Dette havde været et helt almindeligt underholdende indslag, hvis det altså ikke var fordi EA Sports tidligere har haft ret i denne slags spådomme.

I 2014 forudsagde deres FIFA-simulation, at Tyskland ville vinde VM i fodbold … og fik ret. Dertil har simulationerne af Madden-spillene også forudsagt udfaldet af intet mindre end ni ud af 13 Super Bowl-kampe.

Med VM i fodbold lige om hjørnet, har EA Sports så været på spil igen. De spår denne gang at Frankrig vinder hele turneringen, efter en straffesparkskonkurrence mod Tyskland, mens Spanien tager bronzemedaljen med en 2-1 sejr over Belgien.

Verdens diskutabelt bedste fodboldspillere, Christiano Ronaldo og Lionel Messi, kan blot holde deres egne lande, Portugal og Argentina, i live indtil 8.-delsfinalerne, og den samme skæbne må de rød/hvide danskere lide, med et 2-1 nederlag til Kroatien.

Du kan altså trygt bruge din sommer på at tage på stranden eller besøge venner og familie, i stedet for at være klistret til en tv-skærm og følge årets absolut største sportsbegivenhed. Tak, EA Sports.

3 KOMMENTARER