Epic Games’ Fortnite har nu fat i 125 mio. spillere. Annoncering af det utrolige spillertal kom med annonceringen af Fortnite World Cup 2019 med $100 mio. i præmiepuljen.

Epic Games har nu helt formelt annonceret deres 2019 Fortnite World Cup via et indlæg og en video på Fortnite websitet. Den store eSports-satsning blev allerede varslet i sidste måned, hvor især den store præmiepulje på $100 mio. vakte opsigt.

Fortnite Competitors,

In less than a year, Fortnite has grown to 125 million players. To celebrate the community and embrace competitive play, last month we announced that Epic will be providing $100,000,000 to fund prize pools for Fortnite competitions during the 2018-2019 season. Today, we’re excited to share more details!

We’ll be supporting community organized events, online events, and major organized competitions all over the world, where anyone can participate, and anyone can win. Fortnite World Cup Qualifiers begin in Fall 2018, and culminate in the first Fortnite World Cup in late 2019. Whether you’re in the competition or watching at home, we want this to be fun for everyone.

What about the specifics? The $100,000,000 will be split between many events at different levels of competition around the globe. Fortnite World Cup play will focus on Solos and Duos, but there’ll be plenty of opportunities to squad-up in competition, too.

This is for you, the players. Qualifications for the Fortnite World Cup will be based on merit. Epic will not be selling teams or franchises, and won’t allow third-party leagues to do so either.

Rules, Player Code of Conduct, specifics about platforms and Fall 2018 schedule are on the way. If you’re interested in learning more about Fortnite competitive play sign up here. Stay tuned for more!

Med annonceringen af 2019 Fortnite World Cup, kunne Epic Games også fortælle, at Fortnite nu har 125 mio. spillere. Nintendo Switch er senest blevet tilføjet til de platforme, som du kan spille Fortnite (Battle Royale) på.

Ninja og Marshmello vandt Fortnite Pro AM turneringen på E3

Den første rigtig store Fortnite-turnering fandt sted under E3 her i forgårs med Fortnite Pro AM turneringen. Her vandt Ninja sammen med Marshmello hovedpræmien på $1 mio., som de kunne donere til en velgørenheds-organisation efter efter eget ønske.

Kilde: Epic Games

18 KOMMENTARER

 1. Forstår ikke alt den succes Fortnite har. PUBG er da meget bedre. Fortnite er dog et populært spil at stream. Det hjælper også at Ninja har 100k viewers, hver gang at han streamer og det er gratis at spille.

 2. Jeg har startet spillet op 1 gang, da det var gratis. Så det tæller jo også med i de 125 millioner spillere. Så tallet skal nok læses som, at der er 125 millioner konti, der har startet spillet mindst 1 gang.

  Det er dog stadigt i svimlende antal

 3. #5: Jeg vil påstå at Fortnite kræver mere skill end PUBG. Hele bygge-elementet er en ret vigtig del af Fortnite. Også derfor de to ikke kan sammenlignes.

  PUBG kører altså stadig ringe i forhold til den velsmurte maskine som Epic Games’ leverer med Fortnite.

 4. Epic har altid leveret overlegne grafikmotorer.

  Har ikke prøvet Fortnite, men ud fra grafikken forestiller jeg mig det er henvendt til en yngre målgruppe i stedet for os gamle sure Rushere?

 5. #9 Tjooo, det ved jeg nu ikke – det er klart der er en del mere “4tehlulz” i nogle af deres skins osv., men det er vel ikke værre end WoW’s tegneserie stil.

 6. Jeg synes faktisk Fortnites stil er fed. Fedt univers og de er vildt gode til at lave nye skins. Også derfor de tjener så mange penge. Mit problem er hele byggedelen. Kan sagtens se det kræver skills og man kan være dygtig. Men jeg synes desværre det fylder for meget. Det er vigtere at være god til at bygge end at skyde. Og jeg spiller skydespil for at skyde.

 7. #7

  Det tvivler jeg stærk på.

  Fortnite er mere Run & Gun som er temmelig nemt for ungdommen i dag, hvorimod et spil som f.eks. PUBG kræver mere taktisk overblik og strategi.

 8. #11 Så prøv Realm Royal Det er NÆSTEN fortnite… bare uden byggedelen..

  Det, kombineret med et class system i stedet for alle er ens.. Jeg synes det er det mest lovende bud på et Battle Royal spil som er ude pt. Det giver bedre muligheder for teamplay og individuelle spillestil end bare sigt og skyd.

 9. Jeg er enig i, at byggedelen er irriterende. Jeg spiller selv Fortnite et par gange om ugen, og jeg er sgu lidt træt af det byggeri, både på PC og på PS4.

  Overvejer lige Realm Royal. Glæder mig også til BF5’s Battle Royal. Jeg savner også classes i Fortnite.

 10. #14 Det er stadig tidlig alpha. Så der er lidt bugs hist og her. Men det fungere godt, og classes er lige præcis det jeg savnede ved hele den genre