Microsoft har solgt 80.000 Xbox One X konsoller I Storbritannien i den forgange uge. Det er ligesp mange som Nintendo solgte af Switch i marts måned og 30.000 over hvad der blev solgt af PS4 Pro.

Det er GI.biz som har indhentet tallene. Microsoft oplyser endvidere, at det fleste af det solgte Xbox One X konsoller var i Project Scorpio-udgaven, som udelukkende var til salg for de som havde forudbestilt. Det er opløftende tal for Microsoft, som endelig byder på en konsol som for alvor kan sparke når det gælder performance. Det tog Sony fire uger at nå samme salgstal med deres PS4 Pro sidste år.

Retailers have shared data that reveal that Microsoft’s new super-powered console has sold as many units in its first week as Nintendo Switch did in March (hardware figures are up-weighted 20%. Xbox One X raw data is at 67,000).

It’s first week sales are also well ahead of PS4 Pro, which did a little over 50,000 back in November 2016. Indeed, it took PS4 Pro four weeks to reach the same number.

6 KOMMENTARER

 1. “Microsoft oplyser endvidere, at det fleste af det solgte Xbox One X konsoller var i Project Scorpio-udgaven, som udelukkende var til salg for de som havde forudbestilt.”

  Lad os se, hvad den “almindelige” Xbox One X dur til.:)

 2. #1: Ikke bare det, men Nintendo Switch supplies var endnu mere begrænsende end Xbox One X. Men nu rart at se den større power komme til konsollerne også.

  Jeg missede min Project Scorpio Edition med 10 min. En havde købt den sidste, da jeg var ved at betale online. Grrr…

 3. Microsoft kan bare oplyse hvor mange Xbox One X enheder de sælger.

  Gider ikke tredje parts analyser som nogle tilfælde sites oplyser som f.eks. Gamesindustry.biz

 4. #3: Jeg tror de skal til at satse lidt mere på nogle eksklusive titler, som rent faktisk er værd at spille, hvis brandet skal reddes.

  Sunset Overdrive var mega fedt, noget af det bedste til maskinen IMO. Jeg tror desværre ikke det blev en salgs success, men de må kaste lidt flere penge i marketing maskinen, så de kan hype folk på nye satsninger.