Ser du frem til World of Warcraft: Battle for Azeroth og mere raiding, vil det første raid – Uldir – åbne op tre uger efter lanceringen den 5. september.

Det var Polygon som i første omgang lagde mærke til in-game kalenderen i World of Warcraft efter den seneste BFA pre-patch, men siden har Game Director Ion Hazzikostas via Twitter også bekræftet, at Uldir vil blive lanceret ca. tre uger efter BFA-ankomsten her den 14. august.

Det er dog ikke den store overraskelse, da de foregående udvidelser har holdt stort set samme tidsplan ved åbninger af raids.

Knas med pre-patchen påvirker levelling

Den store BFA 8.0 patch som ramte i sidste uge, har ikke været uden fejl. Til trods for en lang periode med betatests på PTR-serverne, er der flere ting som Blizzard tilsyneladende ikke rigtig har fanget. Især levelling mellem 60 – 80 er pt. ikke helt optimal og tager lidt for lang tid. Blizzard har erkendt, at der er et problem og er ved at undersøge nærmere. Der har allerede været flere hotfixes og der vil helt sikkert være en del flere de kommende to uger inden det går løs med BFA.

Du kan se et ganske godt resumé af BellularGaming herunder.