Første Thor: Ragnarok trailer viser Thor og Hulk i gladiator-kamp

Anderledes Thor synes på vej.

21

Meget tyder på at instruktøren Taika Waititi gør det meget anderledes end tidligere i Thor: Ragnarok. Marvel har i dag udsendt den første og noget overraskende trailer for filmen.

En kortklippet Chris Hemsworth, Cate Blanchet som dødsgudinden Hela, en farverig Jeff Goldblum og så lige en gladiator-kamp mellem de to “arbejdskollegaer” Thor og Hulk er lidt af det du kan se frem til i Thor: Ragnarok den 3. november.

Det er lige før at denne Thor: Ragnarok trailer have mere “vibe” af Guardians of the Galaxy end de tidligere Thor-film. Vil du læse lidt mere om baggrunden for historien i Thor: Ragnarok, kan du bl.a. hoppe for Polygon, som bidrager med en ganske glimrende men spekulativ artikel.

 

Filmen udspiller efter handlingen i The Avengers: Age of Ultron og Marvel synes at have haft mod nok til at give Waititi mere eller mindre frie hænder. Det synes dog ganske sikkert, at der kommer noget andre boller på suppen end ved den foregåede Thor-film.

 

Tom Hiddleston (Loke), Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Idris Elba (Heimdall), Jaimie Alexander (Sif), Karl Urban (Skurge) og Anthony Hopkins (Odin) er også blandt de mange på rollelisten.

21 KOMMENTARER

 1. Ja, især nummer to var ikke for god. Har dog en fornemmelse, at denne her bliver noget mere interessant. Marvel er begyndt at tage flere chancer med deres Marvel-film her de seneste år.

 2. Jeg har ellers hørt i radio ANR for nogle uger siden, at instruktøren og Chris Hemsworth godt var klar over, at Thor 2 ikke var den bedste præstation. Og Chris skulle vist have krævet, at Thor 3 blev mere a la GOTG i form af den lidt sjovere tilgang, samt at han krævede at skulle være korthåret.

  Det ser da ud til at være lykkedes rimeligt Jeg kunne rigtigt godt lide 1eren, men var ikke fan af 2erens til tider dumme dialog. Er dog meget spændt på at se 3eren i biffen med min bror når det er

 3. #Phonetic vi to skal vidst aldrig se film sammen. Først Rogue one Vs Force Awakens. Nu Thor 1 vs Thor 2. Du er jo ikke helt rask ;p

 4. #4: Har altså aldrig sagt, at jeg synes at Force Awakens er en god film. Jeg betragter bare ikke Rogue One som en Star Wars-film.

  Thor 1 var bestemt ikke synderlig god. Men er vi enige om at Iron Man 3 er den absolut værste Marvel-film (indenfor de seneste 4-5 år)?

 5. Ser langt bedre ud end jeg havde frygtet. De to første Thor-film ligger helt i bunden af min personlige og 100% subjektive rangering af Marvels egne film.

 6. Den har helt klart en følelse af GOTG. Marvel rykker tydeligvis nærmere på et grand galactic stand-off, og en del af den bevægelse vil være at et par af heltene dør. Det bliver spændende at se, hvad der sker med de andre helte.

 7. Glæder mig rigtig meget til Thor: Ragnarok.

  Syntes også at begge Thor film er rigtige gode Marvel film og de bliver god kun bedre med tiden.

  Kan rigtig godt lide at de har lavet det sådan med en gladiator imellem Thor Vs. Hulk inden det bliver Thor Vs. Hela.

  Det bliver også fedt at se Dr. Strange igen her i Thor: Ragnarok.

 8. Super fed trailer. Den fik mig fanget. Var ærlig talt ikke specielt hyped på denne film før traileren.

  Thor 1 har en ret fantastisk første halvdel og en virkelig skod anden halvdel. Thor 2 er bare middelskod hele vejen igennem. Derfor havde jeg ikke forventet en GOTG wannabe! Det ser jo fedt ud!!!

 9. Jeg har set alle Avengers film og vist not stort set alle Marvel film i det hele taget med min kæreste, og da Hulk så dukker op i traileren her, så konstaterer hun, at Shrek også er med…

  Suk…

 10. Tror virkelig at Thor: Ragnarok bliver et gigantisk brag af en marvel film.

  Bare det, vi har udover Thor. Så har vi også Loki & Odin, Bruce Banner/ Hulk, Dr. Stephen Strange og med lidt held Stan Lee med en mini rolle. Det er jo næsten på høje med Avenger filmene og ikke mindst Captain America: Civil War.

  Det eneste vi måske mangler er Natalie Portman, men man kan ikke få alt.

  Det bliver også godt at se Cate Blanchett som skurken, selvom jeg stadigvæk betragter hende som elver dronning fra Ringens Herre.

 11. #20

  Stan Lee er med 100% sikkerhed med. James Gunn optog 4 camoes med ham, under indspildningerne til Gotg Vol. 2: Doctor Strange, GotG Vol. 2, Spider-Man og Thor: Ragnarok

  Natalie Portman er desværre ikke med, det er bekræftet. Jeg ville dog godt se hende i den rolle igen, men jeg er ikke sikker på det sker, ligesom Gwyneth Paltrow som Pepper Potts.