Battle Royale-shooteren Fortnite vælter sig i succes på stort set samtlige platforme. Inden længe tyder det dog på, at endnu flere spillere kan få lov til at være med. Et billede af hvad der angiveligt er lækket pressemateriale fra den kommende E3-messe, viser nemlig Fortnite som en titel til Nintendo Switch.

Billedet herunder dukkede først op på 4Chan:

Man skal altid forholde sig en smule skeptisk, når lækager finder sted, og hverken udgivere eller udviklere har annonceret noget officielt. Kotaku har dog (igen) via deres egne kilder, fået bekræftet at den altså skulle være god nok.

Billedet viser også at Switch kan se frem til Monster Hunter Generations Ultimate, FIFA19, Dragon Ball FighterZ, Paladins, Killer Queen Black (uannonceret) og Overcooked 2.

6 KOMMENTARER

  1. #2 Fordi jeg skriver elendigt.:) Jeg tror ærlig talt ikke, at jeg ville egne mig til at skrive det, som I skriver. I øvrigt ville siden også være i fare for at drukne i Nintendo-nyheder.:D

  2. #2 Med det sagt, så har jeg da overvejet, om jeg kunne bidrage til DR på anden vis. Nu har jeg alligevel været her i mange år, så det ville være godt at give lidt tilbage.

  3. #5 Nu binger jeg godt nok mine Nintendo-nyheder andre steder på nettet, så jeg får ALT med, men jeg synes da, at I har været nogenlunde med på de større ting.:) Jeg tror ikke, at DR har et overtal af Nintendo-fans, så det giver nok ikke mening for jer at dække alle de små nyheder også.