og andre du synes er usaglige, end at slås for din sag. Hvilket igen ikke er sagligt.

  Derefter demonstrerer du lidt igen (#19) og refererer et par kommentarer som bevis for at dette er et kiddie site, hvilket igen er usagligt (du kan ikke dømme et site på et par kommentarer). Især usagligt set i lyset af mit tidligere indslag med et sagligt forsvar af frasen.

  Og så forsøger du at bøje mine ord (#21), for at antyde at nogle holder med dig, men hvilket jo ikke handler om din oprindelige kritik, og derfor selvsagt ikke var hvad jeg kommenterede. Det er usagligt.

  Så der er masser af ting at tage fat på. Og som jeg nævnte. Hvis du er utilfreds med brugerskaren på sitet, så er du nok gået forkert.

  Edit:
  I øvrigt er jeg moderator på forummet, og hverken ejer, skribent eller lignende. Jeg ejer ikke nogen.

  Desuden er det smagløst at tale om mig i tredje person, i et indlæg rettet mod mig. Personligt synes jeg at du selv bør tage en dyb indåndning, revurdere din opførsel, og genlæse mine kommentarer i tråden.

  Det blev så til 20 min…nu har jeg travlt…hej hej

 15. knekker det er kun dem som ser det med barnlige øjne, der opfatter det barnligt.

  dvs at ikke barnlige personer faktisk ikke kan se det barnlige, med mindre de prøver på det. og hvorfor fjerne noget som man ikke syns er barnligt, der rent faktisk henviser til hvad en fx. morgen(computer)spiller har at sige som ikke nødvendig vis er en nyhed i sig selv

  ^^håber det gav mening, det er sådan jeg opfatter det

 16. #23-Kolben
  “Du starter (#2) med at kalde brugen af catch-frasen for “plat”, hvortil en kalder den velgennemtænkt (#3) og en anden (#4) joker med den og antyder at den er sjov.”

  Hov du glemte #22’s post hvilket var “infantilt” og måske “plat” Var det en bevist forglemmelse for at fremstå dit argument bedre?

  #23-kolben
  “Dette får dig til at demonstrere (#5) at hvis ikke du kan få din vilje”

  Nu putter du ord i munden på mig og fordrejer min intentioner. Jeg “kræver” ikke min vilje, min pointe var at sammenligne “morgenspilleren” med ord som “pik” og “patter, altså ord der for en kort stund er komiske at udtale, men på længere sigt bare virker dumt og ja… plat. og det gør jeg for at lave en sammenligning der kan få dig til at se tingene fra en anden vinkel.

  Og lige for at slå det helt fast, så poster jeg en observation, for at “debattere” og ikke for at triumfere min holdning igennem, sikke dog en plat useriøs misforståelse.

  #23-Kolben
  “refererer et par kommentarer som bevis for at dette er et kiddie site”

  #12-Breaker
  “Ikke selvros.

  Sandhed.”

  Når jeg ser en post som denne, siger Breaker med andre ord at der er slet ikke noget at diskutere her, han har ret og sådan er det bare.

  #11-Theraz
  “Inden du forsvinder helt i din(Breaker) DR selvros”

  Og når det er en bruger med yderligere status (skribent) forventer jeg ekstra nautralitet, modenhed og fairness. Hvilket Breaker totalt dumper i, og det er en skam for DR, da han netop har et ansvar for DR’s image udadtil.

  At du siger det er usagligt citering, får mig til at tro du ikke forstår ordet “saglig” og “usaglig” i deres fulde betydning.
  At være “saglig” handler netop om at forholde sig til beviser “citeringer”, som personen så konkludere ud fra.
  At konkludere at en person er ignorant eller arrogant, uden at fremlægge et bevis for det, ER “usaglig”.
  At du er uenig i mine beviser, er ikke ensbetydende med at det er usaglig.

  Men Kolben…

  Jeg kan blive ved med at pille dine bevist overfortolkning af mine ord ned. dog virker det meningsløst at bruge mere tid på dig og sagens kerne, netop fordi du faktisk er modder og da din post er dedikeret på beskytte Breaker, ved at frem- og misforstå mig på så en grov måde, at denne post helt drejer af sporet. Og hvis du er totalt uforstående overfor dette, så læs denne post fra starten igen.

  Jeg startede ikke med at virke arrogant, ignorant og umoden, tværtimod. Hvis du genlæser post’ne fra top til tå, kan du se tråden ændre retning og tone lige fra Breaker’s post og derefter.

 17. Hov du glemte #22’s post hvilket var “infantilt” og måske “plat” Var det en bevist forglemmelse for at fremstå dit argument bedre?

  Kan ikke se hvad den har med sagen at gøre. (Læg mærke til at jeg forholdt mig til tidslinjen…og #22 var ikke skrevet før du valgte at gøre som du gjorde).

  Nu putter du ord i munden på mig og fordrejer min intentioner. Jeg “kræver” ikke min vilje, min pointe var at sammenligne “morgenspilleren” med ord som “pik” og “patter, altså ord der for en kort stund er komiske at udtale, men på længere sigt bare virker dumt og ja… plat. og det gør jeg for at lave en sammenligning der kan få dig til at se tingene fra en anden vinkel.

  At du sammenligner “spiller” med “pik og patter” er udelukkende dit problem. Jeg har slet ikke den association. En analog er at du kræver at jeg kalder en bøsse for en homoseksuel, fordi det er et mere politisk korrekt ord. Men jeg kan ikke skyde med en homoseksuel.

  Når jeg ser en post som denne, siger Breaker med andre ord at der er slet ikke noget at diskutere her, han har ret og sådan er det bare.

  Hvordan kan en enkelt kommentar fra Breaker gøre sitet til et kiddie site? Det er en fuldstændigt idiotisk konklusion. Bortset fra det tager du fejl. Breaker siger at han ikke synes at det er selvros, men blot sådan som han ser sitet. Ret sikkert med reference til Phonetics seneste opgørelse af gennemsnitsalderen og med reference i sin erfaring med sitet (hvilket han har, og du tydeligvis ikke har).

  Og når det er en bruger med yderligere status (skribent) forventer jeg ekstra nautralitet, modenhed og fairness.

  Og det har du fået. Men du forstår det bare ikke. Du valgte at kaste dig ud i en mudderkrig, istedet for at forholde dig til de saglige kommentarer i tråden. Det siger mere dig end nogen andre. Kom ned fra din hest. Desuden er en bruger først og fremmest bruger, uanset hvad titlen er.

  At du siger det er usagligt citering, får mig til at tro du ikke forstår ordet “saglig” og “usaglig” i deres fulde betydning.

  Det er usagligt at citere folk for udtalelser, der intet har med sagen at gøre. Dine citater og din brug af dem er kuglestøbning for en mudderkrig. Det ER usagligt.

  At konkludere at en person er ignorant eller arrogant, uden at fremlægge et bevis for det, ER “usaglig”.

  Hvis du vil være saglig, så er det slet ikke noget du skal konkludere, men ignorere.

  Jeg kan blive ved med at pille dine bevist overfortolkning af mine ord ned.

  Gør det endelig. Det går ikke særlig godt. Jeg morer mig herligt over dine forsøg.

  Jeg kan blive ved med at pille dine bevist overfortolkning af mine ord ned. dog virker det meningsløst at bruge mere tid på dig og sagens kerne. da din post er dedikeret på beskytte Breaker, ved at frem- og misforstå mig på så en grov måde, at denne post helt drejer af sporet.

  Grænsen for meningsløsheden og afsporing overskred du i #16. Hvorfor stoppe nu?