Sådan tager Alicia Vikander sig ud som Lara Croft i den kommende Tomb Raider film.

Warner Bros. var i går klar med det første billede af svenske Alicia Vikander som Lara Croft i den kommende Tomb Raider-film. Yderligere to billeder er siden undsluppet.

Næste år vil Warner Bros. “reboote” Tomb Raider med en ny film. Det er ikke længere Angelina Jolie, med derimod Alicia Vikander, som har fået hovedrollen som Lara Croft. Warner Bros. kunne i går via Twitter bidrage med det første billede af Vikander i rollen som Lara Croft.

GQ har siden bidraget med et eksklusivt interview med instruktøren Roar Uthaug, som kan afsløre, at filmen fokuserer på “en ung Lara Croft”, som endnu lige skal finde egne ben at stå på. Uthaug lover en anderledes film end dem vi kender med Jolie i hovedrollen. Han bekræfter også at spillene stadig er en stor inspirationskilde.

How closely will your movie echo the narrative of the 2013 Tomb Raider video game?

That game was certainly part of what inspired our film. I think fans will be delighted to discover many touchstones from the game throughout the story. At the same time, this is not the kind of video game adaptation you often see, with a lot of CGI and effects. Our movie takes a more realistic, grounded approach. Lara Croft is a hero and a champion but she is not a superhero. She is very much human, and we see her deal with that humanity in many ways.

Are you using any material from the 2015 game Rise of the Tomb Raider—the sequel to the 2013 video game reboot?

Again, this was one of the things that provided inspiration. I think fans will be delighted to discover elements of it in the story.

Tomb Raider forventes at ankomme i 2018. Alicia Vikander danner privat par med Michael Fassbender.

29 KOMMENTARER

 1. Aha! Jeg mente nok jeg havde set billeder af hende i rollen tidligere. Der var nogle billeder som var taget af DailyMail tilbage i starten af februar.
  Link til DailyMail artikel

  Er det forresten med vilje at man ikke kan redigere i posts til nyheder og ligeledes heller ikke har adgang til den editor som er på forummet?

 2. Mon den blir lige så blodig som de nye tomb raider spil. Det var ihvertfald rent tarentino/rodriguez blodbad da jeg spillede det første af dem. Ser ihvertfald ud til at det er de nye de trækker inspiration fra i den her omgang.

 3. Altså, hun ligner da nogenlunde den moderne Tomb Raider. Det er som sagt bare en noget anden kvinde, end den Tomb Raider, jeg er vokset op med. Hendes bryster var lidt mere pyramideformede.:D

 4. Hvor er det trist at når de fleste tænker Lara Croft så er det kun store bryster de tænker på. Når men jeg er da glad for at den nye Lara Croft både i de nye spil men også denne film er rettet imod os der er lidt mere voksne

 5. #21 Det er jo nemlig typer som dig der ødelægger filmene fordi film skabererne ved du hellere vil se på et bar store kasser og masser af CGI explosioner i stedet for at nyde en god historie.

  Hvis du vil se på store kasser og falske kvinder så kan internettet hurtigt hjælpe dig med det.