Første trailer for Shane Blacks nye The Predator film er landet

Første glimt af den nye Predator-film

28

20th Century Fox har i dag leveret den første teaser trailer for Shane Blacks nye og kommende Predator-film. Hurtigere, vildere og farligere Predators synes at være ganske givet.

The Predator (2018) er ikke en reboot / remake, men derimod en direkte efterfølger til de foregående film, som blev startet med Arnolds medvirken i The Predator i 1987.

From the outer reaches of space to the small-town streets of suburbia, the hunt comes home in Shane Black’s explosive reinvention of the Predator series. Now, the universe’s most lethal hunters are stronger, smarter and deadlier than ever before, having genetically upgraded themselves with DNA from other species. When a young boy accidentally triggers their return to Earth, only a ragtag crew of ex-soldiers and a disgruntled science teacher can prevent the end of the human race.

20th Century Fox har inkluderet filmens synopsis, som du kan fordøje sammen med traileren. The Predator får premiere den 14. september. Filmen er instrueret af Shane Black, som bl.a. skrev drejebogen til Iron Man 3. Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Edward James Olmos og jeps – Jake Busey – er blandt skuespillerne på rollelisten.

Springer du i biffen til mere Predator?

28 KOMMENTARER

 1. Meh, meget forvirrende trailer. Og hvad sker der for hele upgrade delen? Problemet var jo aldrig at de ikke var hurtige eller intelligente nok. Som med en hver anden jærger kan møde et bytte der bare er for stor en mundfuld, så mødte de bare et bytte der havde støre fighting spirit og ikke ville lægge sig ned uden kamp. I 2’eren bliver det ovenikøbet anderkendt af de andre at den bedste mand vandt.

  Jeg skal ihvertfald se en mere sammenhængende trailer før jeg er solgt.

 2. Tjah, den tiltaler da ihvertfald laveste fællesnævner.

  Børn? – check
  Kvindelig heltinde? – check
  Bragende BROOOAAAARH og KAKLONK lyde hvert 5. sekund? – check

  Endnu en generisk idiotfilm som er glemt af alle 2 måneder senere.

 3. Hvis det afspejler niveauet af filmen så græder jeg
  Havde glædet mig til en ny Predator film med en fed stemning men det der ligner noget makværk….

 4. Alt hvad jeg har læst om denne film tyder på at instruktøren fatter hat af hvad Predator går ud på og hvad der gjorde de første to film så episke.
  Men så, så jeg “Director of Iron Man 3” og så faldt alle brikkerne på plads

 5. Jeg elsker alle de andre Predator film. Og jeg mener virkeligt ALLE de tidligere film. Så jeg glæder mig helt vildt til 2018 versionen. Fuck det bliver fedt.

 6. Blev de ting som er fra tidligere opgør med Predators sendt til en dreng med pakkepost? Samtidig med at genstandene stadig virker så har ingen undersøgt om de kan indeholde en homingsignal.

 7. #13 +1

  Shane Black var sgu med i den første Predator film. Han burde om nogen vide hvorfor den var så fed!
  Og nu skal vi heller ikke tage sorgerne på forskud, men så alligevel lidt…

 8. Njaa der er elementer i traileren der taler baade for og imod en god film, kune tiden vil vise hvad der er tilfaeldet. Lad nu vaere med bare at disse den bedomt bare ud fra traileren kun fordi at det er populaert . . .

 9. Det kan være jeg tager fejl, men denne trailer giver mig en AvP Requiem vibe (setting. stil, scenario, karakterer, osv). Det lover for mit vedkommende ikke godt, da AVP:R generelt var et stykke makværk imo. Jeg håber naturligvis på det bedste, da jeg er fan af væsenet Predator og de 2 første Predator film er klassikere, men damm jeg er blevet skuffet mange gange efterfølgende og denne trailer gav bestemt ingen “jeg glæder mig” følelse.

 10. #18 Du har ret, der er noget af det. Jeg maa indromme at jeg er haabefuld da der er ellementer i traileren der kan vendes begge veje, (ja det er farligt) og elsker den oprindelige film, men det kan jo desvaerre gaa begge vej. Noget stort vaerk bliver det jo aldrig, men en fed actionfilm i serien er tiltraengt . . .

 11. Det kunne være meget federe hvis det var Arnold Schwarzenegger (Dutch) og Danny Glover (Harrigan) som skulle team up og besejre Predator sammen.

  Evt. få nogle side kicks med som f.eks. Mel Gibson og Sylvester Stallone.

  Så har man en seriøs action film i old school style.

 12. #20 Det ville jeg faktisk gerne se. Nogle gamle actionhelte imod et par Predators. Det er tilpas dumt til, at det sagtens kunne fungere. Det er 99% sikkert bedre end det, som vi får denne gang. Jeg har ingen tiltro til denne film.

  Men hey, måske bliver jeg positivt overrasket.

 13. 5 sekunder inde, så begyndte der en dårlig mavefornemmelse som bare fortsatte resten af traileren. Øv, det ser skidt ud.

 14. #23: Well.. Morpheus er med i den.. og en ninja også

  Men nej.. Eneste Predator film der burde eksistere er 1 og 2. Alt andet skal blot ignoreres

 15. Trailer til “Predators” som jeg ikke engang synes var specielt fed, virkede MEGET mere spændende.. Det er næsten et must at en Predator film skal forgå i skoven.

 16. #13,

  Gider ik at se traileren. For mig vil den originale film fra ’87 for altid være en af de sejeste action/sci-fi-baskere nogensinde. Ser den mindst en gang om året. Stadigvæk så fucking cool!