Første Star Wars: The Last Jedi trailer er her endelig

Endelig får vi første smugkig...

18

Så er den her. Den allerførste teaser trailer for Star Wars: The Last Jedi (Episode VIII) er endelig ankommet. Se den og filmens “poster” her.

Efter at have trukket den i over et døgn ved Star Wars Celebration i Orlando, Florida, har LucasFilm endelig afsløret både den første trailer, men også en super cool plakat for Star Wars: The Last Jedi. Afsløringen kom, som ventet, under det særlige Star Wars: The Last Jedi panel, hvor også Kelly Marie Tran blev introduceret i rollen som “Rose” i den kommende Star Wars film. Du kan se traileren herover og nyde plakaten herunder.

Star Wars: The Last Jedi vil få premiere i december måned. Vi har allerede en ganske aktiv tråd i vores forum omkring The Last Jedi. Glæder du dig til december eller?

18 KOMMENTARER

 1. … kan ikke se hvor jeg skal trykke for at se den omtale trailer !

  EDIT:
  Fundet :S skulle scolle op
  note:
  bruger Firefox, og knapperne u

 2. Endelig får vi noget balance. Så længe der er Jedi vil der være Sith. Tror vi får noget træning fra Luke af der omfavner både det lyse og det mørke og derved skaber en balance.

 3. Star Wars Rebels er kanon og deri finder vi Bendu som en Force sensitiv der balancerer mellem det mørke og det lyse. Det er hvert fald mine

 4. #8 – Hvad? Kanon er et udmærket og godkendt dansk ord.

  Hold da op, redigerings værktøjet virker jo ikke. Det jeg prøvede at tilføje i #7 var:

  “Det er hvert fald mine forhåbninger. En ny træning der balancerer mellem det lyse og mørke og drager krafter fra begge i stedet for enten eller.”

 5. Er spændt på om vi ser noget til Han Solo, flashback eller ligende i The last Jedi. Han bliver sgu savnet men synes de andre nye skuespiller gjorde det rigtig godt i force awaken.

 6. Hold da op en fesen salgstale. Den gjorde jo intet for mig. Starwars 7 traileren var jeg jo totalt solgt – her er det mere “meh!”