Xbox One X kunne købes i går. Nu er flere spilprocenter klar med opdateringer til deres titler. Bethesda har været flittige, men også Rise of The Tomraider, Shadow of War, Final Fantasy og Homefront gør nu brug af de ekstra kræfter i Microsofts nyeste konsol.

Bethesda har opdateret Wolfenstein II: The New Colossus, Fallout 4, Skyrim Special Edition, Dishonored 2 & Dishonored: Death of the Outsider, The Evil Within 2 og The Elder Scrolls Online. Samtlige titler på nær The Evil Within 2 understøtter nu 4K opløsninger og HDR.

Wolfenstein II: The New Colossus er også blevet opdateret på PC, hvilket bør afhjælpe nogle af de problemer, som i hvert fald en enkelt af vores læsere har været plaget af.

DigitalFoundry bidrager i øjeblikket med en række videoer omkring Xbox One X og du bør holde øje med opdateringer på deres YouTube-kanal, hvis du allerede har eller påtænker at købe en Xbox One X. Anmelderne synes ganske enige omkring den nye konsol. Flot og elegant hardware, men de få eksklusive eller – for nu – opdaterede titler som gør brug af den forbedrede hardware er der for få af. Det er dog ikke helt overraskende. Vi så det samme, da PlayStation 4 Pro ankom sidste år.

13 KOMMENTARER

 1. #2 ja jeg vil nu også sige der burde være rigtig mange der har 4k tv, man kan jo få den mega billigt.

  Jeg er spændt på at se hvordan det kommer til at gå med denne konsol og om Sony kommer med et modsvar.

 2. Har 2 4k tv begge med hdr.

  Venter dog med Xbox one x til den kommer med et spil eller 2 med i købet.
  Eller til den komme i hvid

 3. #3 #4
  Jeg kender mange mennesker men ingen har 4K tv, men mange vil gerne have et men venter ” der er jo ikke noget at se i 4k endnu eller ihvertfald meget lidt 4K udsendelser”. Og et 4K tv til små penge vel ca 4-5000 kr er sgu ikke 4K tv i mine øjne ja de har opløsningen med det er så vist også det

 4. #7 Der er da en masse indhold på Netflix som er 4k og med HDR.
  Kan godt være et tv i 4k til den pris ikke er det i dine øjne men det er jo ikke alle der ser det sådan.
  Det er stadig 4k til billige penge. 😀 Man for hvad man betaler for.
  Sider selv med LG oled B6.

  Men ja der mangler stadig indhold rundt omkring. Og kommer ikke foreløbigt på det normale tv signal.

  Og der er dælme begyndt at være mange spil i 4k og HDR . Plus alle dem der optimeret.

 5. #8
  “og der er dælme begyndt at være mange spil i 4k og HDR”
  OKay ikke til PS4 Pro alle de nye spil er da i 1080P og ikke i 2160P
  ja det kan godt være de bliver opskalleret til 4K men det er sgu ikke 4K
  En 128 Kb mp3 bliver heller ikke bedre af at blive opskalleret i evt 320 KB
  Godt være at jeg er fejl på den men en grisesteg bliver ikke til en hjorte steg bare fordi man skriver den er det

 6. #9 det laver stadig ikke om på det faktum at der er mere og mere indhold som har 4k og lækkert HDR. Og det er da bedre at der noget “gammelt” der bliver opskaleret end slet ikke noget 😀

 7. #9: Men lidt konkurrence til Sony er vel sundt. Jeg formoder, at de vil forsøge at presse spilstudierne til at tweake lidt hist og pist. De lader ikke MS løbe med al denne 4K og HDR-buzz uden kamp.

  Måske bliver det ikke stortitler med mange spillere online og tung fysik, men mindre titler kan sagtens stille ens indre svinehund, når det gælder det audiovisuelle.

 8. Jeg tror Sony er ret ligeglade, i sidste ende handler det om bundlinjen og her har Sony ca dobbelt så mange brugere der skovler penge ind til Sony

  Naturligvis gør de noget, enten i form af en ny PS4 eller en PS5 men det er ikke noget som fremskynder det, endnu idet mindste

 9. @mspoweruser
  Nov 13, 2017 at 13:46 GMT

  It appears Microsoft’s four-year gamble is paying off, as gamers in the UK reward their vision of an always evolving but always backwards compatible console with great initial sales.

  According to industry analyst GamesIndustry.biz, the Xbox One X sold over 80,000 units in its first week, selling more in one week than the 50,000 consoles the PlayStation 4 Pro sold in November 2016, its own launch month.
  https://mspoweruser.com/xbox-one-x-smash-playstation-pro-sales-numbers-uk/