Den første korte Battlefield V (5) teaser trailer er nu ankommet før Electronic Arts’ store afsløring på onsdag den 23. maj. Se appetitvækkeren her.

Electronic Arts (EA) har via Twitter drillet og især fristet bare en smule, før deres afsløring af Battlefield V i overmorgen. En meget kort teaser trailer viser en soldat der synes at enten kvæle eller drukne en anden. Det er helt sikkert bevidst, at det ikke er muligt at gætte sig til hvilken tidsperiode, som Battlefield 5 vil foregå i. Du kan se det alt for korte klip herover.

Husk at Battlefield 5 præsentationen vil finde sted på onsdag kl. 22.00.

27 KOMMENTARER

 1. Hvis det bare er BF1 med et WW2 skin, så tror jeg simpelthen, at jeg springer over for denne gang. Håber dog på, at vi ser noget nyt og spændende. Måske med en reel fed singleplayerdel. Det sidste tror jeg dog ikke på, da det blot skulle være nogle “War stories” ganske som med BF1. De var jo ikke andet end en flot turorial imod en hjernedød AI og en usammenhængende og intetsigende narrativ.

 2. dømt ud fra hold flagene i toppen af det korte in game video klip, så er det England imod Tyskland. Det begrænser i så fald ligesom mulighederne for scenariet, med mindre de har opfundet en alternativ tidslinje til formålet.

 3. Flakfire fortæller at brillerne og den lille del af camouflagen man kan se, stammer fra de tyske faldskærmsjægere fra 2. verdenskrig. So there you go

 4. Det er alt for begrænsende at sætte spillet i WW2.. Battlefield 3 og 4 samt Battlefield Bad Company 2 var alle meget mere interessante end Battlefield 1. Det er bare federe med moderne våben og krigsførsel

 5. Jeg synes faktisk BF1 setting var super lækker. Mega fed stemning generelt. Problemet var så bare, at våbene ikke var noget særligt, nemlig fordi det var 1. verdenskrig. Det kan WW2 vel trods alt gøre sjovere? Jeg hopper på igen, hvis det er WW2 og de får lavet et system, som gør at man har noget at spille for i længere tid.

 6. Som tidligere nævnt har jeg hele tiden været med på BF1 vognen, og med et nyt spil i WW2 setting bliver jeg blot endnu mere fan. Jeg krydser personligt fingre for de bringer 2. Verdenskrig tilbage!

 7. Det vil om ikke andet være full circle, hvis de vender tilbage til WW2. I så fald vil jeg se frem til at sætte mig til rette i en Spitfire og sprede død og ødelæggelse!

 8. #10 Det er ikke bare ret – men 100% subjektivt. Jeg har ikke spillet bf siden 3’eren, da jeg lige præcis gerne ville tilbage til wwII.. og da 4’eren egentlig var 3.1, og bf1 totalt fjollet, har jeg i over 10år ventet på et remake af 1942!

  #17 Jeg er såå meget med på den vogn. Der var INGEN japanere der kom i land i wake island, hvis jeg først fik sat mig ind i en corsair. Shit jeg savner det.

  For tiden er det udelukkende squad der gør mig glad, det er (for det meste) en mere voksen spillerbase, som rent faktisk kommunikere, that shit is for real altså.

 9. Det kunne være fedt med WW2, men 100 p der bliver den vilde customization som i de andre titler. BF3 og 4 gav det mening i, men ww1? Naaah. Ikke min kop te, for at være ærlig. Synes de skal turde at gå “back to basics” – gør det lidt ala Day of Defeat hvor du har klasser, med forudbestemte våben. Hvis der part out skal være unlocks, så gør det ala nye rifler (hvis man er rifleman), eller nye smgs hvis du spiller assault. En begrænset mængde vil jeg kunne gå med til, men BF1 +3+4 stil med våben attachments osv., og jeg er stået af.

  Men igen, hvis det er det kunderne vil have, så skal de jo have det. Så må vi andre nyde Hell Let Loose og Post Scriptum imens.

 10. #20 Agreed, tror endda allerede det er muligt at prøve PS i weekenden fyi. Der skal godt nok også være mange faktorer i orden i BF5, før jeg vælger det over HLL eller PS. Det ene udelukker ikke det andet, men som andre også skriver, så har jeg totalt mistet troen på BF franchiset da det ligner CoD mere og mere – og når vi snakker CoD, så har jeg ikke rørt deres spil med en ildtang siden CoD 1, og CoD United Offensive.

 11. Undertegnede har paa intet tidspunk vaeret i tvivl om at det bliver WWII, alt andet ville vaere en strategisk broler af dimensioner . . . Plus at teaserenskriger langt vaek af det . . .

 12. #22
  Sikkert, har ikke spillet det pga. det lignede en klon af BF4 i nye flasker, da det først blev promoveret.
  Allerhelst så jeg, at der ikke var noget customization af andet en måske lidt forskellige tidskorrekte uniformer, og ingen attachments.

 13. Lad os nu se….jeg har ikke BF’et siden 3’eren. Jeg tror det bliver noget steam-punk Metro something….bare for at ryste posen en smule