System Shock 3 har været under udvikling i et godt stykke tid, men nu har vi endelig fået første glimt af, hvad spillet vil byde på. Der er kun tale om en 30 sekunder lang teaser, men den er til gengæld godt og grundigt marineret i stemning.

SHODAN er tilbage, endda med den originale stemmeskuespiller, Terri Brosius, hvilket dog næppe overrasker nogen der har spillet de ældre System Shock-spil.

Ellers ser det ud til, at vi kan forvente en solid gang horror og action fra OtherSide Entertainment, hvor Warren Spector selv naturligvis står i spidsen for udviklingen. OtherSide Entertainment købte for nylig rettighederne til System Shock 3 tilbage fra den svenske udgiver Starbreeze, men der er desværre endnu ikke fastsat en tidsramme, for hvornår vi kan forvente at have spillet i hænderne.

4 KOMMENTARER

  1. Altså Deus Ex står for mig som en milepæl, der kun for nyligt blev slået af Prey fra 2017, så er helt naturligt ganske hyped.
    Interessant er det, at der i Prey er en teknologi, der hedder “looking Glass”. Det kunne måske være et lille nik til Warren Spector, det ville i hvert fald ikke overraske mig, når man tænker på at begge spil er helt klassiske eksempler på “Immersive Sims”, der nærmest helt og aldeles er skabt af Looking Glass Studios.

    Hvis bare jeg får en kvalitetstitel af et immersive sim, så er jeg sgu en glad lille dreng igen. Det også Cyberpunk 2077, så behøver jeg ikke spekulere i at have nogen fritid i en lang periode.

  2. Jeg har endnu ikke spillet nogle a System Shock spillene igennem. Jeg prøvede lidt af det første spil for nyligt, og var ret grebet af stemningen. Men så fandt jeg ud af at de er ved at lave et remake ( http://systemshock.com/ ) af dette, så det venter jeg i spænding på.