Bethesda & id Software tillod først anmelderne at kaste sig over DOOM, da spillet officielt blev udgivet. Derfor har vi måtte vente lidt på de første anmeldelser. Noget kunne dog tyde på, at det ikke er et spil, som alle vil synes lige godt om.

VG247 har nu – vanen tro – offentliggjort en liste over de spilmedier som allerede har afsagt som. De fleste er ude med ganske pæne karakterer, men enkelte medier (bl.a. IGN) er ikke helt så begejstrede.

Vi har sving i DOOM både på PC (BruneBanan) og PS4 (M) og undertegnede venter spændt på hvad de begge har at sige. DOOM er id Softwares første reelt nye spil mange år, og det ville bestemt varme godt, hvis de gamle konger lige viser at de stadig kan.

19 KOMMENTARER

 1. 15 timer inde i campaign. Jeg gør meget ud af at finde alle secrets. Jeg sidder konstant og måber over grafikken (det er langt mere varieret i sit udtryk end jeg regnede med) og hvor fedt jeg synes det er. Det er liiiige et spil efter min smag.
  MP har jeg ikke prøvet endnu, men jeg plejer ikke at kunne lide MP i den slags spil, da jeg er ret elendig til competitive gaming.
  Til gengæld glæder jeg mig til at gå i gang med SnapMap og se hvad det kan.

 2. Jeg ville mene at Bethesda & id Software godt kan være tilfreds med deres Doom reboot, for det er et utroligt flot spil og tingene spiller godt sammen. Jeg har nydt hver eneste sekund, da jeg spillede single-player delen igennem og det er køb jeg ikke har fortrudt.

  Det eneste der ærgrer mig lidt i single-player delen, at en bestemt demon er så lille forhold til den størrelse man nu kender ham for.

  Jeg glæder mig til mere af den slags og venter spændt på fortsættelsen af spillet

 3. Har hørt at det lever mere end op til forventningerne i singleplayer, hvilket i mine øjne er hvor DOOM skal præstere. Ser frem til jeres anmeldelser, da de sagtens kan afgøre om det er et spil jeg skal have PS4 anmeldelse, er det også singleplayer delen?

 4. Jeg synes der er en fantastisk stemning, samt en Mortal Kombat-agtig respektløshed. Jeg kunne ikke lade være med at tænke “X-ray moves” da jeg lavede mine første glory kills =)

  Jeg synes til gengæld det fungerer godt at kunne gå i håndgemæng. Man skal jo forestille at være sindssygt badass og hvad er mere badass end at knee-cappe en dæmon, for derefter at flå kraniet af den? Det sparer også på ammunitionen

  Grafikken er virkelig dejlig! Mit grafikkort er ikke top of the line, så jeg kørte ned på cirka medium over hele linjen. STADIG et hamrende flot spil! Deres arbejde med grafikmotoren er virkelig velfungerende og kan bringe stort visuelt udtryk til selv lette gamer-setups.

  Er endnu ikke kommet SÅ langt igennem campaign, men nyder hvert knogleknusende skridt fremad!

 5. @bunzai: Det er ikke de samme som har lavet de sidste to Wolfenstein spil. Det er svenske MachineGames. Id har selv stået for udviklingen af det nye Doom.

  Og Doom er de to sidste Wolf spil totalt overlegen. Det er så sindssygt godt. Havde aldrig forventet en så fed Doom efterfølger. Det er velfortjent!

 6. “VG247 har nu – vanen tro – offentliggjort en liste over de spilmedier som allerede har afsagt som” <– Der skal vist stå dom

 7. Et lille “grafik tip”….lad være med at justere på gamma, selvom du bliver opfordret til det. Men hvis nødvendigt(kontrasten på din skærm er for dårlig), juster hellere på brightnes på din skærm eller evt. din windows farveprofil. Har selv en skærm med meget god kontrast(Eizo Foris FG2421), og blev fortalt jeg skulle justere gamma ned på 0,7 Hvilket gav et mørkt “kedeligt” billed og hvor overflader på døde lig samt vejr effekter kom til at se “forkerte/uægte” ud, ifht. standard gamma instillingen på 1.0.

  Tænkte at folk måske ikke registrerer den slags!

  Ps: Sikke en ommøblering herinde….blev helt i tvivl om det var den rigtige side jeg besøgte!

 8. Har lige nakket den første boss (langt inde i spillet) det kører super smooth kæmper dom en gal for at overleve og støvsuger hver level for ammo eneste kritik punkt er at man ikke har fornemmelsen af at gå/løbe glider/skøjter afsted, men glemmer det hurtigt

  Lader til man for et gensyn med samtlige monster fra Doom 1 & 2 i

  Et lille tip…. Skid FØR I spiller

 9. Jeg prøvede noget i går i DOOM som jeg til dato aldrig har prøvet i et spil før. Jeg havde lige snakket med Samuel og skulle igang med den wave a fjender, da jeg lagde mærke til at jeg fik et mega adrenalin rush. Mit hjerte bankede derud af og mine hænder var svedige efter kampen var færdig. Jeg spiller på Ultra violence og har aldrig bevæget mig på det niveau før. Det var VIRKELIG en fed oplevelse, som jeg ellers kun har læst om. Det var lækkert at prøve