Første Call of Duty: WWII trailer er nu ankommet

Udelukkende fokus på krigen i Centraleuropa i 1944-1945.

14

Activision & Sledgehammer Games har netop afsluttet deres live-stream, hvor de helt officielt fik præsenteret det kommende Call of Duty: WWII. Vi er nu klar med den allerførste trailer.

Call of Duty: WWII tager udgangspunkt i 1944-45 og fokuserer udelukkende på krigen i Europa. Sledgehammer Games var noget vage i deres beskrivelser, da de endnu ikke vil afsløre alt for meget. Vi har meget mere omkring Call of Duty: WWII de kommende dage, men du kan allerede nu se den første “reveal” trailer, som blev vist frem i starten af aftenens show.

Call of Duty: WWII er ude den 3. november. Activision nævner ikke platforme endnu, men du kan roligt forvente at PC, PS4 og Xbox One er inkluderet.

14 KOMMENTARER

  1. Sledgehammer talte meget og hele tiden om realisme. Ikke det som eller har præget Call of Duty de seneste år. Er lidt spændt på de første gameplay-prøver.

  2. Som en med mange timer i War thunders stuka’er, er jeg skuffet over at de sætter stuka g varianter til at strafe bløde mål, med deres 37mm anti tank kanoner.

  3. Skuffet over man slet ikke ser noget gameplay… Men det ser jo fedt ud. Jeg er dog stadig skeptisk indtil vi får mere at se. Den vej COD har taget de sidste mange år har været forfærdelig.

  4. Det virker lidt som om at Activision og Sledgehammer har luret, at de skal give den gas med realisme og bumpe sværhedsgraden noget i CoD: WWII. Er dog spændt på at se det første reelle gameplay.

  5. Ser spændende ud! Glæder mig til et nyt spil om WW2. Har aldrig været fan af COD’s multiplayer del, men skal helt sikkert have det her for singleplayer delen… BF’s multiplayer vil altid være det ypperste og klart sjoveste at spille i min optik.

  6. Årh hvor jeg håber, at arsenalet er det samme som I CoD2. Det er alle tiders yndlings fps spil, og kar98k og mosin nagant med ironsights er alle tiders yndlingsvåben.