Første Tomb Raider film-trailer minder meget om spillene

Se Alicia Vikander som Lara Croft.

8

Du kan nu se den første trailer for Warner Bros. kommende Tomb Raider film med svenske Alicia Vikander i hovedrollen som Lara Croft. Filmen giver ret så store associationer til spillene.

Vi har tidligere bragt de første billeder af Vikander som lian-svingende Lara Croft, men Warner Bros. kunne i går bringe den førte trailer. Er du til action og især action som minder om Tomb Raider-spillene, vil du ikke blive skuffet. Lara i Vikanders udgave synes i ganske fin form.

Det er dog ikke alle Tomb Raider fans, som er lige vilde med den første “poster” / plakat, som også er blevet sluppet løs nu her. Måske er Vikander bare usædvanligt langhalset, men det kan godt se lidt underligt ud.

Du kan se traileren herover.

8 KOMMENTARER

  1. Ser egentlig bedre ud end jeg lige umiddelbart havde forventet. Ligner en klassisk action adventure film. Sign me up.

  2. Kan slet ikke se Lara Croft i hende den nye, det kunne jeg heller ikke i Jolie iøvrigt. Åbenbart en svær figur at caste.

  3. Hun er taettere paa en Jolie ivertfald, skal vi ikke blive enige om det? Og saa laenge at filmen laener sig op af spillene saa klager folk vel ikke . . .