I sidste uge kunne vi fortælle, at Slightly Mad Studios vil træde ind på konsolmarkedet med deres Mad Box, en spillekonsol som angiveligt vil blive den kraftigste på markedet.

Nu er de første billeder af maskinen dukket op via Ian Bells Twitter-konto, sammen med adskillige detaljer om hvad der kan forventes af det mystiske apparat. Bemærk at det blot er et tidligt design, og derfor ikke repræsenterer det endelige produkt.

Der vil være et håndtag på konsollen, som skal gøre den nem at transportere rundt (hvis man skulle have lyst til det), og så kan flere Mad Boxes åbenbart kommunikere med hinanden uden brug af kabler.

Bell fortæller også via Twitter, at det endnu er for tidligt at snakke detaljer om indmaden i Mad Box, men med udsigt til VR-support med 180 billeder i sekundet, altså 90 per øje, er det næppe småting der proppes ind i dyret.

Det virker stadig som et besynderligt træk fra Slightly Mad Studios, og uden eksklusive titler til konsollen, er det svært at forestille sig, hvordan den skal konkurrere direkte med Xbox og PlayStation. Mad Box forventes først udgivet om tre år, og til den tid må det også forventes, at både Microsoft og Sony også har udgivet efterfølgere til henholdsvis Xbox One og PlayStation 4.

Er du interesseret i en Mad Box?

11 KOMMENTARER

 1. Han har lagt flere koncepter ud på twitter, og der er absolut ingen fællesnævner for dem (Udover at de er tude grimme, og helt og aldeles umulige at producere)

  Der er vist MEGET lang vej endnu før det bliver til mere end vaporware.

 2. Hold nu kæft hvor er i negative, den konsol har sgu da mindst lige så god hvis ikke bedre change som en hver anden konsol, især når man ser hvor gennemførte deres andre IP’er er hos Slightly Mad Studios.

  Designet som ligner gamle vhs maskiner som alle de andre konsoller er sgu da alt for kedelige.

 3. Det er lidt nemmere at placere en firkant i et møbel end den der! Og så henvender designet sig nok mest til teenagere.

  Chance for hvad? At faile?

 4. #6

  Hvis man vil gemme ens fede RGBW LED udstyret konsol, så er er det selvfølgelig lige meget med denne funktion, men så har man vist også misforstået konceptet.

  Change for at blive en succes.

 5. Hvis det er noget som helst andet end en kraftig PC med Windows 10 og custom software, så bliver jeg overrasket. Jeg tror præcist det er det det er.