Over fire år gamle GTA V solgte i det forgangne år mere end Destiny 2, Assassin’s Creed Origins og Battlefront 2. Det blev kun overgået af FIFA 18 og Call of Duty: WWII.

Vi har før gjort opmærksom på, at nu over fire år gamle Grand Theft Auto V (GTA V), hører til blandt en lille eksklusiv samling af spil, som sælger uge ud og uge ind. Præcis hvor stor en salgssuccess GTA V stadig er, belyser nye tal fra GfK Chart Track (via GI.biz) på det tydeligste.

De har indsamlet data fra 15 europæiske lande, inkl. Danmark og kan konkludere, at GTA V i 2017 vr den tredje bedst sælgende titel, kun overgået af FIFA 18 og Call of Duty: WWII. Det er vel at mærke over tre år efter udgivelsen af spillet på PS3 og Xbox 360 i september måned 2013. Det bedst sælgende spil i Europa i 2017, var ikke helt overraskende FIFA 18.

GTA V er efterhånden ved at sætte sig på stort set alle spilrekorder. Senest i november måned, kunne udgiveren Take-Two Interactive fortælle, at GTA V var det bedst sælgende spil i Nordamerika med 85 mio. solgte enheder.

5 KOMMENTARER

 1. “bedst sælgende spil i Nordamerika med 85 mio. solgte enheder (på verdensplan).”

  Er det 85 millioner i Nordamerika eller på verdensplan?:)

  Jeg tror, at det er 50/50, om GTA V kommer til Switch i år. I så fald sælger de i hvert fald et par millioner mere. Personligt vil jeg hellere have en efterfølger til GTA: Chinatown Wars.:)

 2. Har rettet datoen. Det var naturligvis i september måned 2013 det udkom til PS3 / Xbox 360. Det var i november 2014 at PS4 / Xbox One udgaven kom.

  #1: Take-Two er ikke specifikke i deres slur… Derfor er det faktisk uklart. Også derfor jeg vælger at tro at de 85 mio. er på verdensplan. Passer meget godt, når man lægger tallene sammen som hidtil har været slynget ud.

 3. Tror vidst at det var The Witcher 3: Wild Hunt som blevet solgt temmelig meget igen her i 2017

  PCGamer havde en rigtig en god artikel om det for nogle dage siden.

 4. #3: Enig. Cuttet. Ikke at det er mere klart nu.

  #4: Jeps, men ikke i top fem. Men salgstal er så svære at vurdere i dag. Mange inkluderer kun det fysiske salg, så med mindre end udgiver selv kommer en flot anlagt pressemeddelelse (som man ikke har en jordisk chance for at verificere), er det ret uigennemskueligt.