Har du været glad for at se aldrende actionstjerner slå sig løs i de tre hidtidige The Expendables-film, og især Sylvester Stallone, kommer du ikke til at gense ham i den kommende fjerde film. Deadline kan fortælle, at Stallone har trukket sig fra filmen efter kreative uoverensstemmelser med producer Avi Lerner.

Stallone har været en af de bærende kræfter bag de første film, hvor han har skrevet manuskript og også instrueret en af dem. Deadline kan yderligere fortælle, at Stallone og Lerner synes uenige om meget og helt ned til hvem der skal stå for at producere filmens visuelle effekter.

He has withdrawn from taking part in the fourth installment, even though, sources said, it would have meant the biggest upfront payday in his career at north of $20 million. The reason? He and Nu Image/Millennium chief Avi Lerner could not find common ground on a new director, on the script and on certain qualitative elements of the film. That went right down to the selection of the CGI house to handle visual effects. The franchise has used Lerner’s own VFX house, Nu Boyana in Bulgaria.

Det vides ikke om Stallones afgang vil påvirke resten af rollebesætningen. “Sly” har overtalt flere af sine kollegaer, bl.a. Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren og Wesley Snipes til at medvirke i The Expendables-filmene.

21 KOMMENTARER

 1. …sjovt – jeg synes jeg læste manuskript ?! Var det ikke bare et filmhold der fulgte gutterne en weekend hvor de havde fri for konerne ?

 2. #9 Det er netop derfor, at treeren er ringe i forhold til de to første. I treeren træder de gamle i baggrunden, og vi skal i stedet se på en masse ligegyldige unge mennesker.

 3. Kunne være fedt hvis de lavede en Expendables 4, hvor deres fly crasher junglen et eller andet ukendt sted i latin america…..
  og så bliver de jagtet af en Predator.

  Allerede der ville man have sikret en boxoffice success.

 4. #10 Ha ja lidt ret har du. Kunne dog godt lide 3eren. Og syntes det er fedt Wesley Snipes er med

  #11 FUCK YAH. Og når de så endelig nakker den. Finder de ud af det er en Terminator fra fremtiden klædt ud som Predator.
  Og der skal være ledetråde om at der blev lavet en profeti om det den gang Conan var til. At det ville være verdens undergang. Og derfor er det meste af jordens befolkning flyttet til Mars

 5. #17 – så; en Predator der i virkeligheden er en Terminator – som er bygget af Engineers – som viser sig at være Conan’s far – hvis slægt har bosat sig på Mars og på et recall-trip tror at han har en alien i sig ?